dengang jeg målte temperaturen på mit tevand

DOUCHEBAG stories

douche

Okay venner. Jeg er vild med jer. Jeg laver en fake-snapchat-story og efterlyser douchebag-historier – og jeg har seriøst allerede fået 40-50. Og jeg lagde min story ud for en halv time siden. Derfor skriver jeg indlægget allerede nu. Der er nemlig en massse materiale. Og jeg kan jo bare lave flere indlæg.

Grunden til det? Bitterhed? Tja, måske nok. Det skammer jeg mig ikke over, at skrive. Du ved, at jeg skriver om nærmest alting herinde. Og selvom at jeg ikke så gerne skriver om de mænd, som er i mit liv, så har jeg brug for at læse andre douchebag-historier. Altså historier om mænd (i mit tilfælde, da jeg kun er til mænd. Man kan sagtens være en douche som kvinde!), som træder på dig. Er ligeglad med dig. Tænker med en vis del, typen der sender aubergine emoji og som “gerne vil se film“. Ja, jeg sætter det hele lidt på spidsen lige nu, I know. Men altså. Tag indlægget med et gran salt. Det er mest for sjov. Og for at dele. Og for at du kan læse, at du ikke er den eneste, som møder dårlige mennesker på din vej. Min egen douchebag historie, den holder jeg lidt for mig selv. Lad os bare sige at han ikke holdt sig til én af gangen. Nærmere 3.. Her er et udpluk af jeres:

 • Fyren der tog hjem til den ene pige, knaldede i nogle timer og derefter tog hjem til sig selv, hvor anden pige ventede. Ingen af dem vidste, at den anden eksisterede. Sådan gik der et halvt år.
 • Fyren som friede. Han havde bare lige en kæreste, som han boede sammen med. Og som var gravid. For anden gang.
 • Fyren som er din første. Ugen efter ser du ham i bussen. Han lader som om du ikke eksisterer.
 • Fyren som, efter en date der ikke blev til mere, bad om at få 36 kroner overført på mobilepay. “Fordi det ikke blev til noget“.
 • Fyren som sender et billede af sig selv, mens han har sex med en anden – for derefter at blokere sin kæreste og sende hendes ting med posten. Han “orkede ikke konfrontationen“.
 • Fyren som slog op på sms, efter 3 års forhold. Og knaldede med en ny samme aften. På et diskotek toilet.
 • Fyren som “boede hjemme fordi han sparede op til en andel” og derfor kun kunne være hos hende. I virkeligheden boede han sammen med sin kæreste.
 • Fyren som skrev til hende, at han savnede hende og tænkte på hende, men som knaldede hendes bedste veninde samme nat.
 • Fyren som knaldede hende, skred mens hun sov og stjal hendes cykel ved samme lejlighed.
 • Fyren som stjal 300 kroner i kontanter, mens hun sov.
 • Fyren som smed katten udover altanen, fordi han “altså ikke kunne tåle kat“. Hun boede på 3.sal. Katten havde aldrig været ude. (katten overlevede, fyren fik hård lussing).
 • Fyren som lagde en lort ovenpå toiletsædet. Og skred mens hun sov.
 • Fyren som græd og “havde virkelig svært ved at stole på kvinder, efter at hans mor havde forladt ham som barn“, men som stjal en jakke, en stol og hendes telefon. Efter at hun var faldet i søvn.
 • Fyren som stjal en liter mælk og pissede i køkkenvasken. (WTF!)
 • Fyren som sagde at han boede sammen med sin søster. Søsteren var “deprimeret og havde social angst” – derfor tog de hjem til hende. Senere fandt hun ud af, at søsteren var hans kæreste. Gravide kæreste.
 • Fyren som tog et billede af hende nøgen, mens hun sov. Og delte det på facebook med teksten “ikke særlig lækker, men villig“.
 • Fyren som næste dag, sendte en anmodning på mobilepay for halvdelen af taxaen, fordi hun “ikke havde været så frisk, som hun havde sagt“.
 • Fyren som, morgenen efter, sagde: “du er pænere med tøj på“.
 • Fyren som var gift. (den her fik jeg over 10 af!)
 • Fyren som “ikke var klar til noget seriøst“. Måske fordi han i forvejen havde en kæreste. Og en til.

Waw. På under en time har jeg fået alle disse. Shit. Men det hjalp. Jeg kan læse at jeg ikke er alene. En pige skrev til mig, at hun var kendt som “idiot magneten”. Dét kan jeg godt genkende. Det er sikkert noget, som jeg udstråler, uden at jeg egentlig ved det. Dét må jeg lige tænke over. For jeg orker det ærlig talt ikke længere. Jeg bliver bombet lidt tilbage, hver eneste gang. Mister håbet, endnu engang. Tak fordi I delte. Jeg laver muligvis et indlæg mere. Materiale er der rigeligt af.

