Weekend øvelse (uden tøj på)

Carrie, Nynne og Bridget

fuck

Hvad har de kvinder til fælles – udover en helvedes masse solgte biografbilletter og sendetid i fjerneren? Det ender lykkeligt for dem! Og jeg er træt af det og jeg er træt af dem.

Lige pludselig blev jeg hende der brokkerøven. For tiden er mit overskud minimalt og jeg bliver irriteret på den stakkels kassedame i Netto hvis jeg føler, at hun er for langsom (de skal aaaltid skifte bonrulle når jeg står i kø #ilandsproblem). Jeg bliver frustreret over folk, der går langsomt på gaden – seriøst, skal i ingenting i dag, eller hvad? Jeg smiler ikke til fremmede for tiden, noget jeg ellers elsker at gøre – selvom de ofte ikke gengælder smilet. Jeg elsker at cykle og føle, at jeg sender god energi ud. For tiden har jeg knap energi til, at få noget ud af min dag. Det går langsomt og det er okay – sådan er det at bære sorg. Det ved jeg. Det skal nok vende og jeg skal nok smile til både Netto damen, manden der går langsomt på gaden og til alle dem, som jeg møder på min cykeltur ned af Gammel Kongevej. Jeg vil tilbage dertil. Og jeg kommer dertil igen, det gør jeg altid.

Jeg så Nynne igår. Sex and The City i weekenden og Bridget Jones i sidste uge. Fordi jeg har brug for at se andre kvinder, som vælter rundt i kærlighedens kuperet terræn. Men jeg endte med en tom følelse – for det ender jo godt for dem alle sammen! Carrie får Big (som jeg stadigvæk ikke er fan af, han er en lort!), Nynne får Martin (som jeg er kæmpe fan af!) og Bridget får sin Mr.Darcy (også fan, bliver han ikke bare flottere med årene, egentlig?).

Hvad får jeg? Jeg er også single (av!), jeg bor i storbyen, jeg har mange (for) sko og kjoler og kan godt lide at feste og jeg elsker, at stene på min sofa og spise is af bøtten. Hvornår ender det godt for mig? Hvornår kommer min Mr.Big, min Martin, min fucking Mr.Darcy?

Er dét lykken? At få en mand? Nej, det er den eneste løsning eller mulighed der er, for at blive lykkelig. Slet ikke. Jeg kan godt være lykkelig alene, det har jeg bare aldrig rigtig prøvet. Måske da jeg var helt ung – men vi mennesker er jo flokdyr og jeg savner min mage. Jeg har veninder som trives godt med, at være alene. Og som vel også er lykkelige, egentlig. Men det fungerer ikke for mig. Jeg mangler dét, jeg mangler ham.

Jeg har brug for film og serier hvor single kvinder forbliver singler – og er lykkelige i dét! Hvorfor skal vi opdrages til, at lykken er parforhold? Det er altså skide svært at leve op til, når man nu ikke er en del af et parforhold. Jeg er altid hende, som skal sættes op med alle mulige. Så sent som i weekenden, hvor jeg nærmest blev tvunget på date med en eller random mand. Som jeg i øvrigt slet ikke er interesseret i. “Hvorfor er du så single?” er også et spørgsmål, som man skal stilles, når man er single. Åbenbart. (jeg har altid lyst til at spørge, hvorfor de er kærester med den, som de er kærester med, men har endnu ikke turde).

Mit indlæg er lidt modsigende – på den ene side vil jeg gerne have en kæreste (ikke hvilken som helst!) og på den anden side, vil jeg gerne kunne hvile i, at være alene. Måske du kender dilemmaet? Del endelig hvis du gør – for tiden føler jeg mig voldsomt alene.

37 kommentarer

 • Rebecca

  Kære Mathilde, jeg kender så godt det dilemma du beskriver. Det som om jeg er præcis samme sted, som du er nu. Mødte den dejligste fyre, vi sås i mange uger.. alt var perfekt og jeg turde endelig at hoppe ud i det igen og give kærlighed en chance. Fyren valgte så lige pludselig at ignorere alt fra mig fra den ene dag til den anden og vi har nu ikke snakket sammen i 3 uger. Igen står jeg “alene” med følelsen af tomhed og tænker hvor bliver respekten overfor et andet menneske af? Mit overskud er minimalt og selv træning, som jeg plejer at elske magter jeg ikke. Jeg vil ligesom dig, gerne elske at kunne være mig selv, være alene.. men det som om man nu til dags åbenbart kun kan være lykkelig med en partner..
  Tak for et godt indlæg ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .

