Profilbilleder du ikke skal sætte på din Tinder

Podcast anbefalinger

listeningtomusicgif

Jeg deler i ny og næ podcast, som jeg selv lytter til, på min instagram story. Og når jeg gør dét, så bliver jeg bombarderet med beskeder med spørgsmål og med ønsker om flere anbefalinger. Derfor dette indlæg. Jeg elsker podcast og jeg lytter til en hver eneste dag. Jeg har mine favoritter, men jeg forsøger også at være nysgerrig og prøve andre af. Del endelig i kommentarfeltet hvis du har anbefalinger – Helse har ikke noget tv, så jeg tager imod med kyshånd!

Pigen. Produceret af Radio24syv. Dokumentarserie – og inden du tænker “gab!“, så læs lige videre. For jeg er ikke dokumentar-typen, hvis sådan én findes, men denne er virkelig spændende. Den handler om Kundbypigen, som i starten af 2016 planlagde at bombe sin skole. Første afsnit (prologen) er så uhyggeligt fortalt, at jeg gik helt i stå i det jeg foretog mig og måtte skrue ned, fordi det er så godt beskrevet. Hør den! Der er 5 afsnit indtil videre og Pigen bliver dømt i denne uge.

Den Grå Side. Jeg var modstander længe. Jeg tænkte at det var simpelthen for plat, selvom at jeg har haft et crush på Søren Rasted siden han havde pindsvin-hår. Han lyder bare så sød, synes du ikke? Jeg skriger af grin, selvom at jeg er alene og det er nærmest umuligt at høre den når jeg er ude i offentligheden, fordi jeg ikke kan lade være med, at grine voldsomt. Den er plat men skæg. Jeg er særlig vild med “Dandream” programmet, så start dér, hvis du også er skeptisk.

Anders & Anders. Jeg har skrevet det før – nu skriver jeg det igen. Jeg elsker Anders & Anders. Jeg ville gifte mig med dem begge, hvis jeg kunne. De er de sjoveste mennesker i Danmark og jeg elsker deres kemi. Hver gang der kommer et afsnit, så bliver jeg nærmest euforisk og planlægger, hvornår jeg skal høre det. For det skal være på det helt rigtige tidspunkt. Kunne du lide De Sorte Spejdere, så elsker du også Anders & Anders. Danmarks bedste podcast!

Man kan aldrig vide. Jeg har vist skrevet om den før. Det er også en dokumentarserie af Radio24syv. Den handler om Mads – Danmarks nok største svindler. Han svindler alle – alt fra en hjemløs til sin egen mor. Den er spændende på mange måder – mest fordi man langsomt lærer Mads at kende og skifter mellem at føle medfølelse og foragt. Den kan jeg virkelig anbefale.

Tryk play for mord. Den har jeg også skrevet om, men vist kun på min instagram. Den er så uhyggelig, at jeg skreg af nogen løbere, som kom bagfra mens jeg lyttede til podcasten – ved højlys dag. Den er ikke for børn, men den er ekstrem godt produceret og du skal høre den! Nok i dagslys og ikke hvis du bor i en kælder.

Kom med dine anbefalinger – hvad lytter du til, hvis du lytter til podcast?

 

32 kommentarer

 • Trine

  Voksenvenner med Ane Høgsberg og Jonatan Spang – Verdens bedste podcast, hyggelig og sjov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luna

   Den her anbefaling tilslutter jeg mig! Fantastisk podcast.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyt til The heart of it – Esteé Lalonde.
  Den er fantastisk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Not By Accident 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H,

  ALT med Third Ear – især “Kvinden med den tunge kuffert” og “Ringbindsattentatet” – er så gennemført lækkert fortalt!
  Så lytter jeg også til Fries Before Guys, Martiny Podcast og diverse Radiofortællinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Farmænd og fries before guys er mine favoritter! Førstnævnte er mega sjov og handler om livet som far + alt muligt andet. Den anden er to fantastiske piger der snakker om alt hvad der er sker i livet (hos unge kvinde) – veninder, uddannelse, kærester, orgasmer, rejser, frygt, glæder, sex, ambitioner, you name it. Ville ønske den fandtes da jeg var 14 og er taknemlig for at den gør nu hvor jeg er 15 ældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Third Ear Politiken!! Især Dobbeltgænger og Kvinden med den tunge kuffert er mega spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Voksen ABC 👍🏻👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Jeg hører hver uge “Hva’ Så?” af Christian Fuhlendorff – kort fortalt, er det en podcast hvor Christian hver uge går en tur med en kendt dansker, og snakker med dem om deres liv. Podcasten er SÅ nede på jorden, humoristisk, lærerigt og enormt rar at lytte til. Det er meningen den skal lyttes til, når man går ture, da de i podcasten også går tur (og man får derfor en fornemmelse af, at man går sammen med dem).
  Totalt uredigeret og fantastisk. Kæmpe anbefaling herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle R

  Voksenvenner med Jonatan Spang og Ane Høgsberg – hvis du er til comedy og skøn kemi er denne et klart hit!
  Hva’ Så? Med Christian Fuhlendorff – interressant med forskellige kendtes historier og CF’s finurlige verden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sh*t Town og Serial er de absolut bedste podcasts jeg har hørt 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Rune