Hvis du gerne vil undgå en douche, så har jeg nogle ting, som jeg forsøger at spotte, når jeg har kontakt med en mand (hvis du bare gerne vil knalde, så gælder disse tegn ikke!):

 • aubergine emoji. Det er no-go. Han vil kun én ting. Og det er jo fint nok. Men vær opmærksom, hvis du gerne vil mere end dét.
 • han kun skriver om aftenen. Måske kun torsdag, fredag, lørdag og søndag.
 • typen der skriver: “ude?“. Don’t even.
 • typen der ikke svarer, selvom at han har været online adskillige gange, siden du skrev. Han er ikke så interesseret.
 • typen du aldrig sover sammen med, men som går efter han har gjort sin ting, om man så må sige.
 • typen der vender sin telefon, så skærmen vender nedad. No.

Del gerne flere historier, flere tricks til at undgå douchebags eller andet. Du kan altid være anonym, bare skriv en fake mail.

34 kommentarer

 • Sanne

  Hvad sker der lige for dem der stjæler? 😂😡 Og hvor er det vanvittigt med så mange der kører et dobbeltliv! Til det har jeg en historie om en veninde. De havde været kærester on/off i 10 års. Den sidste periode var de sammen i nogle år alligevel, de flyttede sammen (for 5.? gang), i et lejet hus, han snakkede om børn osv. Et per måneder efter viste det sig, at han havde en anden kæreste. Det har stået på i minimum 1/2 år, måske op til 1 år. Den anden pige vidste intet. Han var hos hende i weekenderne, hos min veninde til hverdag. Fortalte begge piger historier om at han arbejde/var på kursus i København, mens han var hos den anden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Wow…wow wow wow!
  Sikke en masse vilde historie.
  Altså, min historie er anderledes. Da jeg mødte min kæreste for første gang, var han den STØRSTE douche! Han var så fuld af lort og generel bare enikke giga røv. Jeg kunne slet ikke tage ham!! Anyways, to år seneresiden mødte jeg ham og han vendte min verden. Manden var moden, sød, venlig og bare en god fyr. Mænd er vel ligesom alle andre og de skaler også vokse op ogi blive modne. Og jo, der så dem der altid vil være gigantiske røvhuller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Nåede ikke at få min historie sendt på insta, men her kommer min historie:

  Fyren der gav mig herpes og NÆGTEDE at det var fra ham…. Yeah right, Daniel. Din kæmpe skovl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Hah.. sådan en er jeg også stødt på, dog ikke med navnet Daniel🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Sådan en har jeg desværre også mødt 🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er selv hende der altid render ind i idioter med fin indpakning. Søde til en start, senere NOT so much!! 🙈😬

  Jeg har fået tips fra en psykolog til hvad jeg skal bemærke som faresignaler! Hvis han ikke omtaler sin Eks respektfuldt, så er han ikke værd at samle på. Og så det gode gamle råd “ville du selv behandle et andet menneske, som han behandler dig” – er svaret nej, så er det med at komme videre i en fart ❤️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fyren, der gav mig klamydia. Jeg fandt først ud af det nogle måneder senere, skrev så til ham og nægtede sig skyldig. Derefter blokerede han mig. Nåh nej, selvfølgelig var det ikke ham.. modent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Arbejdede sammen med en rigtig sød fyr og efter lang tid spurgte han endelig om jeg ville med på camping tur. Mega hyggeligt og ikke særlig første date agtigt hvilket jeg var vild med. De næste par uger gik det lidt trægt med kommunikationen selvom vi var sammen en eneklet gang, inden han en dag stoppede med at møde på arbejde eller svare tilbage.. Jamen hej hej så…. 🖐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Fyren du datede i 2 måneder, som pludselig havde meget arbejde – han datede en anden. Well goodbye then 🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fyren, som du var kærester med i 8 år og som gjorde det forbi i en SMS .. han havde så haft en anden ved siden af i nogle måneder – som han hjorde gravid .. med tvillinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • H

