Tynd & lykkelig?

Hvad er din drøm?

Annonce for Ferratum

Det er januar, jeg kan nærmest ikke skimte mine fregner længere og jeg trænger – som så mange andre, til solskin, frihed og lyse nætter. Jeg drømmer om at rejse langt væk. Til Hawaii, Bali eller Thailand. Sidste år på denne tid var jeg på vej til Thailand og vinteren virkede så kort og overskuelig. Fordi jeg skulle afsted ned i varmen. Jeg duer ikke til kolde ture på cyklen, frostsprængte læber og kolde fingre. Jeg gider ikke at drikke te for at få varmen og have uldstrømpebukser på. Jeg vil have bikini på. Og jeg vil høre havet bruse og have en kold drink i min hånd. Tak. Helst igår!

Hvad drømmer du om? Hvis du uploader DIN drøm, din personlige drøm – så kan du være heldig at Ferratum vælger dig og din drøm og realiserer den!

 

Annonce for Ferratum

 

19 kommentarer

 • Lotte

  Jeg drømmer om at rejse til Marokko og udforske den spændende kultur.
  Trænger virkelig også til sol og varme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Drømmer om La Palma med stjernekig fra de forskellige teleskoper, lækre strande, den sydspanske kultur og vandreture på bjergene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika

  Jeg drømmer om mange ting😃 Nogle kan man købe sig til, andre kan man ikke. Som de fleste drømmer jeg også om at rejse, især på det her tidspunkt, men jeg drømmer også meget om en anden ting, som måske handler mere om en indre rejse. Jeg drømmer om at tage Sofia Manning Life & Businesscoachuddannelse (og Madmentoruddannelsen). Grunden er, at jeg gerne selv vil udvikle mig og jeg rigtig gerne vil hjælpe andre med at opnå deres mål. På sigt vil jeg gerne arbejde som selvstændig coach😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  Jeg drømmer om at opleve Hawaii med min kæreste, som har været der en gang før – og han vil så gerne vise mig det. For mig har Hawaii altid været det ultimative rejsemål men også et lidt urealistisk et af slagsen, for nøj det er dyrt! Men hvide sandstrande, klart vand, jungle og 4 årstider på en og samme ø!! suk. Jeg drømmer om at vi kan tage hertil på vores bryllupsrejse og få den største oplevelse sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg drømmer om at rejse til Hawaii med min kæreste. At mærke sandet under fødderne, glemme tiden, nyde hinanden og nuet.. Lære at surfe, møde en kultur der skiller sig så meget fra resten af USA, og andet vi kender til.
  Jeg drømmer om at leve livet som det bør leves! 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg drømmer om varme, sol og vand.
  Jeg er for 4 mdr siden flytte fra min ikke isoleret lejlighed i ydre kbh, som 2 år i træk sendte mig en kæmpe efter regning på varme, trods der aldrig rigtigt var varmt. Til en lille 2 værelset på landet, med helt og adels samme manglende isolering, et gammelt hønsehus der er lavet om til beboelse, min varme blæser står på 27 grader og det er her bestemt ikke. Når keg kommer hjem fra job hopper jeg i min store tykke jumpsuit for at få varmen. Men her er der trods alt ikke nogen ekstra regning, da huslejen er inklusiv forbrug 😊
  Men jeg er så led og ked og træt af at være gennem kold og mangler sådan at blive varmet igennem og få ladet mine d-vitaminer op, så en lille uge et smukt sted med sol, sommer og varmt bade vand, ville være det hele værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe T

  Jeg drømmer om at vandre i Norges smukke fjelde og sejle inde i bugterne og måske se det faktisktiske nordlys – og selvfølgeligt få en ordentligt én på opleveren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Jane honrado petersen

