Mænd som jeg har været forelsket i

Når kælderrummet er på størrelse med en kommode

Annonce for Pelican Self Storage

pelican1

Jeg er blevet glad for at rejse – og derfor har jeg fået erhvervet mig nogle store kufferter. Høhø. Spøg til side – de fylder et ondt år. Jeg har også mange andre ting – nips og hvad jeg nu ellers har fået skrabet til mig igennem årene og de fylder. Jeg har en forholdsvis lille lejlighed og den kan ikke rumme både kufferter, vaser, tallerkener jeg ikke bruger, sovepose, tøj som jeg ikke går med, men som jeg ikke kan få smidt ud og så videre. Jeg har et kælderrum, hvilket bestemt er brugbart, men det er fyldt op med flyttekasser, altankasse, altanmøbler og vaskepulver, for jeg vasker nemlig i min kælder.

Derfor er det genialt for mig med et opbevaringsrum. Det er 1 kvadratmeter, men der kan stå hele 12 flyttekasser i sådan et rum! Det kom lidt bag på mig – og det er godt nok meget. Så meget har jeg dog ikke brug for, i hvert fald ikke lige nu.

pelican7

Pelican Valby ligger kun 10 minutter fra mig og det er smart, hvis jeg har brug for at hente noget eller aflevere noget. Jeg kan komme til mit rum fra 5.30-midnat hver eneste dag og der er rent og pænt og ikke skummelt. Som jeg ellers frygtede – det har jeg set flere gange på film, men der er faktisk hyggeligt hos Pelican, med gulvtæppe og der er styr på det. Så er de også rigtig søde og hjælpsomme – hvilket kun er et plus.

pelican6

Udover opbevaring – du kan få rum op til 24 m2! – så kan du få 20% på flyttefolk og købe alt det udstyr du har brug for, under en flytning. F.eks. denne smarte papkasse til glas og tæpper og tape. Dét er ret smart. Jeg vidste ikke at Pelican havde det hele. Og du kan låne en trailer helt gratis.

pelican2 pelican3 pelican4

Når vinteren engang har sluppet sit tag i Danmark (i april sikkert!) så vil jeg køre op med mine vinterjakker og frakker, støvler, huer og vanter. De fylder så meget og så skal der være plads til alle mine sommerkjoler!

Mit koster i øvrigt 319 eks.moms om måneden.

Annonce for Pelican Self Storage

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd som jeg har været forelsket i