Sådan lever jeg for 500 kroner om ugen

Driving home for christmas

Sponsoreret af Ellos

ellos1 ellos2

Jeg ved ikke, hvor legalt det er at skrive, men jeg gør det alligevel. Jeg er ikke fan af julen. Det har jeg vist kun været, da jeg var barn. Måske kommer det igen, når jeg engang får børn. Jeg synes at december kan være en stresset måned og en måned med mange aftaler. Men. Jeg kan til gengæld godt lide sweatre, uldstrømper og levende lys. Og hyggen, som følger med mørket. Bukserne som jeg har på nedenfor – er seriøst! de bedste hyggebukser jeg nogensinde har haft. De er af fleece og de er varme og bløde og jeg kan slet ikke overskue at de skal vaskes en af dagene!

Sweater (jeg har min i 38/40, så jeg rigtig kan putte mig i den) // Bukser (jeg har mine i 38/40) // Poncho

ellos4 ellos5

Jeg har altid trukket i “hyggetøjet”, lige når jeg kommer hjem. Løse bukser, ingen bh og en sweater. Håret op i en knold og gerne uden make up. Dét føler jeg mig virkelig tilpas i, særligt når jeg er hjemme hos mig selv. Men hvis du følger med på instagram og her på bloggen så ved du også, at jeg elsker at dulle mig op og du ved nok også, at jeg helst har kjole på, når jeg bevæger mig ud i offentligheden. Dét kan jeg nemlig også godt lide. Jeg kan godt lide at føle mig feminin og det gør jeg bedst, når jeg har kjole eller nederdel på.

ellos6 ellos8 ellos9

Jeg synes at denne kjole er så fin og jeg glæder mig til, at have den på til diverse julearrangementer. Find flere fine christmas outfits og hyggetøj lige her.

Kjole (min er en 36 og den passer perfekt!)

Sponsoreret af Ellos

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan lever jeg for 500 kroner om ugen