  Så enig!! Man føler sig helt forkert på den noglegange, som singlekvinde! Og ja, man kan jo sagtens have det rigtig godt alene, samtidig med at man ønsker at finde en kæreste. Det er i hvert fald præcis, sådan jeg har det. Og så bliver man bare træt af at høre “det kommer når du mindst venter det” fra alle ens veninder, som har kærester…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Girl Preach 🙏🏽👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh Mathilde! Jeg føler virkelig med dig! Da jeg var single (nu har jeg en dejlig kæreste), fik jeg også hele tiden spørgsmålet af mine veninder, om det. absolut var en fyr/mand som var lykken for mig? Hvor jeg irriterede svaret at nej det var det selvfølgelig ikke! Men det vidste jeg jo godt ikke var rigtigt. Nogle er bare bedre til at være alene end andre, og det bliver set ned på og betragtes som noget dårligt, hvis man ikke kan være single og glad! Jeg kender flere som trives som singler, det har aldrig været noget for mig heller. Jeg er mest til tosomheden, selvfølgelig ikke for en hver pris, som du også indikerer. Det er en ambivalent følelse, da man jo ikke vil være hende den ynkelige som ikke kan klare sig selv, og brændende ønsker én at dele hverdagen med. Men vi er sku alle forskellige, og nogle kan sagtens klare sig uden, hvor andre føler at det er helt forkert for dem. Hvilket er helt okay. Begge er sku helt okay. Og man burde ikke forsvare den følelsen. Imellemtiden skal du gøre de ting der gør dig glad, rejs ud på eventyr og mærk livet.
  Din lykkelige slutning skal også nok komme. Det er jeg sikker på ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Står lige præcis i samme situation, og du beskriver dine følelser som var de mine egne. Har selv kørt op og ned med dating de sidste 3 år – fået den ene efter den anden over nallerne og flere hak i både selvværdet og selvtilliden – hvis mine veninder kan have kærester, hvorfor kan jeg så ikke? Den sidste var jeg SIKKER på var the one – og jeg brændte nallerne for hårdt og har de sidste 2 uger ikke kunnet overskue andet end at græde og ligge i sofaen – Normalt løber jeg ellers 6 gange om ugen, det har der ikke været meget af på det seneste – OG DET ER OKAY. Som min veninde sagde til mig – du siger heller ikke til kronisk syge eller folk med hjernerystelse at de skal tage sig sammen. Langsomt bliver det bedre. Sender kram og tanker og min dybeste medfølelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Det skal nok komme en dag når man allermindste venter det ❤️ Har selv været i en ret kompliceret relation længe og det har været frem og tilbage og så siger han jeg er hans udkårne mv og så 2 uger efter siger han farvel for good lige til vi igen ender med at snakke. Håber bare jeg denne gang kan lade være med at skrive og ende samme sted igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg mangler i dén grad også min mage. Ja ja, det er ok at være alene, men jeg har hudsult af helvede til, og jeg mangler ham at vende dagen med. Han behøver ikke være der hele tiden, men jeg skal vide han er der. Jeg aner ikke hvor jeg finder ham, måske er han der bare lige pludselig? Jeg har det ambivalent med at være single, har ikke løsningen eller svarene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Kære Mathilde.
  Jeg vil bare lige komme med et råd til en god film som hjalp mig da jeg blev single. Den hedder ‘How to be single’, findes på Netflix og den ender nemlig ikke med at pigen får drømmemanden 😉
  Jeg sætter den altid på når jeg føler mig alene – og den er guld værd for mig ☺️
  KH. Jeannette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Forstår dig 100 %, og føler med dig.
  Jeg har haft fyre, men altid endt ud i at enten jeg eller ham ikke længere var interesseret. Jeg har lært at elske at være “alene” – som i at behovet for en mand ikke er der, men at jeg hver morgen vågner op og er glad – for jeg kan bruge HELE min dag på udelukkende hvad jeg vil, og jeg kan spise det, som jeg har lyst til! Jeg tror, at man som single, og ikke kan lide at være single, skal fokusere på de små ting, som muligvis ikke fylder en fløjtende fis, men som i den lange ende er betydningsfuld. Jeg tager nogengange mig selv i at ligge i min seng om aftenen, trække vejret dybt og bare nyde livet.
  Pt er jeg ikke på “udkig” efter en fyr, og jeg har aldrig hvilet mere i mig selv end jeg gør nu, for kommer det, så kommer det – men indtil da så vil jeg nyde mig, og være glad for alt det jeg kan nu, som ikke begrænser mig og mine handlinger.

