Er du ensom?

Dumme penge

Sponsoreret af Lunar Way

1012142034 img_6342

Nu er det efterhånden over to måneder siden, at jeg drog til Australien. Helt alene – klar til at opleve og se det hele. Jeg nåede, naturligvis, ikke at se det hele og jeg må og skal tilbage en dag. Det var en fantastisk oplevelse – og jeg vil aldrig glemme min tur. Jeg drømmer mig tilbage til Sydney disse dage, hvor solen står højt og der er 30 grader varmt. De veninder, som jeg fik på min rejse, er så “søde” at sende mig daglige snaps af Bondi Beach (vanvittig smuk strand!) – gerne med en lille temperatur på billederne og videoerne. Tak piger. Jeg savner varmen og har ærlig talt svært ved at overskue, at vinteren knap er gået i gang. Men – nu er det snart jul og dét er da også meget hyggeligt.

Da jeg kom hjem fra Aussie, gik der et lys op for mig. Et lys, som jeg godt kunne have tænkt mig var tændt, inden jeg drog afsted. Jeg blev præsenteret for Lunar Way, som er en banking app. Vidste du, at du betaler skjulte gebyrer til din bank når du:

  • hæver i automat i udlandet? Det er 50 kroner i gebyr, i gennemsnit for hver hævning! Tænk på en mini ferie til Amsterdam, hvor du måske er afsted i 4 dage og hæver 3 gange. Det er 150 kroner lige ud af vinduet.
  • du betaler 1,8% af ALLE de betalinger du laver med dit kort, i udlandet. Det er altså hurtigt mange penge. Jeg brugte i hvert fald mit kort mange gange i de knap 3 uger, jeg var afsted. Pengene jeg har betalt i skjulte gebyrer, som i øvrigt ikke kan ses på dit kontoudtog (!), ville jeg ærlig talt gerne have brugt på noget andet. F.eks. oplevelser, drinks med pigerne på Bondi Beach og på shopping.

Det kan godt virke lidt indviklet – så lad mig prøve at forklare, hvad Lunar Way kan (hvis du rejser meget er den altså virkelig god OG hvis du shopper meget online, hvor du også betaler skjulte gebyrer!)

Lunar Way er et nyt innovativt og faktisk ret simpelt banking-koncept. Du får en gratis konto, en lækker app og et stilrent sort Visa-kort. Lunar Way er for dig, der ikke gider bøvle med besværlige betalinger af regninger, kedelige kontooverførsler og gammeldags rådgivning i banken. Det bedste er, at det er gratis og man kan sagtens have sin eksisterende bank ved siden af, uden at det påvirker noget som helst. Det er jeg ret glad for, for jeg er faktisk rigtig glad for min bankmand, men jeg er ikke glad for alle de skjulte gebyrer. Jeg bruger derfor kun deres Travel Card, hvor jeg gerne vil spare alle skjulte gebyrer – så jeg kan bruge pengene på andre, sjovere ting, når jeg rejser. Det koster 299 kroner om året og jeg får lov til at hæve uden skjulte gebyrer og jeg betaler ikke gebyr, når jeg betaler med mit kort, når jeg f.eks. har spist ude eller shopper.

En traditionel bank har en masse driftsomkostninger ved at have afdelinger og fysiske filialer rundt omkring i landet. De har så også ofte en netbanksløsning ved siden af, som gør at du kan tilgå dine penge derfra. Lunar Way har ingen fysiske filialer eller afdelinger som du kan besøge. Alt er digitalt. Derfor kan det hele gøres lidt billigere. Det er helt ny viden for mig, at jeg faktisk betaler så mange skjulte gebyrer hvert eneste år. For at have en konto, et kort og hvis jeg for mine regninger betalt automatisk. Der er ingen skjulte gebyrer hos Lunar Way.

Travel Card som jeg har – kan du bestille hvis du downloader Lunar Way app’en. Du betaler årligt og så betaler du ikke for mere. Lidt ligesom Spotify! Med app’en har du adgang til en masse ret fede ting, blandt andet goals og spend:

Goals findes i app’en og du kan oprette et mål, som du sparer op til. Det kunne f.eks. være en tur til Paris eller et par lækre sko eller en taske. Du kan indsætte et billede af dit mål og så kan du gøre sådan, at app’en automatisk indsætter 50 kroner hver 10.dag til dit mål . eller at du hver gang du bruger dit kort, ligger 2 kroner til dit mål. Dét er ret smart og motiverende!

Spend er dit overblik over dit forbrug, opdelt på de forskellige måneder. Der er her muligt at se top 5 brands som du har brugt flest penge på den seneste måned (mit ville klart være noget med tøj..) og lige danne dig et overblik over, hvor mange penge du har brugt i alt. Derudover vil overblikket også illustrere, hvis du måske har brugt flere penge én måned end de andre. Ret smart og nemt at få et overblik – jeg bruger i hvert fald liidt flere penge på tøj, end jeg sådan lige troede.

Travel Card virker indtil videre i lande med følgende valutaer: Euro, Pund Sterling, Norske og Svenske – Lunar Way arbejder løbende på, at tilføje endnu flere valutaer – f.eks. AUD! Se priserne her!
Jeg har oprettet et mål – jeg vil nemlig rejse mere næste år. Og jeg har allerede bestemt hvorhen. Hvad kunne dit mål være? Du kan downloade Lunar Way app’en og oprette et mål!

Sponsoreret af Lunar Way

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du ensom?