Mit nytår

Mine 5 mest læste indlæg i 2017

matilde

Sikke et år. Det er gået så stærkt, synes du ikke? Jeg synes netop at det var januar, hvor jeg drog til Thailand. Gid at jeg skulle afsted igen i januar, men rejser må vente. Men jeg vil rigtig gerne rejse i 2018, men mere om dét en anden gang.

Mine 5 mest læste indlæg i 2017, kom lidt bag på mig. Men her er listen:

  1. Jeg giver op – et indlæg som jeg skrev, da jeg opgav min madmentoruddannelse, som jeg ellers var rigtig glad for. Jeg måtte kaste håndklædet i ringen – og jeg tænker at indlægget er blevet læst så meget, fordi det er noget, som vi alle sammen kender? Jeg har ikke fortrudt min beslutning, selvom jeg ofte tænker på det. Men det var det rigtige for mig at gøre – jeg var tæt på at knække af stress og alt for mange bolde i luften. Det var en svær beslutning, som kostede mig mange tårer – men næste gang at jeg skal passe på mig selv, så bliver det nemmere. Og jeg skal også være bedre til, at sige nej og kunne sige fra – og det øvede jeg mig på i år.
  2. Mænd som jeg har været forelsket i – et mere personligt indlæg. Fordi jeg havde gået i et stykke tid og tænkt på netop dét. Hvem jeg egentlig havde været forelsket i. Og det lavede jeg så en liste over. Og den kunne I godt lide at læse. Måske fordi du kunne lave din egen liste? Jeg håber personligt, at der kommer endnu en mand på min liste, i det nye år. Dét kunne være ret fedt.
  3. Mænd på Tinder – hvor I hjalp mig med at lave listen. I er sku’ altid så søde og hjælpsomme, tak for det! Læs den. Den er ret skæg. Og foruroligende.
  4. Douchebag stories. Et ret nyt indlæg, som blev læst voldsomt. Dér hjalp I også. Jeg tænker at jeg vil lave flere indlæg som dette, i det kommende år. Hvor I byder ind og deler jeres historier og erfaringer. Det glæder jeg mig allerede til! Men douchebag stories er, som indlægget med Mænd på Tinder, foruroligende. Men også skægt. Hvis du bliver helt deprimeret, så kan du lige læse indlægget med de gode mænd – for de findes!
  5. Hele historien – del 1 er stadigvæk på listen. Jeg udgav det i januar 2016. Hvis du er interesseret i, at læse min historie, så kan du starte med del 1. Der er også 2,3 og 4. Det var med dette indlæg at jeg besluttede mig for, at jeg ville bruge bloggen til at nedbryde tabuer og tale om det svære. Det er dét jeg brænder for – og det vil jeg fortsætte med i det nye år.

Hvilket indlæg er din favorit? Hvad vil du gerne læse mere af? Hvad vil du gerne læse mindre af? Del endelig – jeg kan rigtig godt lide at få konstruktiv kritik – på forhånd tak!

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nytår