  Jeg ved ikke om det var en omgang blu bla ovenstående, men jeg tror du skal kigge på de små ting som gør dig lidt glad eller som påvirker dig. Du er let til at grine, hvilket jo er så elskværdigt, som noget overhovedet kan være. Keep on going – du er pisse sej, og jeg er sikker på at du nok skal føle dig tilpas og tryg i dine egne rammer, ligeså vel som hvis fyrEN bare dukker op lige pludselig. Du er ALDRIG alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kæreste Mathilde.
  Jeg føler fuldstændig det du beskriver her. Jeg hoppede også ud i kærligheden, og da det så begyndte at blive lidt seriøst, valgte han karriere og sport og kunne ikke se at der skulle være plads til mig også. Vi havde set hinanden i 3 måneder. Jeg vil så gerne turde springe ud i kærlighed igen. Jeg vil så gerne kunne hvile i mig selv og være lykkelig alene. Men sådan fungere det bare ikke. Gid det gjorde!
  Vi skal nok blive glade og lykkelige igen – på et tidspunkt. Med eller uden en kæreste.
  Kæmpe kram til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg kender det så godt! Jeg er også blevet røvrendt så mange gange, at jeg helt har opgivet kærligheden. Finder altid fuckboys og jeg er træt af det..
  Og alle de gode fyre er enten optaget eller bøsse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  årh! Jeg ved ikke om du har set den, men “How to be single” på Netflix er nok noget for dig lige nu 😀
  Den er virkelig sjov og god.. Jeg vil ikke fortælle så meget om den, men jeg er sikker på den ikke vil give dig den samme følelse, som du sidder med lige nu!

  https://www.youtube.com/watch?v=RrDI4-BSovs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg fik sådan lyst til at kommentere på det her. Sende dig et stort kram❤️
  Jeg er et par år ældre end dig, solomor til en halvstor pige og har været single i….hmm..udover et opslidende on/off forhold i tre år, mens min datter var lille, var jeg single et par år inden jeg blev mor.

  I starten af min tilværelse som solomor – selvvalgt i øvrigt, men med en masse uforudsete problemer – drømte jeg lidt søde drømme om at møde en sød mand, der også kunne være min datters far. Over noget tid og måske ligeså meget pga. læring i det forhold, jeg så var i, fandt jeg ud af jeg havde det bedst med mig selv.

  Jeg vil ikke sige jeg gav op på kærligheden, men jeg har nok oplevet nogle ting, der gør jeg ikke tror på jeg kan få det godt i et parforhold. Jeg lever ikke det vilde singleliv, men jeg stornyder at være alene om at bestemme.

  Selvom jeg er et helt andet sted end du er, håber jeg mit budskab går igennem med den omsorg, det er skrevet i…
  Balance. Lad dig selv fylde. Lige nu er du ked af det og det skal du nemlig give dig selv lov til. Det ved du. Jeg ved godt jeg har det barn, som du vist nok ønsker dig❤️ Omvendt har jeg aldrig oplevet den helt store kærlighed. Det skal ikke være en noget-for-noget byttehandel, men du skal vide at der sidder nogen derude og forstår dig (altså, de film! Du har så ret i vi mangler nogle med stærke og lykkelige singlekvinder)…

  Jeg har lyst til at kramme dig, finde et solhjørne og invitere dig på kaffe og kage. Og putte små søde gaver ind i dig; med tid, ro, glæde, udvikling, ego, skønhed, smukke blomster, dine yndlingsfarver, dine rutiner, det, der gør dig glad… jeg ville ønske jeg kunne beskrive hvor fantastisk det er at være enevældig i sit eget liv. Også selvom jeg indimellem er ved at blive kvalt i forældreintra, travle hverdage, bekymringer jeg er alene om, min egen kroniske sygdom, der trækker tænder ud, praktik og den revne i mit hjerte når jeg er alene om glæder og sorger.

