7 mærkelige dates

Scan dit feed

img_0414

Billedet er taget af søde Emily

Når jeg (forsøger) at give gode råd til et bedre selvværd og når jeg fortæller, om min egen rejse dértil – så er dit feed altid noget, som jeg nævner. Men hvad mener jeg egentlig med dét?

Det er sådan set ligegyldigt, hvilket socialt medie vi taler om. Instagram, facebook, pinterest, snapchat og hvad det nu eller hedder. Det er dit ansvar hvem du følger, hvis liv du kigger med i. Hvis du gerne vil have det bedre med dig selv, føle dig tilstrækkelig, føle dig okay og nok og ikke bruge mere tid på, at banke dig selv oven i hovedet med selvhad – så skal du kigge dit feed igennem. Hvem følger du?

Jeg gør det selv og jeg gør det tit – kigger mit feed igennem. Går ind og kigger på profilen, mærker efter – giver profilen og personen mig noget godt og noget positivt og noget, som jeg kan bruge til noget? Det kunne f.eks. være inspiration til træning, madlavning, tøj etc. Eller. Giver profilen og personen mig en følelse af mindreværd? Bliver jeg grebet af en følelse af jalousi, når jeg kigger på personen? Så skal jeg ikke følge hende/ham. Det er ikke det værd.

Vi bruger så usandsynligt meget tid på, at glo ned i vores telefon. Så det vi kigger på skal gerne give os noget godt, noget brugbart. Det er forskellige fra person til person. For mit vedkommende skal jeg ikke se på for mange kærestepar eller babybuler for tiden – for jeg kommer til at tænke på det, som jeg ikke har. I stedet for at være glad for det jeg har. Til gengæld vil jeg gerne have inspiration til min træning, se hvordan andre farverige kvinder klæder sig, fordi jeg ikke kan lide at have sort tøj på og så vil jeg gerne følge andre kvinder, som også er single. Se hvordan “de gør”, om man så må sige. Derfor sorterer jeg ofte i mit feed og jeg tager ansvar for mit feed. Det er dit ansvar. Og det kan virkelig gøre en forskel for dig. Prøv. Hvis instagram gør dig ked af det – så kan du faktisk lave det om. Men ansvaret er dit og handlingen skal udføres af dig. Måske en god udfordring, denne tirsdag?

1 kommentar

  • Har du nogle gode forslag til nice single-typer at følge (udover dig selvfølgelig – du er jo den ultimativt seje single, hvis man spørger mig)? Dem kunne jeg godt bruge nogle flere af!

    litcomprime.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 mærkelige dates