Kan du se, at jeg er itu?

Produkter på min rejse

img_6280 img_6281

Netop hjemvendt fra Sydney og jeg er stadigvæk ikke kommet mig. Min hjerne er 9 timer forud og jeg går rundt som en zoombie. Men det var hele turen værd! Til jer som har spurgt, så tog det 7 timer fra Sydney til Singapore og 14 fra Singapore til London, hvor jeg ventede i en lille time, før jeg fløj mod Danmark igen. Jeg var tæt på at græde af træthed og kæmpede for ikke at falde i søvn, men fik en nap fra 15-18 og igen fra 21-01.00 og lå så ellers vågen den første nat. Men nok om små I-landsproblemer. Jeg flashede flere gange de produkter, som jeg havde med mig på rejsen og har fået nogle spørgsmål til dem. Derfor får du lynhurtigt lidt links og info her:

  • Alt i én salve fra yndlings Pudderdåserne (som kan pifte ethvert blogevent op med deres “helt nede på jorden” facon og grin som næsten er lige så højt som mit). Salven er genial til læberne, neglebånd og så bruger jeg den, hvis jeg er ved at få en bums. Smører som et svin, lader det gerne sidde natten over og bumsen er fortid. Bum.
  • Alt i én make up fjerner fra samme Dåser er uden alkohol og er rar i det sarte område.
  • Decléor solspray var obligatorisk i Australien, hvor solens stråler er stærke fordi der vist er hul i ozonlaget (blev jeg i hvert fald bildt ind).
  • Apotekets deodorant er en kammerat, som jeg for nylig er blevet rigtig glad for. Fordi den virker. Og det er flot, når man tager mine særdeles aktive svedkirtler i betragtning. Den koster 32 kroner, hvilket jeg er yderst begejstret for. Og så giver den i øvrigt ikke gule skjolder.
  • A-derma exomega er en genial creme. Jeg har tildens til at få tør hud omkring munden og aircondition på et fly i næsten 30 timer hjalp ikke. Jeg havde cremen med i rejsestørrelse, som du kan købe på apoteket. Den er også en god base under make up og fugter huden i mange timer.
  • La Roche Posay thermal spring water er uundværlig, på en lang rejse. Jeg havde en lille med mig i flyveren og den store med mig i tasken, når jeg vandrede Sydney tynd. Kildevandet er fantastisk til tør og sart hud og frisker godt op, særligt på en flyvetur. Jeg har en stående ved mit arbejdsbord og sprayer ansigtet et par gange i løbet af dagen.
  • Puori er all time favorite kosttilskud. Jeg har altid disse pakker med mig på ferie, som er praktiske og som fylder en brøkdel af bøtterne.

Hvad kan du ikke undvære når du rejser ud af Danmark? (udover rugbrød og lakridser…)

Indeholder reklamelinks.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du se, at jeg er itu?