Helse som undertøjsmodel #unfastenyourself

Prisen.

gif18

Ordene har siddet fast siden fredag. Jeg har ikke været i bad siden tirsdag. Jeg drak to colaer igår, jeg har ingen appetit. Jeg har ikke haft make up på i en uge. Jeg sover elendigt og jeg har grædt titusinde tårer.

Jeg hader de ord, som jeg skal skrive i dag. Men jeg føler, at jeg skylder dig dem. Fordi jeg altid er så ærlig og det betyder meget for mig, at være ærlig. Fuck filtre, glimmer og overflade. Prisen for at være så ærlig som jeg er, at jeg derfor også bliver nødt til at skrive, hvad der sker i mit liv. Jeg får så mange bekymrede beskeder fra jer, i er så søde. Tak.

Sagen er, at mit kærlighedsliv vist ikke eksisterer længere. Historien er lang og privat og jeg ved ikke, om det sidste punktum er sat. Tilbage på nul + flossede kanter og håbløshed. Igen. Jeg troede lige, jeg troede virkelig på det. Jeg er stadigvæk forelsket, men jeg kan ikke længere placere forelskelsen nogen steder. Jeg befinder mig i en zombie tilstand. Hvilket jeg i øvrigt har givet mig selv fripas til – til og med søndag.

Jeg har ondt i maven over, at jeg måske får dig til at miste håbet. Jeg har fået så mange beskeder fra piger og kvinder, som igen fik håb og tro på kærlighed. Fordi jeg delte Hånden, håbet og troen. Og kærligheden.

Jeg nægter at give op. Men jeg skal lige have lidt tid til, at rejse mig. Endnu engang. Giv ikke op i mellemtiden <3

55 kommentarer

 • Søs

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Øv øv, Matilde! Det er jeg ked af at læse. Tænker på dig. Du er altså skøn og dejlig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Åh nej, kæreste Mathilde! Troede du lige havde været på dejlig tur i Aarhus hos hånden. Du fortjener kærligheden så meget! Hepper på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg mister ikke håbet, dejlige Matilde. Men jeg får ondt i maven på dine vegne. Hold op hvor gør det mig ondt. Det er jeg fanden fucker mig ked af 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kære Matilde
  Det gør mig ondt! Jeg tænker på dig. Giv ikke op på kærligheden. Jeg tror på, at vi alle finder den en dag. Måske er den ikke, som vi forventede eller håbede. Men jeg tror på, at vi alle kan finde kærligheden til livet ❤️ Hæng i! Hold ud! Det gør jeg. Og varme tanker her fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Åh .. kæmpe krammer herfra..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Kære Mathilde
  Åhh hvor jeg føler med dig. Jeg er selv i samme båd og det er en rædselsfulde følelse. Man føler sig tom, ulykkelig og meget alene.
  Mit forhold endte pludseligt, med usande beskyldninger og stor drama, efter 3 år og ingen kontakt fra den ene dag til den anden. Det er i dag en måned siden han gjorde der forbi og jeg er stadig knust. Men hver dag bliver en lille smule bedre. Hverdag kommer der lidt flere smil over læben og hver dag tænker jeg lidt mindre på ham. Jeg savner ham forfærdeligt og føler stadig mit hjerte er gået itu. Men jeg ved der bliver bedre, med tiden bliver det langsomt bedre.
  Det vil det også gøre for dig, og ja lige nu er det svært at se, men det bliver bedre.
  Og du må gerne dyrke din sorg og være ked af det. Men husk, at du ikke bliver definerer af et andet menneske. Du er en stærk og fantastisk kvinde, der hjælper mange hver dag. Og du vil finde kærligheden igen, på er tidspunkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Løjbert

  Helse ❤ det gør mig ondt at læse … virkelig ondt … Du er i mine tanker – husk på hvor langt du er nået . Trods alt ❤ kærlighed din vej fra mig 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Græder sgu lidt ! Det gør mig så ondt og selvom jeg slet ikke kender dig, kender jeg dig jo alligevel’! Du fortjener kærlighed i spandevis – kærlighed helt uden forbehold ❤️ Søde Helse ! Må du bliver krammet af dine nærmeste ! Pas godt på DIG 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P. Andersen

