Sådan lærer du at elske dine folder, deller og andre issues

Helse har bukserne på

Reklame for Lidl

img_7179 img_7194 img_7197 img_7199 img_7200

Februar 2018 skulle vise sig at være dér, hvor jeg endelig gik med bukser igen. Jeg har savnet det – det har jeg faktisk. Jeg elsker at have kjole og nederdel på, men kan sommetider godt føle mig meget piget og damet, når jeg har skørter på. Med bukser på føler jeg mig cool og det er desuden en del varmere lige nu, end strømpebukser og nederdel.

Da jeg blev spurgt om jeg ville skrive om bukser fra Lidl tænkte jeg, at det blev en udfordring. Dels fordi de er fra Lidl (som jeg kun kender som et discount supermarked) men også fordi, at jeg virkelig ikke er glad for at have bukser på. Men da jeg prøvede det første par vidste jeg med det samme, at det blev nemt for mig at skrive om bukserne og endnu nemmere for mig, at iføre mig bukserne. De sidder så godt og er samtidig rare og bløde at have på. Jeg er blevet så glad for at have bukserne på, om man så må sige. De mister ikke pasform, selvom de er blevet vasket og kvaliteten er god, trods den lave pris. De sidder stramt, men ikke så stramt at det er ubehageligt. Jeg har størrelse 38 og de er perfekte til min størrelse. De er heller ikke for lange, hvilket passer godt med mine hobbit mål.

Bukserne er designet af Heidi Klum og kollektionen hedder Esmara. Kollektionen kommer til din nærmest Lidl d.4 marts – du kan læse mere her.

Reklame for Lidl

1 kommentar

  • Pernille

    Hej Matilde
    Jeg forstår altså ikke hvorfor kommenterer på at du har store lår og bagdel. For mig at se ser de helt fine og aldeles “normale” ud😄 ellers er det fordi jeg har samme størrelse lår/bagdel at jeg ikke kan se det! Men du ser hammer godt ud!❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan lærer du at elske dine folder, deller og andre issues