  Men…der er en gave i det hele. Det ved du godt, for du skriver så fint og klogt. Jeg ved ikke om min kommentar overhovedet giver mening for dig, men jeg vil gerne bekræfte dig i du nok skal blive glad – og både stærkere og mere følsom – igen. Stort kram💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg synes du er fantastisk! Og når du er klar, kommer kærligheden. Som ikke skal gøre dig lykkelig, men den kan hjælpe med at gøre en grå dag, farverig! (Har forresten en bror som ville være fantastisk til dig!!!!) 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg kender det ALT for godt! Nogen gange kan tanken om at se en kærlighedsfilm (eller overhovedet at kunne koncentrere sig om en helt film) være helt uoverskuelig, fordi man alligevel ender med at blive småmisundelig, fordi det altid lykkes for dem og det aldrig lykkes for mig!!
  Det er så frustrerende at alle tilsyneladende formår at finde den berømte eneste ene og starte familie fra en side af, mens man selv står tilbage som hende der er alene.
  Og ligesom dig, så trives jeg bare ikke med at være alene. Jeg er ensom og når man kommer til søndag aften er jeg efterhånden så rastløs at jeg ikke kan være i min egen krop. Basically synes jeg egentlig bare at det er dybt uretfærdigt – for hvorfor kan vi ikke finde en som vil os, når alle de andre kan? 💔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Kære Mathilde.
  Jeg har nu været single i 3 år, efter min eks pulveriserede mit hjerte så voldsomt, at det stadig gør lidt ondt når jeg mærker godt efter. I 3 år har jeg forsøgt at navigere rundt i det her kaos af alle mine følelser som skifter på et splitsekund. Et øjeblik elsker jeg min singletilværelse og det næste sprøjterne tårerne ud af øjnene på mig, fordi jeg føler mig så alene. Sidste år i november sprang jeg endelig for alvor ud i forsøget på kærligheden, på eget initiativ inviterede jeg denne her skønne fyr ud, og det var skønt i tre måneder. I tre måneder gav han mig det jeg så længe har savnet, tosomhed! Indtil han rev tæppet væk under mig og tog tosomheden med sig, den eftermiddag han kom fordi for, at sige vi ikke skulle ses mere.
  Dagene efter brugte jeg i sengen og søgte efter film, uden en lykkelig slutning. For jeg var træt, træt af, at alle omkring mig var lykkelige og glade, når jeg nu igen var ked af det. Men nu hvor det hele er kommet lidt på afstand, er jeg faktisk glad. Glad fordi jeg endelig er et sted, hvor jeg tør sætte mit hjerte på spil og tør føle igen med hver en nerve jeg har i mig. Og set i bakspejlet var jeg nok mere vild med tosomheden end med ham.
  Men altså det jeg vil sige er, at jeg nok aldrig bliver en lykkelig single, når jeg nu inderst inde helst ikke vil være single. I dag og for det meste er jeg glad. Men ja, det er gynger og karruseller, at være single.

  Og Mathilde, du rammer altid hovedet på sømmet. Tak fordi du vil dele med os andre, du give mig følelsen af, at jeg ikke er alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  I get you!

  Jeg har arbejdet, og arbejder stadig rigtig meget med, at tosomheden ikke den eneste vej til ægte lykke eller at min liv er defineret ud fra tosomhed. Både hos mig selv, men også for min omverden. Tosomheden skal give mig noget ekstra – det skal være glasuren på min kage, og ikke selve kagen.
  Og ja, der er sgu da stadig masser af hudsult og mig, der drømmer om den store kærlighed. Det synes jeg også er OK, men det skal ikke definere hvem jeg er som person og hvordan jeg møder verden. Det er bare skidesvært at navigere i – men jeg prøver! (Og så er der så også hele den side af mig, der passer lidt for godt på mig selv og mit hjerte. Men det prøver jeg også at arbejde med).

  <3 Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis ikke det ikke er sagt før, så kan jeg anbefale “How to be single”!

  Mr. Big ER en røv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Matilde, uden h
  Hvis du gerne vil se noget som ikke rigtig handler om kærlighed, men mere om at finde sig selv, så kan jeg anbefale Grace and Frankie på Netflix som er noget af det sjoveste jeg længe har set. Den er virkelig, virkelig, slå dig selv på låret, grin ud højt, sjov!
  Håber den kan bringe dig samme glæde som jeg har fundet i den, og at du ellers finder balancen mellem at være alene og være ensom.
  Hilsen Mathilde, med h

