En kylling - tre retter

DE findes!

leo

Ovenpå douchebag indlægget, har vi brug for gode historier. Om mænd der opfører sig ordentligt. Jeg fik hæsblæsende mange beskeder, da jeg efterlyste douchebags. Jeg blev en anelse deprimeret..og.. håbløs. Så. Derfor en masse gode historier med gode, søde, dejlige mænd. Til at starte din uge på – de findes.

 • fyren som i hemmelighed bookede flybillet for at besøge sin kæreste, som var på udveksling i 1 år. Fordi han “savnede at se hende smile“.
 • fyren som sagde, at hans skuldre var brede nok til hendes bagage og hjalp hende igennem en depression og angst.
 • fyren som betalte 600 kroner til en taxa, fordi han ikke ville komme for sent til daten.
 • fyren som købte grovvalsede havregryn, den første gang hun sov der, fordi hun engang, i en sidebemærkning, havde sagt at hun ikke spiste andet.
 • min morfar som blev forelsket i min mormor, da de startede i skole sammen. De var gift indtil deres død.
 • fyren som flyttede med hende til Aalborg, hvor hun skulle uddanne sig. Fordi han ikke kunne undvære hende.
 • fyren som lavede pakkekalender i januar, fordi hun mistede sin mor i januar og det derfor var en svær måned.
 • fyren som med kridt skrev, midt på Vesterbrogade, at han var vanvittig forelsket i hende og ville føde hende børn.
 • fyren som i hemmelighed købte en flybillet til sin svigerfar, så han kunne besøge sin datter, mens de var udstationeret. Hun savnede ham sådan.
 • fyren som hver dag i et år skrev sedler til hende, som han efterlod på køkkenbordet.
 • fyren som cyklede 17 kilometer i frostvejr, for at følge hende hjem fra arbejde.
 • fyren som blev forelsket i hende, da de var 14 år og som 10 år efter endelig fik hende.
 • fyren som lavede hendes cykle, mens hun var på arbejde og puttede en buket blomster i kurven.
 • fyren som købte en dvd afspiller, så hun kunne se sine gamle dvd film.

Der var da lidt. Har du flere? Skriv endelig!

 

55 kommentarer

 • Sophie

  Fyren som hoppede og græd af glæde, da, jeg fortalte jeg var gravid, og det ikke var planlagt ❤️🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Manden som efter 2 måneders langdistance bad mig om at flytte fra Jylland til Sjælland, og ind til ham – fordi han ikke kunne undvære mig. Siden har han været trofast ved min side. Det er 9 år siden til maj. Vi er gift og har et barn. Han er billedet på tålmodighed og dyb, rolig kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Fyren som til første møde med svigerforældrene forklarede at han vidste hvordan man gjorde hende glad. (Han sikrede fryseren med Hansens chokolade is) 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Elisabeth

