Det her gør mit hjerte varmt

Mød mig + sweet rabatkode

Sponsoreret af EF Sprogkurser

img_6041Jeg savner Sydney voldsomt. Særligt klimaet. Da jeg landede i Danmark søndag formiddag regnede det for vildt og jeg stod i klipklappere og var klar til at tage flyveren tilbage. Men ak. Nu er jeg i Danmark, hvilket også er okay. Det er rart at sove i min egen seng og det er rart at se familie og venner igen. Og så er det rart at cykle rundt i byen, noget som jeg ikke vidste at jeg havde savnet! Men sikke dog det regner. Det kan jeg godt undvære (særligt mens jeg cykler, tak!).

Jeg havde en helt fantastisk tur og jeg vil for evigt huske den. Jeg har så mange minder og gode oplevelser. Jeg husker særligt da jeg så Operaen for første gang, da jeg nussede en kænguru, da jeg sprang ud af en flyvemaskine med faldskærm på og da jeg så store, frygtindgydende hajer.

img_5850 matilde-trobeck-0177 img_6239 k2

Og så husker jeg særligt hvor stolt jeg var (og er) af, at jeg har rejst om på den anden side af jorden – helt alene. Mødt en masse dejlige og søde mennesker, blevet langt bedre til engelsk og ikke længere er så genert når jeg skal tale det og min grammatik er blevet væsentligt forbedret.

Jeg vil så gerne dele min tur med jer – derfor kan du d.20 november fra 18.00-19.00 komme og høre mig fortælle om min tur og høre mere meget mere om EF! Det foregår på Vester Farimagsgade 1, 1606 KBH V. Jeg håber at vi ses! Læs meget mere her!

Du kan i øvrigt få 15% på et sprogkursus (minimum på 3 uger) hvis du bruger koden:

Matilde X EFSydney.

Du kan bruge koden online og telefonisk og koden skal bruges inden d.1 december 2017.

Sponsoreret af EF Sprogkurser

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her gør mit hjerte varmt