  Øv øv. Troede ellers at det lige ville gå for dig denne gang. Det gør mig ondt at høre! Du fortjener at mærke kærligheden igen – det er sådan en dejlig følelse! ❤
  Varme tanker og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Selvom det gør ondt, så er der stadig noget virkelig vigtigt man skal huske og tage det med sig: følelsen i maven! Viden om, at den der vanvittige, utrolige, fantastiske følelse i maven stadig findes i en. Jeg har efter flere år som single og uden den følelse overhovedet i sigte, endelig fundet den. Hold nu kæft, det er skræmmende, men dejligt…. at det så for tre uger siden blev til ingenting og jeg blev ked af det, så tager jeg følelsen med mig og viden om, at følelsen ikke er forsvundet for altid 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Du må og skal aldrig give op. Og du må aldrig stoppe med at dele, hvad du føler er naturligt for dig. Du er den sejeste. Og kærligheden kommer til dig. Hvis ikke med ham, så med en anden. Det ved du inderst inde godt, også selvom alting er noget lort. Du kan godt! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Kære Matilde ❤️ EJ hvor gav det mig et stik i hjertet at læse dette. Var SÅ glad på dine vegne, for endelig at finde kærligheden (som jeg i øvrigt selv søger) MEN trods jeg ikke selv kan finde kærligheden, gjorde det mig trods alt glad at du kunne. Giv dig tid til at være ked af det. Er sikker på, at kærligheden findes derude – både for dig og mig! Knus til dig! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Åh det er jeg ked af at læse Mathilde. Jeg har været akkurat samme sted som dig i så mange år. Jeg har fundet kærligheden nu.. Efter mange års søgen – og jeg troede ærligt ikke det ville være muligt for mig. Og når det er muligt for mig, er det muligt for alle. Saml stykkerne af dig selv, hel op og så er sker det pludseligt. Det håber jeg virkelig for dig. Kan du ikke tage en veninde under armen – måske Maja og så rejse ud i verden? Læg alt lidt på afstand. Jeg ønsker det bedste for dig Mathilde, det håber jeg skinner igennem denne besked.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sødeste Matilde.
  Du TURDE, du åbnede dit hjerte, og du kan mærke, at du kan elske – også selvom det gør (indsæt selv en masse bandeord) ONDT både følelsesmæssig og fysisk. Du var så bange for, om du turde og kunne åbne dit hjerte, og det har du vist overfor dig selv, at du både tør og kan. <3

  Hvis jeg på nogen måde kunne, ville du få et knus (men jeg bor i Odense, og mine arme strækker sig ikke til KBH).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Mikkelsen

  Føler med dig søde Mathilde, og som du selv skriver, må du endelig ikke opgive håbet!

  Positiv vind fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Du skal bare passe på dig selv lige nu, og ikke altid passe på alle andre. Og så vil jeg lige tilføje en kommentar som en klog én har sagt mange gange: Du er ikke alene ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hvor er livet da bare nogen gange så forbandet uretfærdigt!
  Samme dag som du begyndte at se Hånden, begyndte jeg også at se en fyr. Efter hvad der føles som flere år med kærestesorger var det fantastisk at føle kærlighed og glæde igen og det overraskede mig hvor hurtigt man begynder at tænke på fremtiden og planlægge alle de ting, som man går og fortæller sig selv, at man burde lade være med så tidligt! Men præcis som vores “forhold” begyndte samtidig, kan jeg nu regne ud, at de også er sluttet cirka samtidig😢
  I bagklogskabens lys forbander man sig selv over, at man lod sig rive sådan med og at man ikke var bedre til at passe på sig selv, som alle de kloge siger at man skal. Problemet er bare, at når lynet slår ned, så kan man ikke holde igen – og det skal man vel egentlig heller ikke. Men for fanden hvor gør det ondt, og præcis som dig sidder jeg nu også med tanken om hvorfor jeg altid skal være den uheldige og hvorfor jeg aldrig kan være den der finder ham den perfekte som bare vil mig – og kun mig. Det er slet ikke fair, når man bare gerne vil have lov at elske og blive elsket😢
  Lige pt er livet noget lort, men i det mindste har vi nu begge lært, at kærlighed kan opstå så utroligt hurtigt – og hvis det skete én gang, så skal det fanme kunne ske igen!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou2907

  Først og fremmest et kæmpe kram til dig – sådan noget lorte lort! Og herefter TAK! Tak, fordi du er ærlig. Tak, fordi du deler. Tak, fordi du sætter ord på og ikke mindst TAK fordi du står ved at du er den du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Ej det var lige dét, jeg frygtede, du ville skrive. Jeg har sådan tænkt på dig de sidste par dage og fornemmet, at noget var galt. Du er så ærlig, betænksom og omfavnende. Du har givet dig selv lov til at mærke glæden og kærligheden og Gud, hvor er den dig forundt! Jeg er så ked af at høre, at det ikke gik. Jeg beundrer dig for dit mod! Jeg ved selv, hvor svært det er. Jeg har ikke selv fundet modet – endnu.. men du har givet mig håb – på mange måder. Jeg ved, du kommer stærkt tilbage. Kæmpe kram! ❤️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  <3 <3 <3
  Tænker på dig og hepper på dig. Du kommer igennem det og finder en ny. Og det gør jeg også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Velkommen i hullet! Stedet hvor forelskelsen er afløst af afmagt, savn og håbløshed… ufattelig hvor ondt hjemløs kærlighed kan føles!
  Vi tager bad…. i den nærmeste fremtid… måske ❤️ Kæmpe krammer herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Føler med dig <3 Sidder endnu en gang i samme situation. Det er så tungt. #duerikkealene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika

