Pigen der aldrig gad

Vesterbronx Gym + rabatkode

Sponsoreret af Vesterbronx Gym

logo1

Kender du ikke det der, hvor det kan være helt rart, at se en ny Netto? Det kan blive så vant og så kedeligt, at se den samme Netto igen og igen. Sådan har jeg det også med træningscentre. Selvom at jeg kan være glad for ét og det kan være trygt og rart at besøge, så fryder forandring altså engang imellem. Og Vesterbronx gym er “min nye Netto” og det er altså rart med lidt luftforandring.

img_6438 img_6472 img_6481 img_6482

Jeg besøgte første gang centreret i oktober og jeg var rimelig hooked fra starten. Det som fangede mig var, at der var utroligt mange mænd. Jeg ved ikke om jeg var der på et “godt” tidspunkt, men stedet var fyldt med stærke mænd – og dét gør altså ikke min motivation mindre. Rammerne er virkelig fede og der er panorama udsigt til Vesterbrogade (hvis du bliver træt af, at kigge på mændene). Udover de flotte rammer, så er stedet bare virkelig fedt. Der er alt hvad hjertet begærer – alt fra prowler, til maskiner, til løbebånd, til styrkeområde til racks. Der er godt med plads, selv i de travle timer og der er en god stemning. Hvilket jeg synes er det allervigtigste. Folk er søde og rare og taler sammen. Jeg vil træne et sted, hvor der er noget socialt. Jeg vil ikke andet. Det skal være sjovt at træne og det skal give mig noget – og det giver mig noget, når jeg får noget socialt.

img_6491

Jeg trænede første gang sammen med Simon, som er personlig træner og så min veninde Jeanne, som du sandsynligvis kender, hvis du følger med på instagram fra tid til anden. Jeg havde stalket Simon inden (som man jo gør) og jeg var lidt intimideret – han står ekstremt skarpt. Men Simon er nok én af de rareste og mest rolige mænd, jeg har mødt længe. Og han er tålmodig – hvilket er godt givet ud, når Jeanne og jeg først begynder på ævl, brok og hysteriske grin (det er nok mest mig, som står for dén).

Du kan træne hele december og januar – HELT gratis! Du skal bare bruge koden Matilde, enten online eller nede i Vesterbronx Gym! (Koden Matilde overtrumfer alt derinde dvs. bindingsperiode og minimumsbeløb, men skal dog huske at opsige abonnementet inden periodens udløb)

Udover træning og sved – så kan du også få en sludder i en af de store vindueskarme eller i loungen – og så kan du få kaffe og shakes med på vejen. Genialt koncept og det er med til, at man har lyst til at blive og hænge ud. Jeg skal klart hænge ud noget mere. Med en shake i hånden og så kan jeg studere mænd.

Sponsoreret af Vesterbronx Gym

6 kommentarer

 • Julie

  Så vidt jeg kan se, kan man ikke træne gratis, men skal betale min 528 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Hej piger,
   Koden Matilde overtrumfer alt derinde dvs. bindingsperiode og minimumsbeløb, men skal dog huske at opsige abonnementet inden periodens udløb. Derfor kan i altså træne gratis i to måneder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Skal bare lige forstå det rigtigt – træner man gratis begge måneder? Eller binder man sig til efterfølgende at være medlem et vis stykke tid? På forhånd tak for hjælpen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Hej piger,
   Koden Matilde overtrumfer alt derinde dvs. bindingsperiode og minimumsbeløb, men skal dog huske at opsige abonnementet inden periodens udløb. Derfor kan i altså træne gratis i to måneder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kan man også træne på holdene? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigen der aldrig gad