Hævn nydes bedst kold

Mere om min rejse om på den anden side af jorden

Sponsoreret af EF Sprogkurser

img_5831 img_5834 img_5843 img_5850

G’day mate! Helse er i Australien og hvis du skulle være i tvivl om, om jeg kan lide det, så læs indlægget her eller følg med på min instagram. Spoiler alert: Jeg ELSKER Sydney. Jeg er på sprogkursus og det er i den grad en oplevelsesrejse. Jeg er ved at være nogenlunde mit jetlag. Jeg landede tidligt lørdag morgen (Sydney tid) og sov på en sofa i 3 timer, savlede og vågnede ved at sød mand vækkede mig med et forsigtigt: “Goodmorning sweetheart“. Jeg blev indkvarteret på et kollegium, som ligger 4 minutter væk fra skolen. Jeg har mit eget værelse med eget bad og toilet (vigtigt!) og deler ellers køkken og stue med 4 andre studerende. Der er en fra Vietnam, en fra Schweiz, en fra Frankrig og den sidste er fra Japan. De er så søde og det er hyggeligt at bo sammen med andre.

Søndag gik jeg Sydney tynd, du kan læse om dagen her – jeg oplevede så mange, dejlige ting og har allerede minder for livet. Mandag tog jeg i skole på min første skoledag og blev mødt af de sødeste mennesker. De er så gode til at tage imod dig og har stor forståelse for, at du både har jetlag og oplever noget af et kultur chok. Vi blev vist rundt og fik fortalt om skolen, timerne, fagene og de aktiviteter, som man kan melde sig til. Jeg skal det vildeste på mandag!! Men det holder jeg for mig selv lidt endnu, men det bliver vanvittigt! Efter introen på skolen gik vi rundt i Sydney, som i øvrigt er lige så stor som Bangkok! Vildt, ikke? Vi spist frokost sammen (2 store sushiruller for 50 kroner! Bum!), tog færgen til Operahuset og drak drinks på en stor tagterasse med udsigt over vandet og så tog vi til Bondi Beach i 30 grader og med bare ben. Jeg har fået solskin på næsen og er glad for, at jeg havde solcreme på. Imorgen (tirsdag) skal jeg i skole efter frokost og senere skal jeg til nudel-fest. Jeg glæder mig allerede og jeg suger alle oplevelser og indtryk til mig. Sydney er sindssyg. Jeg er stadigvæk forelsket.

På søndag klokken 11.00 (dansk tid) laver jeg en LIVE Q&A på min instagram (på dansk: du kan stille mig spørgsmål og jeg vil forsøge at svare) og dét glæder jeg mig til! Så vil jeg også vise jer rundt i min lille bolig.

Bestil en brochure gratis her

TIP: Hvis du bestiller et sprogkursus på min. 3 uger, inden den 1. december 17, får du 15% rabat.
Du skal bare oplyse rabatkoden Matilde X EFSYDNEY via telefon eller mail, når du bestiller.

img_5838 img_5858 img_5861 img_5870 img_5873

Sponsoreret af EF Sprogkurser

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hævn nydes bedst kold