Sweater Weather

Mænd på Tinder

23627050_10212814311125090_551639687_o

Helse er på Tinder. Iiiiigeeeeen. Ja ja, I know. “Var du ikke færdig med det?“. Jo jo, det var jeg. Men hvor fanden leder man ellers efter en kæreste? Han kommer ikke og banker på, åbenbart. Og jeg er for genert til at spørge min postmand (følg med på facebook hvis du er forvirret).

Så jeg har kastet mig ind i det spil endnu engang – jeg holder nok en uges tid mere. Igår efterspurgte jeg på min instagram “hvad må mænd ikke skrive på deres Tinder profil?” og jeg skal da lige love for, at jeg er vågnet op til virkelig mange gode bud. Det lugter af flere indlæg.

Men her er de første profiltekster som ikke gør noget godt for os (og hvis der sidder nogen mænd og bliver sure, så lav en liste til os – vi har brug for den!):

 • “21 cm”
 • “Snapchat?”
 • “Løfter tunge ting, men sætter dem på plads igen bagefter”
 • “Det er ikke min hund”
 • “Det er ikke min baby”
 • “Jeg er træt af opmærksomhedskrævende piger, så hvis du.. bla bla bla”
 • “Ved ikke hvad jeg søger”
 • Ingen tekst
 • Ingen tekst men bare “187 cm”
 • Ingen tekst men bare “21 cm”
 • “Hvis ikke du ser ud som på dine billeder, giver du drinks til du gør”
 • “Par søger frisk og åben pige til leg”
 • “Banke banke på”
 • “Hej” (og intet andet)
 • “Sup!”
 • “Hvasså?”
 • “Er klar til noget”
 • “Skriver mere senere”
 • “Definetly NOT your everyday average boring guy…”
 • “Orker ikke pennevenner”
 • “Don’t hate the player, hate the game!”
 • “Søger nysgerrig pige som gerne vil bindes og domineres”
 • “Veltrænet”
 • “Den som matcher sidst skriver først!”
 • “Swipe to the right if your really tight”
 • “Banan emoijo”
 • “Aubergine emoji”

Har i flere?

20 kommentarer

 • Marianne

  Kom engang forbi en tinder hvor teksten var ‘far er klar’.
  Bare nej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Den hvor de skriver :
  Politiken skrev “Succesfuld og charmerende”
  Vennerne sagde “Good guy”
  Mor siger “Den bedste søn”
  Osv.. Åh, den er så forældet. Suk. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine S

   Skulle lige til at skrive den samme, Pernille. Den er bare så…… suk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  “Bider kun hvis du spørger pænt” – nej. Bare nej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  “I’d describe myself as a full English breakfast: full of beans, a good egg and looking for someone to keep my sausage toasty”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha, den har jeg ikke oplevet! Men det bliver et stort nej tak herfra. Altså kender de mænd os slet ikke?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • F

   Det var så også i London hvor jeg bor – men det gør profilerne ikke mere kreative 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  “Jeg er ny her på Tinder”
  “Svigermors drøm”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undungu

  Af en kvinde der markedsfører sig selv med at forholde sig retten til ikke at blive dømt, skal jeg da love for der bliver gået med små sko.

  Du har i bund og grund bare samlet alle de forskellige ting, der diskvalificerer en mand hos en helvedes masse forskellige kvinder. Det giver jo indtrykket at ALLE kvinder hader ALT det her.

  Du er en del af problemet hykler-Mathilde.
  Jeg er forholdsvis sikker på at der nogle kvinder, der nogle gange bare leder efter et knald med en fyr der har en stor pik.

  Og så er det jo meget godt at personen skriver det i sin profiltekst, frem for at du skal tale med ham, før det kommer på banen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Stop stop stop! 😂 Ej men har da aldrig kendt mage. Føler du dig stødt? Nu ved jeg ikke om du er kvinde eller mand. Mathilde er ikke en hykler, hun skriver om hvad hun og andre kvinder GENERELT synes er kikset mænd skriver. Det DU har gang i er at prøve at ramme én person ved at blive personlig. Det er en grim og usympatisk ting at gøre. Hvorfor læser du med her hvis hun er en hykler!? Dét er sguda hyklerisk! Jamen… nogle mennesker. 🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KT

  Normalt er jeg meget enig med dig! Men her er jeg totalt tante-modsat haha.

  Jeg er både til “ingen tekst”, “det er ikke min baby” (det er ret relevant i min verden om jeg starter en flirt med barn eller ej…) og “hej”..

  Og “par søger pige”, “søger en der vil domineres” etc. Er jeg også helt nede med. Søgte jeg nu en 3kant var tinder da en oplagt jagtmark og en forhånds-forventning om sex vil jeg gerne kunne swipe til venstre på ;)..

  Swiper tilgengæld venstre ved lange filosofiske og selvudleverende tekster om hvor godt vedkomne har styr på sit liv.. Keep it Simple – det er bare tinder. Samtalen må så tilgengæld godt ha dybde ;).
  Der er vist matches til os alle..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er altså enig med Undunga. Fint, at det ikke er det dig og din fanskare søger men så skriv det, istedet for at fremstille det som et universielt faktum. Folk har vidt forskellige præferencer og grunde til at være på Tinder, hvilket ofte afspejles i deres profiltekst – så lad da barnet, og se positivt på det: det gør det nemmere for dig, i swipe-processen istedet for, at du skal til og igennem en helvedes masse skribleri, for derefter at finde ud af han bare vil ha’ sex.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Åh😔 jeg er lige blevet single og det har jeg ikke været mens den digitale verden er så stor som nu. Og læser så mange dårlige ting om alle de datings app og ærligt, jeg tør ikke !!! Jeg er ellers en kvinde på 32 år, mor og temmlig robust, men at skulle igennem så mange åndsboller det virker virkelig håbløst. Måske man også kunne dele nogle gode oplevelser, så sådan en som mig ikke bliver så forskrækket ☺️ Hvis de altså findes ?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malle

   Har en veninde der fandt sin forhenværende kæreste via. tinder – de var sammen et par år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg selv, og flere af mine veninder, er i forhold, der er startet via dating apps. Jeg er sikker på, at man skal kysse et par tinder-frøer, inden man finder sin tinder-prins. Men vil gerne være med til, at give dig håbet igen, og fortælle dig at der findes masser af de gode historier ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Det er snart 4 år siden jeg mødte min kæreste på tinder. Jeg ved godt at app’en har udviklet sig en del siden, men det er bestemt ikke umuligt at finde kærligheden derinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Åh tak🙏🏻 Jeg tror jeg må være helt ovenpå mit brud inden jeg begår mig i tinder verden, men det er virkelig rart at vide at det KAN lade sig gøre 🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla melina

  “Prøv lykken, du er heldig hvis vi matcher”
  Ejjjjj kom over dig selv altså 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  “Guf guf den lille tand løb i vand” <- Hvad er det for en besked at skrive? 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Fyre der skriver i en negativ tone som f.eks. hvis du ikke kan tage mig som jeg er, så pis til venstre med det samme eller andre negative ting hvor man kan læse imellem linjerne at der virkelig er en pige derude der har sat dybe negative spor. Fair nok hvis man er blevet brændt, men det giver mig ikke lyst til at swipe til højre, hvis du er så sur, bitter og negativ på kvinder, som du virker i din tekst. Det er altså en hård start så. Og jeg synes der er en del af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater Weather