   Av!! Håber du er ovenpå <3 tvillinger er ellers en rimelig straf!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Min eks kæreste som lånte 30.000 kr i banken sammen med mig til indskud og diverse i lejlighed, der efter vi har boet sammen i fire uger, først der vælger at fortælle, at han har knaldet en anden da vi havde været kærester i en månede. På det tidspunkt havde vi været kærester i ca 4-5 mdr. Hans argument var, at han skulle mærke efter om jeg var “den rigtige”.. fordi hvis det føltes forkert, så måtte jeg jo være den rigtige. Jeg var så ensom og naiv at jeg blev hos ham i et år. Men fik til sidst modet til at flytte i en mindre lejlighed med ham som jeg vidste jeg havde råd til at side i alene, og smed ham så ud efter 10 dage. Lige før jul. 👋🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Stødte ind i fyren, som vidste sig at være sociopat/psykopat. Han overøste mig med kærlighed til at starte med, og alt var virkelig perfekt! Vi blev hurtig kærester. Efter fire mdr. ca. ændrede noget sig. Kunne ikke sætte en finger på det, men han var anerledes. Pludselig skulle jeg til at nærmest tigge om at få lov til at se min kæreste. Og der var undskyldninger for alt!Efter noget tid snakkede jeg med hans far, som også syntes han var blevet mærkelig. Snakkede derefter med min kæreste. Han sagde han havde fået en depression. Jeg tænkte, at den kæmper vi os igennem sammen. Han begyndte så at give mig “the silent treatment”. Han sagde flere gange, at han ikke ville hive mig med ned i faldet og kunne ikke klare at såre flere mennesker. Jeg ville bare hjælpe ham! Pludselig en dag kigger jeg på hans insta, og alt hvad der minder om mig, det er slettet. Hashtags, billeder, beskrivelser, alt er væk! Han fik den fint smidt ovenpå mig, da jeg konfronterede ham med det. Og vi gik så fra hinanden over SMS. Har senere snakket med hans familie og nogle ekskærester, som han har snakket grimt om, og de kan fortælle, at han lyver om ALT og fortæller grimme historier om folk, for at få empati (den han selv mangler). Få dage efter var han på tinder (så meget for ikke at såre nogen igennem sin sygdom). Ved han er kærester med en ny nu, som han mødte en mdr efter mig. Har fundet ud af flere løgne, som han har fortalt mig. Jeg var bare tryllebundet af ham, og blev naiv i det forhold – som tilmed er det første, jeg har været i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Det lyder præcis som mit sidste forhold! Håber da virkelig ikke det er den samme fyr som min eks!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • T

   Det håber jeg virkelig ikke Julie! Men der har været skræmmende mange piger, som har været i hans klør. Men kendte ikke nogen, som kendte ham, som kunne fortælle mig det. Og alligevel var der én ude i periferien, som advarede mig mod ham. Tænkte bare, at hun nok var jaloux, fordi det ikke var hende han ville mere.
   Men hvor er du fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg bor i Hvidovre, han boede ved Næstved med sin søn hveranden uge. Han var oprindeligt fra Bornholm.

   Kan bare genkende historien fra mig selv, hvor han blot fik stress, havde Instagram i smug og begyndte at følge og like diverse piger, lige med undtagelse af hans egen kæreste, som han i øvrigt i en hjerneblødning (læs 3 ugers tid) havde blokeret på Facebook. Da jeg konfronterede ham med alle de piger og hvor ked det gjorde mig så begyndte han at kaste den over på mig og hvem tre specifikke fyre var, fordi de likede mange af mine billeder. Det til trods for jeg ikke selv følger dem eller andet. 😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • T

   Ja okay, vi kan hvert fald konstatere, at det ikke er den samme, da jeg er fra Jylland og han ligeså 😉
   Men det er godt nok skræmmende, at der findes sådanne typer, som er villig til at lyve om alt, så længe det ikke går ud over dem selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Nej, så er det ikke den samme, men vi må konstatere der er flere af slagsen. 🙈 jeg har været med to med psykopatiske tendenser 😬 ved sgu ikke hvordan jeg bærer mig ad med at finde dem gang på gang 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Hvor i jylland? har været ude for det samme.. lorte fyre..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • T

