3 måneders kærlighed

Føler du dig alene?

Annonce for Headspace

img_2105

..så er du ikke alene. Og læser du med herinde så ved du, at jeg også kan føle mig alene. Ofte, endda. Første gang at jeg følte mig alene var, da jeg var 25 år gammel. Min lillebror døde pludseligt og jeg følte mig pludselig komplet alene. Hvor går man hen, når ingen forstår dig? Der findes mange tilbud i Danmark, men de færreste kender til dem. Desværre. Derfor er jeg så glad for det her indlæg og for denne kampagne – fordi jeg kan fortælle dig om et tilbud, som du kan gøre brug af, hvis du føler dig alene, ensom og har brug for at tale med nogen, som ikke kender dig og som du ikke skylder noget eller kan gøre bekymrede.

Headspace er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år – det er et projekt under Foreningen Det Sociale Netværk og drives af over 450 frivillige landet over. Du kan ikke komme med for store – eller for små problemer og de frivillige er klædt på til, at hjælpe dig godt på vej, møde dig hvor du er og støtte dig. Der findes ingen ventetid – du kan komme forbi deres 17 (snart 18) headspaces (mødesteder) til en snak – ansigt til ansigt. Der er også mulighed for at chatte med ungerådgivere – hvis du bedst kan lide at gøre det online.

Og der er brug for det – næsten hver 4.kvinde mellem 16-24 år har et dårligt mentalt helbred. 41% af pigerne har et højt stressniveau. Hver 8.mand har et dårligt mentalt helbred og 25% af mændene føler sig stressede. Det er for høje tal! Jeg forstår godt at tallene er så høje – det er så svært at være ung og jonglere studie, job, familie, idealer, træning og måske også jagten på det perfekte. Det er ikke blevet nemmere at være ung, siden at jeg var det – og dét var hårdt nok, synes jeg.

Du kan bruge Headspace hvis du har kærestesorg, familiære problemer, stress, er ked af din krop eller noget helt andet. Der er ikke noget du ikke kan komme med – og hvis de ikke har mulighed for at hjælpe dig, så sender de dig videre til andre tilbud. Headspace har også en blog, hvor du kan læse personlige historier – find den her.

Jeg brænder for at ingen skal føle sig alene. Det er så vigtigt for mig – og jeg føler at jeg har et ansvar, fordi så mange unge piger og kvinder følger med i mit liv. Jeg skriver om det hele – også det grimme og det ulykkelige. Fordi jeg gerne vil vise det hele. Fordi det er så svært at leve op til idealerne, som vi nok særligt får fremstillet på de sociale medier. Du er aldrig alene – der er altid mindst én som har det ligesom dig og der er altid mindst én som har haft det ligesom dig – og som er kommet videre. Men der er ingen skam i, at opsøge hjælp. Derfor går min varme anbefaling til Headspace. Dér kan du finde hjælp og det er trygt og de er virkelig, virkelig søde og rare og kompetente, ikke mindst. Du er aldrig alene <3

Annonce for Headspace

4 kommentarer

 • Hvad med dem som er over 25 år? Hvad er der af tilbud til dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • headspace

   Hej Kristina,
   Vi er ikke helt firkantede med alderen, så hvis man kommer i headspace hvad enten man er 10 eller 27, er man mere end velkommen alligevel <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • headspace

   Tak for det her indlæg og fordi du altid tør, Matilde. Det betyder så meget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 måneders kærlighed