Helse har lavet mad. Og hvis jeg kan, så kan du også!

Det her sker når jeg møder en mand

crazy1

Status pt. Hvad sker der i mit liv – jeg har lyst til at skrive det hele, men venter lidt endnu. Til gengæld har jeg observeret flere ændringer i mit liv og ting som jeg gør, som jeg har lyst til at skrive om. Mest for at høre dig, om du kender det. Ændrer du dig også lidt, når du møder en ny mand/kvinde?

Det er som sådan ikke massive ændringer – men alligevel ting, som jeg lægger mærke til. Ting som jeg gør anderledes og ting jeg helt laver om. Dét er sket før når jeg har mødt en mand, selvom at Hånden er den mand, som har fået mit hjerte til at banke hårdest. Og derfor er ændringerne også størst. Del endelig i kommentarfeltet, så jeg ikke føler mig (helt) skør!

 • Jeg smider ud. Jeg smider så mange ting ud. Ting som rummer minder og historier, som jeg ikke længere vil huske. Jeg føler pludselig en trang til, at skulle bo mere spartansk og jeg vender alle mine ting i skufferne, sorterer og giver videre. Bonusinfo: Min mor får det meste som hun enten sælger eller giver videre, så jeg smider det ikke som sådan ud-ud, bare ud af min lejlighed. 
 • I samme dur omrokerer jeg på mine ting. I weekenden (nærmere bestemt lørdag aften #vildungdom) flyttede jeg på min sofa, så den nu står op af en anden væg. Tingene skal pludselig stå anderledes og jeg rydder voldsomt op (også selvom at Hånden altså pt. befinder sig i Smilets By, så det er ikke engang for hans skyld).
 • Jeg får nye ideer (og inputs, nuvel). Jeg er således begyndt at spise intuitivt, som fungerer rigtig godt for mig. Jeg laver gerne et uddybende indlæg om dét, hvis du vil læse mere. Jeg er også gået i øko-mode og køber 90% økologisk. Jeg går i seng klokken 22.00 de fleste dage, fordi jeg gerne vil prioritere min søvn. Og inden du tænker at jeg lyder kedelig – så hav lige in mente, at jeg har sovet 5-6 timer i døgnet de sidste par år og virkelig ikke har været særlig god, til det der egen omsorg, som jeg igen har fået øjnene op for. Og der er stadig nætter, hvor jeg danser til den lyse morgen med en tårnhøj promille og med alt for høje sko. Men de fleste dage vil jeg gerne lægge i min seng, når klokken rammer 22.00. Det er faktisk ret rart. #liveti30erne
 • Når Hånden er hos mig, hvilket ofte er en uge af gangen, så sover vi for det meste uden vækkeur. Vi vågner af os selv. Vi er privilegerede fordi at vi kan – vi arbejder begge hjemmefra og er selvstændige, men det har virkelig været grænseoverskridende for mig. Jeg sover altid med en alarm og det gør jeg også i ferier og i weekenderne. Jeg har opdaget at jeg senest vågner kl.7.30, hvilket jo ikke er langt op af formiddagen, som jeg ellers havde frygtet. Det er dejligt og prøv det i weekenden hvis du som jeg, aldrig gør det. Jeg tror at det er ret sundt.
 • Jeg er begyndt at have bukser på – og min tøjstil ændrer sig altid lidt, når jeg møder en ny mand. Jeg har ikke en forklaring på, hvorfor at det er sådan. Men kampagnen for LIDL gjorde, at jeg skulle have bukser på igen og Hånden kunne lide dem. Så følte jeg mig pludselig vældig tilpas i bukser, trods flere års afholdenhed. Nu venter jeg bare på at de tørrer, så jeg kan have dem på igen.
 • Jeg er begyndt at bruge mindre sminke og i sidste uge blev klokken 12.30 før jeg kom ud af nattøjet, kom i bad og fik redt mit hår. Hånden var hos mig og jeg skænkede det ikke en tanke. Så jeg er blevet mere afslappet og dét er så dejligt. Fordi jeg slet ikke tænker over det.
 • Jeg har netop downloadet et bog som hedder “Lev i nuets kraft“, fordi jeg gerne vil blive bedre til at være nærværende og være i nuet.
 • Listen får mig til at tænke om jeg er forelsket eller (gud forbyde det), om jeg i virkeligheden bare er blevet voksen? Fuck. Måske en kombination.