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Mathilde.
  Se Sex and the City igen. Samantha er den lykkelige single.
  Men det er skide svært at være der, hvor du er, og hvor det føles som en lang ørkenvandring. Jeg har været der, og det var simpelthen skrækkeligt. Eller det synes jeg i hvert fald. For mig var det et skrækkeligt sted. Jeg har også måtte erkende, at jeg bare er mest lykkelig og triviedes bedst i tosomheden. Sådan er jeg bare indrettet, og det er okay.
  Du er sej, fordi du tør fortælle om hele paletten. Ikke kun når alt er godt filtreret, men også når det er sårbart og ærligt. Flere kvinder som dig.
  Knus Trine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hej Mathilde! Prøv at se filmen Single i New York, den handler om dette og hun vælger vidst til sidst at forblive single. Den er god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg har selv igennem snart et halvt år nu ikke engang så meget som kysset med en mand, fordi jeg simpelthen ikke gider længere. Jeg har mistet ikke kun troen på det, men også lysten til det. Det føles enormt tomt, fordi det er noget helt grundlæggende indeni, som mangler. Altså, lysten. Jeg har siden helt lille pige altid været helt sikker på, at jeg skulle have en familie, men jeg kan ikke længere finde meningen i at forsøge. Jeg er som sådan ikke bange for at blive såret – eller okay, jo.. jeg er rædselsslagen – men jeg er villig til at løbe den risiko, hvis bare det giver mening for mig, men det har det ikke gjort længe. Faktisk er jeg glad og tryg i min status som single. Men følelsen, eller manglen på den, skræmmer mig stadig enormt meget, da jeg jo altid har villet tosomheden. Måske handler det for mig om, at jeg og mine værdier og mål for og syn på fremtiden er ved at ændre sig og at det er enormt hårdt at acceptere, fordi jeg må give slip på nogle gamle drømme, for at få plads til nogle nye. Men lige så skræmmende det er, lige så okay er det jo også! Det siger jeg i hvert fald til mig selv.. Jeg ved ikke om det samme gør sig gældende for dig, men det er i hvert fald noget jeg går og arbejder med. Mange tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Gik ind på din blog i håb om at finde bare én jeg kunne identificere mig lidt med, efter endnu engang at have brændt nallerne på endnu en fyr, der skulle vise sig at være ‘ligesom de andre’… Jeg kender dilemmaet med at ville nyde at være alene men samtidig føle mig så forkert og ensom. Du er ikke alene <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Har været der hvor du er. Og nu lyder jeg nok kynisk men jeg er holdt op med at tro at der er en eneste ene for mig. Var træt af at opleve lykke tilsmile mig for så at blive skuffet igen kort efter når det ikke gik.
  Jeg befinder mig også ret godt som single og har altid trivedes i eget selskab. Den ultimative lykke for mig var dog da jeg tog beslutningen om at blive solomor. Så nu er vi en lille familie på 2, min datter og jeg. Det er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv. Så man behøver ikke kun at vælge mellem enten at være alene eller finde en mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Har været der hvor du er. Og nu lyder jeg nok kynisk men jeg er holdt op med at tro at der er en eneste ene for mig. Var træt af at opleve lykke tilsmile mig for så at blive skuffet igen kort efter når det ikke gik. Og så synes jeg det er blevet for nemt at bryde ud af et forhold nu om dage, for bare at gå videre til den næste. Ingen (især mænd) gider kæmpe for et forhold, hvis der bare er de mindste forhindringer.
  Jeg befinder mig også ret godt som single og har altid trivedes i eget selskab. Den ultimative lykke for mig var dog da jeg tog beslutningen om at blive solomor. Så nu er vi en lille familie på 2, min datter og jeg. Det er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv. Så man behøver ikke kun at vælge mellem enten at være alene eller finde en mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har det lidt på samme måde som dig, især hvad angår folks nysgerrige “har du så mødt nogen søde mænd siden sidst?”, “hvorfor er du single?” osv. Og jeg har simpelthen svaret igen med “har dig og X så slået op siden sidst” og “hvorfor er du dog sammen med X?”.
  Det har virket og lukket munden på folk, og så har jeg efterfølgende prøvet at forklare dem, hvor nedværdigende det virker på mig, når de spørgsmål altid skal bringes op – jeg vil ikke sige at alle folk forstår det, for folk i parforhold (ja og også mange singler…) har jo en tendens til at tænke at det evigt pågående mål må være at finde lykken i tosomheden som dem selv. Men jeg har oplevet, at det er blevet respekteret og har sat gang i nogle snakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Dine ord er så spot on at det er uhyggeligt! Jeg orker simpelthen ikke at være single, men samtidig orker jeg heller ikke at åbne op for en fyr og risikere at blive såret. Og når det råd man så får er at slappe af og hvile i sig selv, så virker det lidt håbløst for nogle dage føles det at være single bare som røv og nøgler…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du er ikke alene. Er 28 og er igang med at rejse asie rundt alene. Møder konstant nye mennesker; men kan ikke lade være med at blive ramt af at Jg ville ønske Jg havde ‘that special someone’!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Se girls istedet 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er ikke alene! Tosomheden er at foretrække, men med chancen for at brænde fingrene. Selvom veninder og familie er der for én, så kan det ikke gøres ud for ham du deler tosomhed med. Det er ikke det samme. Du må tro på der er noget bedre i vente. Foråret kommer snart og det samme vil dit humør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle hering Madsen

