Opture i 2017

Merry Christmas

img_0686

Det her bliver ikke et langt indlæg – du har sikkert meget andet at tage dig til, end at læse blogs i dag. Men jeg vil nu alligevel gerne ønske dig en rigtig god juleaften. Jeg håber inderligt, at du får en god aften og føler glæde i maven – hvis ikke hele aftenene (det er trods alt intens samvær med familie, det kan jo sommetider være lidt anstrengende), så bare lidt i ny og næ. Jeg håber at du får nogle gode gaver og giver noget glæde videre. Hvis du ikke holder jul – så håber jeg, at du får en dejlig søndag aften.

Husk – hvis du føler dig ensom, så er du ikke alene. Du kan eventuelt finde min facebook gruppe “Find en veninde #dueraldrigalene“. Har du ikke mod på gruppen, så vid at du ikke er alene. Jeg føler mig ensom, ofte. Det kan jeg også gøre i selskab med andre. Ensomhed er ikke farligt, hvis du taler om det. I 2018 vil jeg tale endnu mere om alt det som er tabu. Jeg glæder mig. Jeg sender dig kærlighed og glæde, du kan altid skrive, hvis du ikke har andre at skrive til.

Kram og knus og rigtig glædelig jul!

1 kommentar

  • Det var et rigtigt sødt indlæg og rigtig god idé til en facebook gruppe❤ Rigtig glædelig jul søde Matilde. Alt det bedste herfra❤🎄🎁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opture i 2017