  Fup i farvandet. En ugentlig comedy snik-snak.
  De har lavet rigtig rigtig mange afsnit. Så hvis man ikke er til at binge, så siger de selv at man skal finde en komiker man godt kan lide en 100 episoder inde og så tage det derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Gotthardsen

  Hvis ikke du har hørt My Dad Wrote A Porno, så er den altså et must! Forfatterens søn og venner læser højt og morer sig over alt fra sproglige finurligheder til det vanvittige persongalleri. Og så er bøgerne klassificeret som både erotik og business management.. Go figure!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Voksenvenner er hyggeligt. Der bliver talt om alt mellem himmel og jord. Den er hyggelig og tingene bliver talt om i øjenhøjde! 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Dirty John! Den er fascinerende ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Her går det godt, med Peter Falktoft og Esben Bjerre! Skide sjov, og rigtig god til at få en i et fantastisk humør. Handler om alt fra politik, økologi, træning og meget mere!
  Min ynglings podcast!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Hjernekassen på P1 med Peter Lund Madsen – først og fremmest er han bare så dejlig behagelig at lytte på, samtidig tager han meget forskellige emner op, ting man måske ikke altid vidste noget om, specielt psykiatrien og psykisk lidelser er en genganger, men der er også ting såsom broderi, hans mor og hendes veninder, mensa etc! Mega anbefalings værdig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  – ‘Det Perfekte Offer’, En dokumentarisk podcast om nogle kvinder, der er indlagt på psykiatrisk afdeling, og bliver seksuelt misbrug af en nattevagt. Meget forargende og virkelig spændende!
  – ‘Her Går Det Godt’ Hvis man elsker Monte Carlo-båys, og er lige så stor en sucker for Esben Bjerre som mig! 😁
  – ‘Voksen ABC’ Snegcille og Rachel snakker om voksenlivet ud fra bogstaverne i alfabetet. Der er så meget man kan relatere til!
  – ‘Farmænd’ Fordi Martin Høgsted og Jasper Ritz bare er pisse grineren😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fries before guys!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Fries before guys er meget anbefalesværdigt! 🍟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er fornyeligt faldet over Le Gammeltofts podcast Bucketlist. Jeg har kun hørt et par afsnit, men det er ganske lovende! Jeg interesserer mig en del for journalistik, medier og politik, så derfor er Mennesker og medier (P1) samt Huxi og det gode gamle Folketing (24syv) nogle af mine farvoritter. Klog på sprog (P1) er også mega hyggeligt at høre! Og ja, Fries before guys, som flere andre har nævnt, er næsten et must i sit podcast-feed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine Gregersen

   Jeg er også VILD med Le Gammeltofts Bucket List…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Historien om Emma. Hør den! Ikke undersøg noget inden, bare lyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  …Og det var så “Noget om Emma”, den hedder. ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Har kunne selv fået lyttet endnu, men har fået anbefale fries before guys og third Ear, som jeg helt bestemt snart skal i krig med 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  My favorite murder!!!! 👌🏻👌🏻👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Detox din hjerne
  Tanketid
  Slut med forbudt
  Stuff you should know

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  Girls gone wod
  Well fed women podcast 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Fries before guys og HVER DAG MANDAG. Begge podcasts er en samtale imellem kvinder i 20’erne, som prøver at regne sine egne og alle andres problemer ud. Fries before guys i en meget seriøs tone, HVER DAG MANDAG er mere afslappet og ironiske. Begge to meget anbefalelsesværdige!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine T

  Jeg hører podcasts næsten hver dag. Og er særligt Fan af sande historier og dokumentarer om “specielle” karakterer. Alle Third Ear fortællingerne er mine absolutte favoritter (både “third Ear x Politiken” og “Third Ear”).. Særligt “i forhold med” og “kvinden med den tunge kuffert”. Amerikanske “S-town” er ogaå helt superb!
  Derudover er “Serial”
  Og “someone knows something” også gode, hvis man ikke har noget imod den amerikanske podcast-stil, som er lidt mere langtrukken end den danske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Til dem der godt kan lide true crime stories, så er “Sword and Scale” virkelig godt! Jeg er super afhængig af det! Det er virkelig velproduceret men nogle af historierne er ret forstyrrende. Hør den hvis du tør😊😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie-Mathilde

  Anbefalinger:
  Freagsslik: hver uge bedømmer Rikke og Emil et stykke slik fra bland selv slik hylden, virkelig subjektivt og meget fjollet, men alligevel noget alle kan sætte sig ind i – om man så er enig er jo egentlig ret ligegyldigt ift. Hvor sjovt det er☺️
  Rejseholdet resten: en god undskyldning for at se en af Danmarks bedste tv-serier nogensinde😉 Mathias og Emil går hver uge i dybden med et nyt afsnit sammen med en gæst 😊 Jeg vil anbefale at se afsnittet, som de snakker om inden man lytter til podcasten (afsnit på rejseholdet og rejseholdet resten følges ad kronologisk 1:1 og 2:2 osv.)
  Tårekanalen: spot on! Ting vi har grædt til 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Profilbilleder du ikke skal sætte på din Tinder