Det er ikke fordi at jeg synes, at man skal ændre sig selv eller lave sig selv om, fordi man møder en ny. Jeg er stadigvæk den samme, selv alle mine finurligheder (som han stadigvæk synes er charmerende) og det er ikke fordi at jeg bliver en anden person. Jeg prioriterer mit eget liv, om man vil. Alle de ting som jeg lavede og havde glæde ved, inden jeg mødte Hånden. Jeg ser mine veninder lige så tit som før og prioriterer alenetid, som er meget vigtig for mig. Men jeg rydder lidt op i mit liv og de ting som jeg ændrer er ting, som jeg gerne vil ændre. F.eks. at blive bedre til egen omsorg og dét hjælper han mig med.

Kender du det? Skriv gerne – jeg vil så gerne høre om jeg er den eneste! (næppe, vel?)

9 kommentarer

 • Kirstine

  Du ændrer jo heller ikke dig selv, du får jo bare skubbet nogle grænser eller barriere. Det lyder som en sund mand du har fået dig ind i dit liv. At man har lyst til at få skubbet grænser uden man går i baglås er jo sundt. Du rummer at have en inde i dit liv og du er modig og tør gøre små ting som ikke at sætte alarm tiltrods du er vant til det 🙂

  Listen lyder som du er forelsket.. jeg blev sygemeldt med stress for 2 måneder siden, pludselig så jeg min kæreste fra nye sider, pludselig mærkede jeg mig selv og vores kærlighed igen.. og bang så skulle der ommøbleres, bang så skulle der smides ud og jeg begyndt at turde gå i noget andet tøj og jeg klippede de lange lokker kortere, ikke fordi jeg blev voksen men fordi jeg turde se mig selv
  Med de øjne han også ser mig med😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Selvfølgelig er du ikke den eneste. Min måde at argumentere har helt klart ændret sig siden jeg mødte min kæreste – han er ret klog og dygtig retorisk, så for at kunne følge med og sur ham imod må jeg være skarp og saglig.
  Jeg er også begyndt at være mere ligeglad med andres mening om mig, han kan lide mig som jeg er, så hvorfor skulle jeg ikke også give det et skud med lidt selvtillid?
  I samme stil er jeg blevet mere bramfri i mine udtalelser. Mere politisk ukorrekt måske, men kun når der er belæg for det.
  Jeg passer bedre på mig selv, så jeg har overskud til ikke at være en mavesur kælling når han kommer hjem haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  En meget klog person sagde engang:
  “Mennesker udvikler sig kun i samvær med andre”, så måske alt det her med at flytte rundt, rydde op og de nye prioriteter, som man gør sig i et nyt forhold, slet ikke er noget bevidst som at lave om eller ændre, men i stedet ren og skær udvikling. Du er Helse i bevægelse. Der er jo kommet et sprit nyt menneske ind i dit liv og heldigvis ser det ud til at han allerede har haft en ret skøn indvirkning på dig! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Jeg kan ikke huske hvem jeg var før jeg har mødt mændene i mit liv. De har hver og en formet mig – altid til det bedre, også selvom det har gjort ondt. Det er dejligt! Jeg vil rigtig gerne anbefale “Daring Greatly” af Brené Brown, som vist nok er oversat dansk “Glem hvad andre tænker” som omhandler vores relationer til andre mennesker – også kærester. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majsolen

  Kærlighed/påskønnelse har det med at hjælpe os til at blive den bedste udgave af os selv. Fantastisk ikk?!! Det er derfor det er så afgørende i vores opvækst og udvikling. Heldigvis stopper vi aldrig med at udvikle os ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Jeg tror på, at den lykke vi oplever i samspil med andre når vi er forelsket, givet os den energi og det mod der skal til at ændre og udvikle os i den retning som vi hele tiden gerne har villet!
  Jeg vil gerne læse om dine kost ændringer! Tak for en altid givende blok🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte E

  Jeg synes, jeg er blevet en bedre version af mig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Hej ændrede tøjstil da jeg mødte min kæreste. Går kun i kjoler/nederdel nu, det er som om jeg fandt min femininitet da jeg mødte ham?!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Kære Mathilde. Velkommen til 30’erne, du lyder som om du er blevet “voksen” eller mere bevidst om tingene i dit liv. Det kan sagtnes være “hånden” har sat lidt i gang hos dig, du har nok “stået stille” længe i dit liv og du har nu fået nyt mod og er blevet mere glad (antager jeg 😄) og derfor får du også øjnene op for andre ting. Det er så dejligt at det er ændringer i den positive retning, bliv ved med det 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helse har lavet mad. Og hvis jeg kan, så kan du også!