  Min drøm er at vise mine 2 piger det land hvor jeg blev født og boede de første 5 år af mit liv – phillipinerne. Vise dem mine rødder og lade dem møde min del af vores familie dernede. Lade dem møde deres oldefar og oldemor inden det vil være for sent.
  Jeg har kun været på phillipinerne een gang da jeg var 18 år – nu er jeg 36. Mine piger er 5 og 8 år.
  Så for mig ville det også betyde så meget at se min mormor og morfar måske også for sidste gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg drømmer om ferie og afslapning med mine to børn – at give mine børn en ferie til sommer, står helt klart øverst på min liste over drømme og ønsker. De trænger til en sjov sommer efter en nylig skilsmisse og flytning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg drømmer om at komme til Australien sammen med min mor og søster, for at besøge min onkel (min mors bror), som bor dernede og som jeg kun har mødt én gang for nogle år siden.
  Jeg ved også at det er min mors drøm at komme derned snart igen☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg drømmer om den rejse jeg ikke har råd til at give min søn. Om sol og varme og ægte nærvær. Om svømning med svømmevinger og smil, grin og glæde. Noget som alle på bopælen har brug for, men som ligger så langt fra vores rækkevidde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg drømmer om lange Vandreture på Island i dens rå og smukke natur. Opleve nordlyset, sove i naturen, gå på gletchere og vulkaner, føle helt frisk luft i lungerne og opleve den islandske kultur og dets byliv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Nielsen

  Jeg drømmer om en rejse til Maldiverne sammen med min dejlige kæreste, hvor vi bare kan slappe af og nyde hinanden, få sol på kroppen, spise god mad og få flere oplevelser. Til daglig bliver alt vores tid på arbejde, heste, hund og hus, så ville være fantastisk med et afbræk fra den travle hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Jeg drømmer om at rive en måned ud ad kalenderen og tage til Thailand. På fitness ferie helt præcist på Titan Fitness Camp. Bruge en måned på at fokusere 100 på mig selv. Mit velvære, min styrke og glæde! Træne, svede, sole og nyde lækre omgivelser.
  Det drømmer jeg om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg drømmer om at backback sammen med min kæreste i Sydamerika eller Asien. Det ville give fornyet energi i en ellers travl hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Jeg drømmer om at rejse rundt på de Caribiske ø’er, nyde varme og opleve nye steder med min kæreste 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg drømmer om at tage 3-4 måneder ud af kalenderen, pakke rygsækken sammen med min mand, vores 3,5 årige datter og 6 måneder gamle tvillinger og leje et mobilhome i Canada eller USA og bare drøne rundt, som livet nu former sig. Og tage de pauser, der kommer, lege, samtale, hygge , spise med fingrene, se på smuk natur, bade, lytte, drikke rødvin og drinks, når ungerne sover og kigge min mand dybt i øjenene og have tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Et par uger til de Dansk Vestindiske øer, er en stor drøm for min kæreste, jeg og vores to piger (2år og 5år). Det historiske islæt blandet med afslapning, varme og nydelse er en perfekt kombination. Jeg lukker øjnene og mærker sandet imellem tæerne, bølgesprøjt i ansigtet og mine pigers latter som sød musik i mine øre. Sådan en tur vil vi aldrig få råd til, men drømmen er stor og dejlig alligevel!
  Knus Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique Salomons

  Jeg har længe haft en drøm. Mine forældre rejste meget som unge og har også givet mig rejselysten. Min kæreste og jeg har rejst en del. Nu er mine forældre blevet pensionister og de har ikke mange penge. Jeg er født i Canada, hvor mine forældre boede i 10 år.
  Da de vendte hjem til Danmark med os, troede de at de ville komme tilbage. Men der har aldrig været penge til det.
  Der er gået 29 år nu og de er snart ret gamle. Min største drøm i verden er at spare sammen til at invitere dem med til Canada.
  Vi har sparet sammen til 2 pers og mangler det sidste. Jeg vil så gerne have den oplevelse med dem og give dem den oplevelse at se alle deres venner igen❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tynd & lykkelig?