6 ting jeg ikke forstår

5 ting jeg ikke kan undvære (okaay VIL undvære)

produkter

  1. Tea tree olien er uundværlig når jeg kan mærke, at der er en bums på vej (troede at jeg var på helle når jeg fyldte 30 år, men næ nej du). Jeg bruger gerne spot stick’en og ruller så meget som muligt. Væsken er gennemsigtig, så du kan også bruge den selvom at du er i skole eller på arbejde. Duften er lidt skarp, men jeg vil hellere dufte lidt af tea tree, end få et tredje øje midt på hagen. Find spot stick her. Den koster i øvrigt kun 79 kroner. Brug den heftigt inden du går i seng, så arbejder olien mod bumsen mens du sover. Brug den lige så snart at du kan mærke, at bumsen har sat sit første spadestik.
  2. Parfumen fra Ralph Lauren. Jeg fik den af min mor sidste år, fordi hun ved en fejl havde købt en forkert variant af parfumen. Den dufter frisk og mild og jeg bruger den hver eneste dag i øjeblikket. Den er så god og perfekt som hverdagsduft.
  3. Moroccanoil som jeg bruger i mit hår hver gang, at jeg har vasket det. Jeg har prøvet mange, usandsynlig mange olier igennem årene – og denne er bare den bedste. Den er lidt kostbar, men min flaske lever i omkring 5 måneder og mit hår er enormt kraftigt og jeg bruger mere, end de fleste af mine veninder gør. Olien gør at jeg nemt kan rede mit hår ud, den fjerner elektriciteten, den gør det blødt og så dufter den vanvittigt dejligt. Jeg kan kun anbefale olien! Jeg bruger det i håndklædetørt hår og reder det først ud efter det har fået lov til at sidde i 20-30 minutter.
  4. Mælkesyrebakterier. Jeg tager gerne 1-2 breve om dagen, helst i forbindelse med et måltid. Jeg var lidt skeptisk overfor mælkesyrebakterier i starten, mest tanken om at hælde bakterier ned i dunken – men det fungerer så godt for mig og jeg har virkelig sjældent problemer med min mave. Jeg oplever at mange af mine veninder ofte føler sig oppustede og det gør jeg måske 1 gang om året. Jeg kan varmt anbefale dem – og så smager de sødt, indeholder kostfibre og c-vitamin. Du kan bunde pulveret rent eller blande det op med vand eller juice.
  5. Alle produkterne fra Decleor som jeg har prøvet indtil videre, er blevet mine favoritter med det samme. Det er rene olier og min hud suger den til sig, særligt på denne årstid. Produkterne er kostbare, men virkelig pengene værd. Jeg bruger olien til mit ansigt flere gange om dagen, både under make up, i løbet af dagen foran skærmen eller efter en løbetur og inden jeg går i seng. Jeg har været imod olie i ansigtet i mange år, da jeg oplevede at få uren hud af af bruge det, men nu kan jeg virkelig se og mærke hvad olie kan gøre for huden. Jeg er meget begejstret og har fundet denne olie til en god pris – det er den jeg bruger selv og jeg er rigtig glad for den.

1 kommentar

  • Jeg ville ønske at tea tree olie også var kuren mod bumser for mig – men min latterligt sensitive hud kan ikke tåle det.

    Hurra for mælkesyrebakterier! Jeg tager dem bare i pilleform (hver dag) 😉 det er virkelig en stor hjælp, hvis man har problemer med maven.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting jeg ikke forstår