  Fyren som sad flere timer på en stol ved siden af min hospitalsseng og holdte mig i hånden efter min hjerteoperation. Bare fordi jeg sov bedst og trygt sådan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fyren som laver aftensmad og hjælper med opvasken, og til sidst massere ens fødder 😅😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Fyren som efter 4 år stadig kigger mig i øjnene og fortæller mig at jeg er smuk og dejlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Fyren, som jeg i en mild psykose havde droppet, malede røde hjerter på fortovet foran uni natten til min fødselsdag i forsøg på at vinde mig tilbage. Det lykkedes – nu er han i gang med at synge godnatsang for vores lille søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det der var lige, hvad jeg havde brug for!!! Elskede også dit douchebag indlæg – men det her indlæg gjorde mig varm om hjertet og jeg tænkte, at det er præcis sådan en mand jeg vil have – altså én som kunne finde på at gøre sådan nogle fantastiske og søde ting, som dine følgere har beskrevet.. Det er sådan en mand jeg savner og håber på at kunne finde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fyren som gik 6 km hjem i snestorm fordi han missede den sidste bus så han kunne blive i byen 30 min mere sammen med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Fyren som efter 1 måneds daten sagde sit job op og flyttede 300 km for at få en hverdag sammen med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  The boy who made sweet popcorn for her before they went to the movies, because you can’t buy fresh sweet popcorn at the movies in Denmark. And she misses that!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Mødte min kæreste da jeg var halvvejs i min graviditet og lige blevet dumpet til fordel for en 10 år yngre model. Han håndterede både heldagskvalme inkl opkastninger, syge hormoner, drama med x’en, det mega svigt jeg havde været udsat for og alt andet der blev smidt efter ham. Efter ca 1 år og 4 måneder jeg kørt ned og han smed bare alt og var der for mig og min søn. Han hjalp mine forældre med at passe min søn i den måned jeg var indlagt og var der generelt bare hele vejen. Nu har vi kendt hinanden i tre år og han er verdens bedste bonusfar. Fatter stadig ikke at han så på tykke, hormonelle, svigtede, forvirrede mig og tænkte “det er da hende jeg skal date”. Han er den bedste mand i verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fyren som bankede på min dør kl 08 om morgen på en hverdag, med en blomst, og 2 røde smoothies, og sagde “jeg kunne ikke finde ud af hvilke der var mest røde”, fordi jeg havde sagt ugen inden, at jeg elskede røde smoothies.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den heldige

  Min elskede kæreste, der som 17-årig forlod sin trygge, højt elskede familie i Jylland, for at bo på kollegie 10 km. fra mig. Her, 5 år senere, har vi lige fået en fælles lejlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Fyren som overraskede med et glas nutella Udelukkende fordi han var gået forbi den i supermarkedet og mindede ham om hende. Bedste overraskelse so far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Fyren som dukkede op efter et hav af mislykkede dates og var en ægte gentleman der gjorde alt lige fra at trække stolen ud, til at betale regningen og til at køre fra Fredensborg til Odense for at se mig. Nu et år senere er fyren min kæreste 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Fyren som ventede halvandet år på en pige, fordi hun lige skulle mærke efter, om hun var klar til at gå fra sin daværende kæreste. Pigen fortjente slet ikke fyren. Men hun fik ham, og han fik hende, og i dag kan de ikke forestille sig et liv uden hinanden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Una

  Fyren, som fra første date var overbevist om, at hun var den eneste ene. Fyren, som har stået ved hendes side i tykt og tyndt, gennem et voldsomt sygdomsforløb, og stadig elsker hende 4 år senere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Fyren som spulede mig,
  liggende på et hospitalsgulv,med en bruser 1,5 måned efter vi kyssede første gang efter i øvrigt at have hørt indgående om al afføring og luftafgang den seneste uge (blindtarmsbetændelse), sad på en hård hospitalsstol 2 nætter, fordi jeg ikke skulle være alene og som stadig er ved min side❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Manden som sov en hel nat i en lænestol ved min side, men jeg lå på intensiv afdelingen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åhhh de historier giver en håb ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fyren der i hemmelighed overraskede mig med et spaophold – bare fordi.. Og samme fyr der flere gange har hentet mig fra byture, fordi han ville sikre jeg kom sikkert hjem. Jeg er møgforkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Fyren som byggede en terrasse til hendes sommerhus i sine weekender

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fyren som ved afslutningen af første date tilbyder at gå med i Netto, fordi jeg får sagt, at mit køleskab er tomt. Han går med, pakker mine varer og bærer dem herefter hele vejen hjem til mig i frostvejr, fordi han ikke syntes, jeg skulle gå alene hjem i mørke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Manden som kender en så godt, at han ved hvordan han laver den perfekt bland-selv slikpose. Og uanset hvad altid er ved ens side. De gode mænd findes derude ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være kærlighed

