REWIND and back to Denmark

Produkter jeg bruger til mit hår

22561015_10212601129635686_996425234_o

Ikke bare hver gang, men hver eneste gang jeg laver en fake-snapchat-story på min instagram – hvilket jeg i øvrigt elsker (nu hvor jeg ikke kan finde ud af, at lave youtube videoer), så bliver jeg spurgt hvad jeg gør ved mit hår og hvilke produkter jeg bruger. Og i stedet for at svare jer alle – som jeg ville ønske at jeg havde både tid og ressourcer til, så laver jeg dette indlæg.

Jeg har ikke typisk skandinavisk hår. Min mormor, som kom fra Sumatra, var så venlig at give sit tykke hår videre i arv. Og sine fregner. Som jeg hadede i mine teenageår, men som jeg virkelig er blevet glad for nu. Andet ville i øvrigt være dumt, da man vist ikke kan fjerne fregner. Heldigvis. For jeg er nu engang som jeg er – og det blev så med fregner i hele pæren.

Men tilbage til håret. Mit hår er kolosalt tykt og min veninde undersøgte engang, ét hår i et forstørrelsesglas sammen med ét af hendes. Mit hår var mindst 3 gange tykkere end hendes (hun har typisk skandinavisk hår) og ét af mine hår kunne i øvrigt bære mit penalhus, som vejede 1,3 kilo. Ja, mærkelig info og et endnu mere suspekt “forsøg”. Men det var nu altså det, som vi fik biologitimen til at gå med. Hvilket forklarer den karakter vi fik, i slutningen af året…

Jeg vasker mit hår hver eneste dag – dels fordi jeg elsker nyvasket hår, dels fordi jeg mere eller mindre er fysisk aktiv hver dag og sveder som en gris. Mange kan ikke tåle, at vaske deres hår hver dag, men det gør jeg altså og det har jeg gjort i mange år.

Jeg bruger produkter fra Moroccan Oil og det har jeg gjort det meste af dette år. Jeg startede med at bruge produkterne, fordi jeg syntes at de duftede virkelig godt. Min frisør bruger produkterne og jeg elskede duften af mit hår efter et besøg hos hende – som blev i håret selv efter 1 hårvask med andre produkter. Men efter nogle ugers brug fandt jeg ud af, at de er virkelig gode til mit hår. Duften er vigtig for mig – men selvfølgelig også effekten. Jeg bruger shampooen og jeg vasker altid mit hår to gange. Det lærte jeg af min frisør, for mange år siden. Første gang du vasker dit hår, vasker du skidtet ud af det (om man så må sige) og anden gang får shampooen lov til at gøre sin ting. Balsam bruger jeg også hver gang og den lader jeg gerne sidde i 5-6 minutter, hvis jeg har tid. Mens dén virker barberer jeg ben og bruger skrub (eller står og stener). Hårkur bruger jeg 2 gange om ugen, hvis jeg husker det. Så bruger jeg ikke balsam – og lader kuren sidde lige så længe, som jeg gør med balsamen. Kuren er lidt dyr, men den er ret drøj i brug og der er altså virkelig forskel på kure som den og dem som du f.eks. kan købe billigt i dagligvarer butikker.

Hårsprayen har et virkelig godt hold og jeg bruger den når jeg skal ud, ikke til dagligt. Den holder godt på f.eks. krøller og holder “fimrehår” nede.

Jeg reder mit hår, når det er håndklædetørt og bruger olien efterfølgende. Olien er min favorit og den jeg vil anbefale dig at investere i, hvis du ikke føler for at spendere mange penge på hårprodukter (hvilket jeg fandeme godt forstår! Så hellere en kjole eller et par sko..). Den er ret dyr, men den holder altså også i omkring 3 måneder – og jeg bruger den nærmest dagligt. Den dufter ekstremt godt og gør mine spidser sunde.

Udover produkterne ovenfor, så bruger jeg kun disse elastikker – som skåner mit hår, som holder det på plads selv under klam træning og som holder i lang tid.

Indlægget indeholder reklamelinks.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REWIND and back to Denmark