P-pille abonnement

Ting du gerne må sige til hende, som godt vil have en kæreste

kaereste1

Efter søndagens indlæg hvor jeg skrev en liste, med ting du ikke skal sige til en pige, som gerne vil have en kæreste – kommer efterfølgeren: Ting du gerne må sige til en pige, som godt vil have en kæreste. Fordi jeg har modtaget mange henvendelser fra jer, som gerne vil have gode råd til, hvad man så må og kan sige, når man taler med en pige, som forfærdelig gerne vil have sig en kæreste.

Jeg skal derfor forsøge, at hjælpe med en liste, som du kan vise til den du kender, som savner en kæreste:

 • Min veninde sagde engang, da jeg frustreret beklagede mig over min singlestatus, at jeg skulle cykle ned af Gammel Kongevej med en “jeg har en kæreste” attitude. Altså lade som om og ikke tænke så meget over, at jeg ikke havde en kæreste. Det har jeg prøvet adskillige gange og det er faktisk rart. Jeg tror at det er en god attitude at have, selvom at man gerne vil have en kæreste. Fordi det fjerner fokus. Fokus fra dét, som man savner. Så næste gang du cykler, så prøv at tænk at du har en kæreste og ikke leder.
 • Jeg kan huske, at jeg konstant så barnevogne og ammende kvinder, da jeg gerne ville være gravid. Det fyldte hele min verden. Sådan kan det også være, hvis du gerne vil have en kæreste. Pludselig kysser alle og holder i hånd. På cykelstien, ovenikøbet. Pisse irriterende. Prøv at rette dit fokus hen på andre ting. Naturen, for at være total i zen mode. På butikker, på kvinder med flot tøj, som du kan lade dig inspirere af. Prøv at kigge på de kærestepar du ser og tænk, at det får du engang. At det en dag er dig. Men at du lige nu er dig og at det er, som det skal være. Det kan være svært, men prøv. Jalousi og misundelse kan du sjældent bruge til noget – tænk at alt det som er til dig, nok skal blive dit når tid er. Det sagde Hella Joof engang i Mads & Monopolet og dét har jeg tænkt meget på siden. Det var klogt sagt.
 • Hvis din veninde er ked af, at være single – så tag hende med i byen. Så hun kan se, at der findes mange søde, flotte mænd. Ikke at man nødvendigvis skal tage én af dem med hjem – eller at man finder en kæreste på byturen, men det kan være rart at se, at ikke alle mænd er taget og at der findes mange derude. Det gælder sommetider om, at lede de rigtige steder.
 • Overvej dine dating apps. Virker Tinder for dig eller er den nærmere et symbol på alt det, du ikke har? Sådan fik jeg det med Tinder og Happn. Hver gang jeg fik en notifikation eller en besked på én af de apps, så mærkede jeg savnet efter en kæreste og en mand i mit liv. Og det blev usundt for mig. Så jeg slettede dem begge og jeg har ikke savnet dem. Det er meget individuelt tænker jeg, men i mit tilfælde var det bedst, at slette dem.
 • Forsøg, bedst muligt, ikke at tale så meget om dét. Tal om det, når behovet opstår. Men prøv at lade være med, at nævne det hver eneste dag. Jeg kom til det, i en periode. Fordi det fyldte. Så kom jeg til at tale om det, hver dag. Vendinger som “jeg er fucking single“, “jeg køber sku’ bare et par katte og bliver hende den mærkelige med katte og kattetræer” og “jeg har opgivet” blev faste i min verden. Og det forstærkede bare min tro på, at jeg aldrig ville få en kæreste. Så det er jeg stoppet med at sige. Eller jeg forsøger. Det sker stadigvæk sommetider, men jeg forsøger at lade være med, at i tale sætte det.
 • Hvis folk kommenterer din civilstatus negativt eller spørgende – så prøv ikke at gå i forsvarsposition. Prøv at tale om din status med glæde, selvom at du måske ikke føler glæden. Folk spørger mest fordi de er nysgerrige – eller undrer sig, fordi du sikkert er en dejlig pige og det udefra godt kan virke mærkeligt, at du er single. Det er sjældent ment som kritik – husk på det, selvom at det kan være svært.
 • Lykken er ikke altid parforhold – selvom at du ligger alene på din sofa om søndagen, og tænker, at det er dét. Jeg kender mange i parforhold, hvis ikke alle, som også har deres problemer. Det er ikke lig med lykke, at være i et forhold. Det er godt at huske på, når man savner det. Der er mange fordele ved, at være alene. F.eks. kan du selv bestemme, hvornår du skal vaske op, støvsuge og gå i bad. Du kan spise i sengen og krumme alt det du vil, du kan lade være med at handle ind, hvis du hellere vil leve af slik fra kiosken og du kan droppe at barbere ben om vinteren, så dine ben er ekstra godt pakket ind. Skriv en liste med de ting, som du værdsætter ved, at være single. Hæng den et synligt sted i din lejlighed – kig på den dagligt.
 • Alt det som er til dig, skal du nok få. Husk det.

Hvad kan man ellers sige til en pige, som savner en kæreste? Del dine bedste tips i kommentarfeltet!

4 kommentarer

 • K

  Min veninde sagde en dag “Slap af. Du er et fucking catch. Selvfølgelig finder du ham…” Uden medlidenhed i tonen og sagt som var det soleklart. Det var rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Åh ja! Det er virkelig vigtigt, at ens veninder husker, at selvom de har kærester, vil deres eneste single-veninde(mig efterhånden) gerne i byen og danse, se på fyre osv!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  En blogger (Jeg kan ikke huske hvem) skrev engang at hun var single, fordi hun ikke havde fundet én hun gerne ville være kærester med og som også ville være kærester med hende. Dén har jeg husket på og sagt mange gange siden – til andre og til mig selv… For jeg har fundet mænd jeg gerne ville være kærester med, men de ville ikke med mig, ligesom at der også har været mænd der gerne ville være kærester med mig, men som jeg ikke ville være kærester med… Og det er sgu okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  For mig hjælper det at der er mænd i mit liv og gerne på min egen alder for typisk er det bare det mandelige selskab man kan savne og deres jargon 🕺🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

P-pille abonnement