  Fyren, der efter en hektisk start på forholdet blev stillet et ultimatum om hvor vidt han ville pigen eller ej, proklamerede overfor svigerforældrene (som han lige havde mødt) at han ville rejse efter pigen og tilbringe en måned med hende i England, fordi han havde indset at han ikke kunne undvære hende. Forholdet holder stadig 6 år senere og forhåbentligt mange år endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fyren som var der for mig da min far pludseligt døde, og som holdt om mig, når jeg vågnede om natten, fordi jeg græd i søvne over tabet. Et tab der stod på, mens fyren og jeg ventede vores første søn. Kønnet havde vi fået af vide, og nået at fortælle far, kun to dage forinden han ikke længere var her ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Fyren som gik fra at være en ny kollega, til et tindermatch, til et (eller var det måske flere) lift hjem fra nattevagt til nu kæreste på 2. år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Fyren der hver tredje uge fløj til Budapest for at besøge mig i et halvt år, selvom han havde ekstrem flyskræk (angst, svedeture mv). Det er fandme kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filler

  Fyren som altid køber en mentos-rulle med hjem til mig, når han køber ind, fordi han ved, at jeg elsker dem. Jeg beder ham aldrig om det, men jeg bliver lige glad hver gang, og hvis den en enkelt gang glipper, bliver jeg nærmest helt skuffet 🙂 Han har skabt et mentos-monster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Fyren der giver mig sko på når jeg har hold i ryggen, selvom han hader fødder ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fyren som jeg datede havde snakket længe om at vi skulle tage til stranden en sommeraften. Han kendte et stille og afsides spot, hvor der ingen mennesker var. I anledningen havde han sørget for brænde til bål, skumfiduser, tæpper og sodavand. Der lå vi på stranden, hørte musik spiste skumfiduser, og snakkede til langt ud på natten under stjernerne. Vi er kærester idag 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KR

