Hvad er din drøm?

Ting du kan lave alene

livingalone

Bor du alene som jeg? Så mangler du måske ideer til, hvad du kan lave, når du er alene? Måske du ikke bor alene, men stadigvæk mangler inputs til, hvad du kan lave, når du har huset for dig selv? I har været så søde at hjælpe mig med ideer, som jeg søgte på fake snapchat (på instagram). I er fandeme episke. Find inspiration nedenfor og byd endelig ind i kommentarfeltet hvis du har flere! Du kan f.eks:

 • Læse – måske du har en god anbefaling? (Båven om Gud af Hella Joof er episk!)
 • Ordne dit hjem og gøre det hyggeligt. Måske købe lidt fine blomster eller planter?
 • Tage et fodbad.
 • Snuppe en ansigtsmaske.
 • Male i malebog, det er mindfulness har jeg hørt! Der er mange fine lige her!
 • Kigge på drømmeboliger på nettet – dagdrømmeri er tilladt og det gør jeg ofte selv!
 • Lytte til podcast – se mine anbefalinger lige her.
 • Gøre rent i alle hjørner, mens du lytter til musik eller podcast.
 • Ordne din sokkeskuffe eller sortere dit undertøj.
 • Gå en lang tur, eventuelt med en ny veninde? Gruppen “Find en veninde #dueraldrigalene” på facebook runder snart 12.000 medlemmer, så der er mange som mangler nye bekendtskaber – også i dit område.
 • Lav en liste over de ting, som du er taknemmelig for. Hæng den eventuelt op og kig på den, det hjælper at visualisere tingene.
 • Lav kryds og tværs.
 • Ryd op i din indbakke.
 • Sortér i dit instagram feed – læs her hvorfor du måske bør gøre dét!
 • Tag natbukser på og dans til det musik som du elsker allermest. Skidt pyt med naboerne!
 • Giv dig god tid til en hårkur – lad den eventuelt sidde natten over.
 • Læs hvorfor langt hår er møg irriterende!
 • Netflix, tv2 play, viaplay, hbo…
 • Tag neglelak på.
 • Prøv nye frisure af. Krøl det, glat det, sæt det op. Der er mange videoer på youtube!
 • Sorter dine billeder på din telefon.
 • Se alle dine favorit film. The Notebook, Pretty Woman og Ringenes Herre skal snart ses hos mig!
 • Læg et puslespil. Dét kunne jeg faktisk godt overveje – det må sku’ da være mindfulness!

Har du flere?

 

7 kommentarer

 • JA! lav et puslespil. Det er det bedste 🙂 .. og broderi.. Jeg har måske en gammel sjæl, men det er altså hyggeligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Rydde op i skabet og smid det tøj ud du ikke bruger (det kan sælges, ren win win) og så kan du søge på opskrifter til evt. madplan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Da jeg var sygemeldt for et år siden, lærte jeg at strikke (alt, hvad man er i tvivl om, ligger på YouTube). Det er så hyggeligt, og jeg lytter enten til bøger eller ser serie (med et halvt øje 😅) ved
  siden af 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal bruge det meste af min lørdag alene og jeg kan så nemt komme til at føle mig ensom.
  Det der holder den følelse tilbage er idsg podcasts, rengøring, hjemmespa og yoga. Og så skal jeg lave mad til ugens løb og spise fatelavsboller. Jeg bruger rigtig meget tegning og hækling som jeg stresser rigtig meget af med. (You tube er genialt til den slags) og skriver dagbog så jeg kommer af med ensomheden på den måde. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Bøhm

  Lige en side comment til Frejas, jeg gør det samme, smider dog aldrig tøjet ud eller sætter til salg med det samme, synes jeg er dumt, jeg har en ‘kasse’ under sengen, hvor jeg lægger tøjet i, så skal der gå enten forbi den sæson man ville gå med tøjet, eller et år, så kigger jeg i den igen, hvis jeg er i tvivl lader jeg det blive, ellers smider jeg det i en pose, høre veninder/familie om det er noget, og efter det rødekors. Sjælendt jeg sælger ud. Har før solgt tøj eller sko, eller givet væk, og fortrudt det SÅ meget. Denne metode har virket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Pusle spil er skide hyggeligt og det kan man sagtens gøre også selvom man er sidst i 20 ‘erne.
  Mig og min søster er igang med et Disney på 1000 brikker👍😊
  Ellers i aften skal mig og min kæreste have en rigtig drengeaften, spise fedtede veganske burger og spille PlayStation. Noget som jeg hellere ikke har prøvet siden man gik i SFO😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  – Gøre rent men husk at få et glas vin på banen samtidig + evt jazz ..- det gør noget 😉
  – Gå i Salling ( eller andre steder ) og få test på ny ansigtsmaske.
  – Sæt din tlf på lydløs + en alarm 2 timer senere og fordyb dig i en bog, film, oprydning osv .
  – ryd op i dine billeder på tlf
  – Find en billig ferie på rejsespejder og få den booket med veninden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er din drøm?