   Det findes der mange ideer til, hvorfor du gør. Jeg tror snart, jeg har downloadet hele google for at læse om psykopater og hvorfor man falder for dem.
   M – det er i Nordjylland.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  – Fyren der fortæller at han har fundet sammen med sin eks igen, men fortsat gerne vil ses… Et par måneder efter min afvisning af det tilbud, skriver han håbefuldt igen. Selvtilliden var i top, må man sige.
  – Fyren man intet hører fra, efter at man havde tilbragt en hel weekend hos ham i den anden ende af landet.
  – Fyren som siger “Find mig på FB”, og som hedder det samme som de første 1000 andre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nogle af de her går seriøst ondt helt ind i hjertet!! Hvor er der mange dårlige mænd derude 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nogle af de her gør seriøst ondt helt ind i hjertet!! Hvor er der mange dårlige mænd derude 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Fyren der er mega sød og overskudsagtig, som du ses med i nogle måneder, indtil han stopper med at kontakte dig. Så du tager i byen for, at glemme ham. Hvor du så i byen får at vide af en bekendt, at han har været dig utro med to forskellige. Hvorefter han selv møder op i byen og ignorere dig fuldstændig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Ok. Jeg er i chok. Det er sjovt, men da også mega tragisk, at der findes så mange sølle mænd derude. Jeg er 41, godt gift og med 3 unger, og priser mig lykkelig for, at jeg ikke skal date mere (håber jeg ved gud😬).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hov… Jeg vender min telefon men er altså ikke en douche-kvinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen

  Ihhhh! Hvor er der mange slemme mænd derude… Trist, ja og mega øv… Nu er det stort set kun de dårlige oplevelser der er her… Hvilket jo er det samme som alle mænd er doucebags… Kunne være cool at høre om de gode historier… Vi vælter os så tit i lortet og trækker det hele ned… Hey! Nu det jul igen! Glædelig jul… Håber I alle får en jul uden DB’s… Knus herfra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ham som webcamede frækt med sin kollega over datidens MSN, mens jeg lå og sov 3 meter derfra, og som han i øvrigt havde knaldet på køkkenbordet på arbejdet.

  Ham som tog hjem fra mig fordi han skulle tidligt op på øvelse. Til hans uheld havde han glemt at logge af sin Facebook på min computer, og der havde han gang i en fræk aftale med en af sine kvindelige værnepligtige, som skulle kigge forbi kl. 2030. 2030 bankede jeg på hans dør, hvor han åbnede med et håndklæde om livet – han troede tydeligt det var en anden…
  Han havde så også samtidig en affære med min søsters bedste veninde!
  Behøver jeg nævne at der var stor ballade?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fyren som du datede i tre uger, før du fandt ud af at han var forlovet.Han havde ikke fortalt mig det fordi, “jeg havde jo ikke spurgt ham.”

  Og klassikeren.
  Fyren, der, efter man har haft sex én eller to gange, bare gerne lige vil gøre det klart, at han altså IKKE leder efter noget seriøst og IKKE komme til at få følelser for mig. Det siger han altså bare lige, fordi han ved at kvinder jo har lidt svært ved det der med ikke at blive forelsket i fyre, de har været sammen med. Så det er jo for min egen skyld ik. Godt med selvtillid guys, men fuck jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvis det var min kat der var blevet smedet udover altanen, var fyren fandme røget med udover bagefter!

  Min veninde havde engang et one-night-stand, hvor hun glemte sin blazer hjemme hos fyren. Hun skrev gentagne gange om hun kunne hente den, men hver gang dagen for afhentning kom, fik hun en eller anden åndssvag undskylding tilbage. Det endte med hun kørte op til hans hus, og spottede en kvinde ligge og sole sig i haven. Man kan ikke lade være med at spekulere over, om det var fyrens kæreste.
  Hun har aldrig fået sin blazer tilbage – det er virkelig dårlig stil 😂🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Fyren du har kendt i 2,5 år, som så brænder dig af og ikke giver lyd fra sig i over fire måneder, for så bare at skrive som om intet var hændt.

  Eller fyren som du havde en fantastisk kemi med og som sagde at han søgte noget seriøst, men som bare ghostede efter første møde, uden i det mindste at komme med en afvisning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kun at være ude efter sex, at have sex med flere kvinder samtidig og næsten endda utroskab (som selvfølgelig er helt forfærdeligt”) er én ting. Men at stjæle er so douchet, at jeg slet ikke forstår det. Hvem fanden stjaler en date/et knalds kontanter eller telefon? Det er der jo nok lige så mange kvinder, der gør, men hold op, hvor bryder det da al tillid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Fyren som pludselig ændrede adfærd og havde travlt og pludselig blev dårlig 3 timer inden en date. Og som bliver ved med at sige han gerne vil se en. Men når man spørger om hvornår, kommer der intet svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Fyren der virkede til at være drømmefyren. Det viste sig efter 3 måneder at han har et barn og en kæreste. Gravid kæreste.
  Ikke nok med at han har gjort det svært for mig ar stole på nogen, så gav han mig også herpes.
  Det værste ved det hele er at jeg fra starten tænkte at det var for godt til at være sandt.
  “We all eat lies when our hearts are hungry”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dengang jeg målte temperaturen på mit tevand