  Du skal ikke have dårlig samvittighed😘 Hvor er jeg ked af det på dine vegne. Hvorfor skal det være så svært med den kærlighed? Jeg forstår det ikke🙈 Hæng i! Jeg tror på, at kærligheden nok skal lykkedes både for dig og for mig. Kh en single i single-lorte-land

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H

  Alverdens kærlighed til dig!

  Fuck om du fandt den evige kærlighed. Du fandt KÆRLIGHED! Nogen gange kommer det i små dryp og andre gange som hele floder. Kærlighed er kærlighed, og selv de små, korte perioder giver håb og glæde.

  Der er masser af håb i din historie, for du KAN forelske dig, og det er den største gave i verden 😘😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvor er det smukt, og ikke mindst rigtigt.❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  ❤❤ hvor er jeg ked af at høre det! Jeg havde sådan undt dig at det her skulle ende lykkeligt! Men selvom det føles af helvedes til lige nu, så bliver det godt igen! Og selvom det ikke endte som du ønskede, så har det alligevel ført dig på vej i den rigtige retning. Du turde! Du åbnede dit hjerte for en ny igen! Så jeg synes stadig at du er verdens sejeste ❤ og du skal ikke have ondt i maven over nogen af os følgere! Du har vist at det er muligt at lukke et knust hjerte op igen og det er det vigtigste du kunne have vist os! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Kæmp videre ❤️ Det lyder til, vi er flere i samme båd – når solen kommer, bliver alt godt igen ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil smadder gerne skrive noget der kunne gøre det hele meget bedre, som du så ofte gør for mig, men jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive. Tænker på dig, og sender dig al min bedste energi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  En kærlighed er ikke kun succesfuld fordi den varer evigt. En kærlighedshistorie kan sagtens give håb til en masse (forhåbentligt inklusiv dig selv) bare fordi den var fin og ægte så længe den varede. Og fordi du rent faktisk virkelig troede. Det er jo en gigantisk succes i sig selv – tænk at du troede det ægte. Godt klaret❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Søde Matilde! Det er og bliver aldrig dit ansvar hvordan vi har det. Det gør mig skideondt på dine vegne og jeg håber sådan du vil passe på dig selv. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh for filan. Alt det bedste til dig Matilde! Aldrig giv op på kærligheden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kæmpe krammer og masser af tanker ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åh det er jeg ked af at høre! Jeg har aldrig skrevet en kommentar før hos dig, men føler jeg vil i dag. Har faktisk også tænkt, Mhh hvor er dejlige helsemathilde? Det ærlige syn, så man ikke føler sig ensom. Jeg håbede og troede så meget på dig og Hånden. Og det skær simpelthen i mit hjerte at læse Prisen. Jeg tror stadig på dig, på kærligheden og på at vi alle går med et lille stykke af håb og vil løfte dig op fra lorte kærligheden som den er nu. Jeg vil ikke sprede salt i såret (betyder jeg nok gør det..) men min kæreste efter 2,5 år stadig er min er et mirakel, jeg var single i 21 år (så kan du regne den ud haha) men han fandtes derude, så giv aldrig op! Det var bare det jeg lige ville ud med <3 tak for kærligheden fra alle derude, glimmer på og op på karminen (giver mening hvis du har læst papmachereglen) kæmpe smil herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AS

  ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kæreste Matilde
  Et kæmpe knus fra mig! Det gør mig virkelig ked af at høre, at det ikke gik med Hånden. Du fortjener ligesom alle andre et liv med glæde, lykke og kærlighed – og det er jeg også sikker på, at du vil finde.

  Jeg vil gerne bruge denne kommentar til at sige tak. Tak for dig, din ærlighed, din evne og vilje til at dele, dit mod, din styrke og alt den kærlighed som du sender ud i verden.

  Du er en kæmpe inspiration!

  Pas på dig selv og husk på, at du er vigtigst.