  Og være alene er pissesvært også alligevel noget man desværre vænner sig til. Jeg er alene på vel7. År. Jeg er i forhold men et af dem hvor jeg ikke selv vælger hvornår jeg gerne vil ha E et kys og et kram.men måske er det bare sådan efter man har prøvet hele pakken 4 dejlige børn og hækken der sku klippes. Jeg mistede det hele da jeg valgte det andet liv som alenemor. Og jeg fik så meget andet. Men tosomheden har jeg mistet troen på. Den kommer aldrig til mig igen. I den verden jeg nu prøver og navigere rundt i i blinde til tider er jeg sikker på min tid har været der. Men håber lidt alligevel og prøver og tro. På den kærlighed som vil ha mig med hud og hår helt uforbeholdent og dejlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Det er modsigende og gør ondt fordi det er et ønske om en drøm. Og det er pisse ok.
  Jeg er har det på samme måde, med andre ting. Og jeg nåede frem til at jeg ikke vil have det de andre har, men de har det jeg gerne vil have. Og det vil jeg ikke skamme mig over.
  Andres smalltalk spørgsmål er pisse irriterende… de tænker nok bare ikke over at årsagen til det de spørger om kan være noget meget privat eller ømt. De mener det sikkert godt, men det er trættende… kæmpe virtuelt kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sorg er det værste, men også en af de vigtigste ting i livet. Tænk alt det respekt du giver din krop ved at lytte til den.. mænd render ikke nogen steder, ihvertfald ikke hvis han er klar til at gøre det der skal til for et forhold fungere.. heldigvis er det ikke kun dit ansvarsområde at forholdet skal fungere og dermed ikke kun dit ansvar at du er single.. giv nummeret til din eks kæreste når nogen spørger ❤️.. tosomheden skal nok komme, tilgengæld har du hele dig selv, som du ved at kende så godt og er god til at passe på.. du er sej helse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  På mig lyder det også lidt modsigende, at du gerne vil hvile i ensomheden, men samtidig gerne vil have din Mr. Big / Martin / Mr. Darcy. Jeg håber du finder ham. Indtil videre må du gerne græde- være i sorg- hulke og synes at livet er uretfærdigt mod dig. Husk bare at tænke på, at det er svært at være stærk hele tiden- jeg har været der. Iøvrigt- er det DIG der ønsker at nyde ensomheden eller er det samfundet, som presser en hat ned over dig, fordi vi alle sammen skal være “strong and independent womens”? Jeg kan godt forstå din tankegang og dit dilemma. Jeg håber du finder, hvad du har brug for. Hvad enten det er en mand, en drink eller den dejlige følelse af, at være alene. Mærk efter❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du skulle ta’ og se “how to be single”. Stadig en romantisk komedie, men med et lidt andet syn på det at være i forhold og date generalt. Plus den er også meget sjov 😉

  Og hvor er jeg enig i det du skriver omkring folk der spørger hvorfor man er single. Hvad fanden er svaret på det spørgsmål og hvad får folk ud af det? Nogen spørger endda da de tror det er en kompliment “ hvorfor er en så dejlig pige som dig single”. Hmmmm… det er ikke en kompliment!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Forstår dig så godt. Jeg hader at være single, men man vil da heller ikke være kærester med hvem som helst??
  Min veninde vil så gerne snakke om sin nye fyr, hvor godt de har det og hvor god han er ved hende. Men hvordan skal man kunne sidde og være støttende, når man faktisk ikke engang kan støtte sig selv på nuværende tidspunkt. Når man ikke engang har overskud til at tage vare på sig selv, fordi man sidder med et kæmpe hul i hjertet og en tom følelse. Du sætter ord på så mange følelser som jeg er sikker på vi er rigtig mange der sidder med. Jeg hader at være alene. Jeg hader ensomheden. Og mit hjerte er knust. I det mindste er vi ensomme sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er en der har nævnt det, men jeg vil anbefale at se How to be single.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend øvelse (uden tøj på)