  Min nuværende kæreste, som uden at tøve arrangerede at pakke et helt hus ned, og flytte det på lager og pakke det ud igen, på grund af familieproblemer og skilsmisse.
  Han støttede mig under en tvangsfjernelse, et år med tvunget bolig hos fjern familie, og til sidst betalte han indskuddet til en lejlighed, for at give os chancen for at starte på en frisk.
  I år har han overvundet sit julehad, for at imødekomme min juleglæde.
  Jeg er så taknemmelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min kæreste tøvede ikke en sek. da en kunde tabte en kniv i mit lår (Jeg er isenkræmmer) og tog fri fra arbejde og kørte i en time bare for at se om jeg var okay. Den dag sagde han jeg kan ikke undvære dig og du må ikke skræmme mig sådan. Han havde tåre i øjnene. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Min mand, der ikke tøvede et sekund med at komme hjem fra ynglings koncert med RedHotChilliPeppers koncert, fordi jeg ikke orkede vores skønne men skrigende baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg har i november i år boet sammen med min mand i 12 år, vi har været forlovet i ti år, og gift i 8 år. Jeg afslutter min professionsbachelor som socialrådgiver til januar hvis alt går som det skal. Vi har to børn på 8 og 5 år. Jeg er som person alt for utålmodig somme tider, og i sær op til eksamen, lever jeg i min egen verden, min mand, tager især i disse perioder nærmest over med arbejdet i huset, sørger for børnene får lavet lektier, og booker weekender hvor vi kan komme afsted alene og være kærester. Et eksempel på hans gode opmærksomhed på mig og mine ønsker kom igen til udtryk da jeg havde fødselsdag i September, jeg havde deltaget i en konkurrence på Facebook om en lækker vinterjakke, denne fik jeg af ham i fødselsdagsgave, og jeg havde intet fortalt ham om den, da den var i et prisleje hvor jeg ikke selv kunne have fundet på at købe den. De findes derude de omsorgsfulde skønne og glade mænd der får os kvinder til at føle sig godt tilpas og stærkere i vores eget lys.👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Selvfølgelig findes de! Der er masser af dem. Det er bare ikke dem kvinder vil have. Netop fordi de er for søde. Eller fremstår for kedelige eller for normale eller ikke er pæne nok. Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at tage det seriøst, når kvinder brokker sig over, at de er single eller har mistet troen på kærlighed og gode mænd. Det er jo fordi de gode mænd ikke er spændende nok til jer. Hvis man kun møder douchebags, så er det måske på tide at begynde at se lidt indad. Hvilke signaler man selv sender ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Fyren, der er efter 14 dages intens og vild sommerflirt, dukkede op mandag morgen kl. 6.30 med fire forskellige brød og syv forskellige rundstykker, alle slags basser fra bageren og to poser fyldt med diverse juicer og pålæg – og sin tandbørste. Han proklamerede at 14 dage med mig ikke var nok og han jo slet ikke kendte min smag i morgenbrød. Den dag flyttede han ind og her 12 år senere er vi gift og har to børn. Han er en mand med stor ro og lidenskab på samme tid. Han er den bedste jeg kender.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg har da også mødt min fair share af douchebags, men indimellem har der været nogle ret så fantastiske og søde fyre også! Her er mine!
  – Fyren som valgte at udskyde hjemturen til sin familie over jul, for bare at se mig inden jeg skulle ud og rejse.
  – Fyren som på trods af at ikke at kunne lide købehavns natteliv, tog med mig en tur i byen, fordi jeg sådan gerne vil have han skulle se noget af det jeg kunne lide
  – Fyren der tit skrev “Nu har du fri så jeg kan se dig!” når jeg havde fri fra arbejdet
  – Alle de fyre der har lavet morgenmad på sengen☺️
  Der er sikkert mange flere små anekdoter, men det her var alle jeg kunne huske for nu. Og for dælen findes der også nogle søde fyre derude! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  TAK(!!!) for dette indlæg! Min ekskæreste gennem 7 år, der var jordens største og koldeste røvhul, tog hjem til mig igår for officielt at aflevere aller, allersidste ting af mine – uofficielt var det for at fortælle at han havde fundet en ny.. og jeg har grædt lige siden og har ikke kunnet sove. Så tak for alle de her beviser på at der findes gode mænd derude i verden! Det giver da lidt håb alligevel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Stakkel! Lav en liste med alle de dårlige ting ved ham/jeres forhold og kig på den hver morgen for at mindes om, hvor meget bedre, du fortjener!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Fyren der hele vores mange år lange forhold placerede sig yderst når vi gik ved en vej – jeg fandt senere ud af at det var fordi han var bange for at jeg skulle blive kørt ned og hvis det skulle ske, ville han have den ramte ham i stedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Det gør min kæreste også! Hold kæft, jeg elsker den mand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  -Fyren der elskede mig ligemeget hvad. Samme fyr som kørte mig alle steder. Samme fyr som gav mig vidunderlige rejser til Venedig og Bali.
  -Fyren der havde hørt jeg elskede vegansk mad, og på 2. date inviterede mig på den hyggeligste veganske cafe.
  -Fyren som ikke gik i seng med mig, før han havde lært mig at kende.
  -Fyren som hentede en kæmpe bland selv slikpose i storm fordi jeg fik lyst til slik.
  De findes, og man må ikke glemme dem. Det er faktisk rart at skrive sine gode oplevelser ned på skrift, for man har mest fokus på de dumme. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Manden som, foruden hundrede andre kærlige ting, troligt ser både ‘Alene Hjemme’ og ‘Love Actually’ med mig, fordi han ved, at de film for mig betyder jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A.

