Mænd på Tinder

Kjolen til julefrokosten

Annonce for Ellos

img_6685 img_6653 img_6621

Kjole 799 kroner

Om jeg vil det eller ej – så står julemåneden og julen for døren. Jeg har aldrig været det store julemenneske – jo måske som barn, men det er mange år siden at jeg gik sommerfugle i maven over adventslys, nisser og risengrød. Måske det kommer igen når jeg engang formerer mig. Til gengæld er jeg glad for de fine kjoler, som jeg kan iklæde mig i december. Det er som om at man må gøre lidt ekstra, i den måned. Glimmer og blonder bliver pludseligt legalt. Min nye grønne kjole er fuld af blonder, dog ikke glimmer – men jeg føler mig vældig fin i den og jeg glæder mig til at sippe snaps, danse og spilde rødkål ned af den. Den er så fin og passer perfekt til både støvler og stiletter. Find den her.

img_6651 img_6700

Kjolen er fra Fahrmann kollektionen, som har virkelig mange fine bud på et julefrokost outfit (og et virkelig pænt suit, her og her!). Find hele kollektionen her – der er så mange fine kjoler! Er du mere til det klassiske sorte outfit, så er den her kjole virkelig fin!

Annonce for Ellos

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd på Tinder