  Massere af tanker fra mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det er nederen og et bump på vejen! Men hvis det ikke er denne her hånd du skal holde fast i, så kommer der en anden hånd du skal holde. Jeg kæmper selv med kærligheden men den kommer og virker når det er tid. Og når jeg er klar. Håber skal man sku ikke miste…så tænk på alle de andre fede ting i dit liv, for det virker til at der er meget andet der får smilet frem hos dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  “Better to have loved and lost,
  Than to never have loved at all”
  Så kliché og irriterende, men så sandt ❤️💔
  Håber du har mod på at kaste dig ud i kærligheden igen, for nogen fortjener at mærke al den kærlighed du har at give!
  Kæmpe kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det er jeg ked af at høre. Pis lort. Håber ikke det er det sidste punktum..Men hvis det er så håber jeg du støtter dig op dine søde veninder.

  Pis’os’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er virkelig ked af, at du har det, som du har nu. Jeg er samme sted som dig. Til gengæld ELSKER jeg, at du deler det med os, for midt i min egen ulykkelighed var det lige lidt rart at mærke, at man ikke er alene om at føle at kærlighed er noget svært-svært noget #dueraldrigalene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Jeg. Sidder. I. Præcis. Det. Samme.
  Det skete blot for en måned siden. Helt samme historie. Følelserne før, følelserne under og ikke mindst følelserne efter. Samme alder. Alting.
  Ingen ord er rigtige lige nu. Ikke noget: det skal nok gå, der er flere fisk i vandet, så har han ikke fortjent dig. Fårk bare Fårk.
  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kære skønne Mathilde, jeg synes du er et eminent sejt menneske og selvom det ikke føles sådan lige nu, vil det blive bedre. Du er sej, fordi du gjorde noget der var skræmmende og fantastisk og du står her stadig. Som du siger til os piger ‘du er du ikke alene’, og der er rigtige mange piger der sidder og sender go’e tanker til dig lige nu. Stort kram fra Odense🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hejsa. Jeg læste lige dette indlæg, og må som en jævnaldrende fortælle, at jeg kender det alllt for godt! Samtidigt er det vigtigt at være i sorg, og at sørge over det, kan tage tid – og det er okay! Men nederlaget må aldrig erstatte hjertets mulighed for på sigt at åbne sig igen! Stort kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Sender dig det STØRSTE kram 😘😘❤❤

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kram til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hej Mathilde.
  Jeg er for nylig begyndt at følge din blog, da jeg for et par måneder siden havnede i præcis samme situation, som den du sidder i lige nu. Min veninde anbefalede din blog og dine mange fine indlæg, da hun kunne spejle mange af mine tanker og følelser i det du skriver om. Jeg har været på tonsvis af dates, men ikke været forelsket i mange år, indtil for nylig. Og så gik det galt efter blot 3 måneder. Jeg kan SÅ meget nikke genkendelse til dét med, at man endelig troede at det umulige var sket.. Sender dig al min medfølelse og tak fordi du deler ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Alt bliver godt igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Tusind gode tanker herfra Matilde❤️ Selvom min lille kommentar nok ikke hjælper meget ligenu, så skal du bare vide, at jeg synes du er MEGA sej og alt det du står for og deler, altid giver mig stof til eftertanke. Så stor tak for din ærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Åh søde Matilde – kram og knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Øv hvor sindssygt ærgerligt! Kærlighed er så ulidelig brutal. Det er alt eller intet. Men ham der er helt rigtig for dig er derude et sted. Det er jeg sikker på. Jeg mødte selv min kæreste og mand relativt sent. Og da jeg først så ham, var der ingen tvivl. Hold ud. Du er sej og rummer både kærlighed og styrke. Og så er du en kæmpe inspiration – tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har ikke opgivet det. Tværtimod! Men jeg var bange for din glæde (iforhold til mig selv) Fordi jeg har mødt en dejlig mand. Efter at have været helt nede og ligge, efter jeg var blevet knust helt vildt. Så jeg er bange for kærligheden, bange for at give mig hen til den. Jeg vil gerne, men jeg sætter en lille klods for mig selv. Jeg prøver hver dag at give mig helt mere hen til ham. Men jeg er bange for at blive knust igen.
  Så jeg forstår dig, og du er ikke alene. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kære Mathilde
  Det er jeg ked af at høre. Du er sket ikke alene, tror vi er mange, der er bange for at miste, men har gjort det trods frygten. For forelskelsen er så dejlig. Men øv for dig nu. Tag den tid du har brug for, og mærk efter hvad DU har brug for. Men vid at du har et helt heppekor her på bloggen 👏👏👏😊😊
  En masse god karma og tanker herfra 🙏🌷💚💚💚🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helse som undertøjsmodel #unfastenyourself