Ting du kan lave i stedet for at træne

Helse som undertøjsmodel #unfastenyourself

Reklame for sloggi

sloggi2 sloggi3

Jeg har glædet mig så meget til i dag. Det er Kvindernes Internationale kampdag OG jeg har fået lov til at lege undertøjsmodel for sloggi. Totalt kvindedag i min verden. Jeg er nemlig stolt – ja jeg er så. Janteloven buldrer muligvis hos dig lige nu, men jeg er stolt. Jeg havde nemlig aldrig troet, at jeg kunne blive undertøjsmodel – eller model for noget som helst. Og det er jeg meget stolt af. Jeg er hverken høj eller har målene som modeller ellers har, men jeg har alligevel fået lov. Jeg har endda fået lov til at skabe billederne selv. I forbindelse med lanceringen af sloggis nye kollektion, har de skabt kampagnen Unfasten Yourself. Derfor fik jeg til opgave at vise hvordan jeg fortolker unfasten yourself kampagnen. Og for mig betyder dét, hvornår jeg slapper af og kan være mig selv.

Så hvornår gør jeg det? Når jeg spiser – så spiser jeg hvad jeg har lyst til. Jeg vil ikke længere spise efter diæter, kure eller detoxe. Jeg vil spise en stor, fed flødeskumskage hvis jeg har lyst. Uden at få dårlig samvittighed. Dét er i min optik at give slip. Og det er så rart!

Jeg giver slip når jeg træner, fordi jeg er ligeglad med mit udseende og med min præstation. Jeg har fokus på én ting – træningen. Jeg får en pause i hovedet og jeg “tjekker ud” fra den travle hverdag og jeg gør det udelukkende for min egen skyld.

Da sloggi spurgte mig om jeg havde lyst til, at være med var jeg ikke længe om at takke ja. Jeg kan kun anbefale produkterne, som jeg ikke kan mærke at jeg har på. Seriøst. Da sloggi præsenterede mig for kollektionen og påstod at det ikke kunne mærkes (derfor navnet “Zero Feel“) tænkte jeg – hånden på hjertet – at det nok var en måde at sælge produktet på. Men at det næppe var tilfældet. Jeg må krybe til korset og indrømme, at de har ret. Bh’en er så rar at have på og jeg kan vitterligt ikke mærke at jeg har den på. Og det er så dejligt, for jeg har altid hadet at have undertøj på. Jeg vil hellere undgå at have bh og trusser på, end at have snore ind i siden og føle at jeg er spændt ind. Men med sloggi kollektionen er det noget andet – det er så behageligt. Alle syningerne er smeltet sammen, så der er intet som kan genere.

Tjek kollektionen ud her!

I sidste uge viste Marie, Mie, Nabiha og jeg vores billeder frem på galleriet The Wall Market på Søndre Boulevard. Der kom så mange søde mennesker for at dele oplevelsen med os – tak for jer. Jeg er både stolt, genert og glad for alt dette postyr. Men mest glad og stolt. Jeg synes det er ret sejt at kvinder som jeg kan få lov til, at vise undertøj frem. Bloggerlivet er skægt og uforudsigeligt. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle hænge på et galleri. Jeg er så glad!

sloggia sloggib sloggic
sloggieHvornår giver du slip? Del endelig, jeg vil så gerne have mere inspiration og gode tips <3

Reklame for sloggi

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting du kan lave i stedet for at træne