  Fyren som faldt for hende under en rejse i udlandet og som nu har været i et langdistance forhold med hende i over 3 år. Han har ventet trofast og venter stadig på den dag de begge er færdige med uddannelse og kan slå sig ned og starte en fremtid sammen<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Mit hjerte smelter lidt over den med pakkekalenderen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Fyren som tænder min bil om morgenen inden han kører hvis der er koldt OG skraber is hvis der er behov for det 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Manden som køber blomster med hjem, siger man er den smukkeste i verden i ens mest ucharmerende øjeblikke, manden som kommer hjem fra arbejde og fortæller hvor meget han har savnet dig, manden som siger, at han slet ikke ofte nok får sagt, hvor meget du betyder for ham, manden som jeg måtte vente til 6. date med at kysse på, da vi begge var nervøse og spændte på at tage det første skridt. Manden som holder døren for mig, trækker stolen ud for mig. Jeg kunne blive ved! Jeg har fundet mig en true gentleman. De findes tøser, og jeg er så lykkelig for at have fundet min! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Fyren som var bag mig da jeg blev gravid, efter vi havde været kærester i 14 dage og sagde hvis du vil det her, så er jeg lige bag dig, samtidig græd han af stolthed og sagde at der ikke var nogen anden kvinde i denne verden han ville have som mor til hans børn. selvom jeg/vi valgte abort.
  Fyren som kom ned på mit arbejde fordi jeg ikke synes det gik da jeg ikke troede han ville noget seriøst og sagde “det her er ikke slut” med tårer i øjnene.
  Fyren der købte en stor kaktus til mig fordi jeg havde nævnt det i en sidebemærkning og chokolade til min søster fordi han huskede hendes fødselsdag selvom vi havde kun havde kendt hinanden i 3 måneder.
  Fyren der holder døren, går yderst på vejen, bær poserne og fortæller at han savner mig og jeg ser godt ud hver dag.
  Fyren der har taget mig med hud og hår og bagage.
  Fyren der ikke prøvede på noget 1. Date, vi var tip fulde og jeg sov på sofaen og han havde købt morgenbrød og lavet juice og æg næste morgen.
  Jeg kunne blive ved <3
  Fyren der skal være min mand og far til vores børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fyren som købte en flybillet bare for at komme med ind på den anden side af security for at sige farvel til mig inden 3 måneders rejse
  Fyren som gang på gang overrasker med gaver og ting som jeg kun har nævnt i korte bemærkninger.
  Fyren som gentagende gange har købt pæoner fordi det er min yndlings.
  Fyren som har støttet mig økonomisk, da jeg selv ingen overskud havde.
  Fyren som investerer tid og kærlighed i mine nærmeste, fordi han kan mærke deres betydning for mig.
  Fyren der køber et stykke sportslagkage med hjem fra ‘la glace’ .. Bare fordi ❤️
  Fyren der bruger flere timer på transport for at se mig selvom vi bare skal sove.
  Min kæreste i 4 år nu og forhåbentlig for altid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fyren som købte en flybillet bare for at komme med ind på den anden side af security for at sige farvel til mig inden 3 måneders rejse.
  Fyren som gang på gang overrasker med gaver og ting som jeg kun har nævnt i korte bemærkninger.
  Fyren som gentagende gange har købt pæoner fordi det er min yndlings.
  Fyren som har støttet mig økonomisk, da jeg selv ingen overskud havde.
  Fyren som investerer tid og kærlighed i mine nærmeste, fordi han kan mærke deres betydning for mig.
  Fyren der køber et stykke sportslagkage med hjem fra ‘la glace’ .. Bare fordi ❤️
  Fyren der bruger flere timer på transport for at se mig selvom vi bare skal sove.

  Min kæreste i 4 år nu og forhåbentlig for altid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg har lige mødt en skøn fyr (på tinder) for 5 uger siden. Jeg skulle have et keglesnit, og tog hjem til Lolland for at restituere (er bosat i Kbh). Dagen efter stod der den smukkeste buket blomster foran min mors dør. Tre dage efter kørte han til Lolland for at se mig. Der er håb <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kylling - tre retter