Beyonce fælden

Ting ved mænd som vi ikke forstår

benstiller

Igår var jeg til et møde inde i byen og på vejen hjem så jeg flere mænd, som stod og spyttede. En talte i telefon i mens, en anden stod og ventede på toget, en tredje havde lige været i Netto og gik med en pose i hver hånd og snottede ud på fortorvet. Jeg synes at det er voldsomt ulækkert – men det som slår mig mest er, hvad det skal til for? Hvorfor har de så meget mundvand? Det er sjældent at jeg ser en kvinde, som spytter på gaden. Måske har mænd mere savl i kæften? Er det sejt i mandekredse? Er det chef? Jeg forstår det ikke.

Jeg delte min undren på instagram – og efterlyste flere ting, som vi kvinder ikke forstår ved mænd. Min direct brænder endnu (tak fordi I altså hjælper!). Jeg vil forsøge at samle op – for hold da op der er mange ting vi ikke forstår ved de dejlige mænd. Særlig én ting går igen: tissemanden. Hvorfor at den konstant skal røres ved, kløes, nusses og holdes om i sofaen. Dét forstår jeg heller ikke, men det er da meget… sødt eller i hvert fald mere sjovt end klamt. Så længe den er ren. Tænker jeg. Men altså, listen kommer her (og byd endelig ind med flere!):

 • Mælkekartonen som på magisk vis ender tom i køleskabet..
 • eller som står tom på køkkenbordet liiige ved siden af skraldespanden.
 • Deres øjne er produceret på en anden måde, end kvinders. Derfor kan de overse opvask, hår i vasken, det tomme køleskab og den tomme shampooflaske på gulvet i badet.
 • Vasketøj ender ved siden af vasketøjskurven eller på gulvet liiige ved siden af.
 • Hvorfor trække ud i toilettet? Man kan jo sagtens tisse oveni..
 • Toiletbørste er en ukendt genstand for mange mænd. (vil lige tilføje at jeg ofte ser samme griseri, på kvinde toiletter!)
 • Den her er skæg: hun får klippet pandehår og kæresten opdager det først efter 7 timer. Fordi hun selv spurgte, om han kunne se noget forandret ved hende. (netop derfor du ikke skal bekymre dig om appelsinhud og strækmærker, de ser det ikke!)
 • Hvorfor vaske tøj på forskellige måder og programmer? Nej nej – uld, fine kjoler og sportstøj får alt sammen 40 grader. Bum. Nemt!
 • Det der med at tømme toiletrullen og lade den hænge.
 • Manden der gentagne gange forsøger, at smadre kummen med pis strålen. (bonusinfo: jeg hører mine mandlige naboer tisse flere gange om dagen. Er det en form for konkurrence eller leg og hvad kan man vinde i så fald?)
 • Manden der dropper dig, men stadigvæk ser alt hvad du deler på de sociale medier? Hvorfor?
 • Manden der stopper bilen, for at tisse i skovkanten og sætter sig ind i bilen bagefter – med diller fingre på rattet.
 • Hvad bruger de al den tid på, uden på lokummet?
 • Dickpics.
 • Hullede boxershorts. Køb 3 i H&M for 89 kroner, huller er usexede!
 • Når mænd er syge.
 • Mænd som gasser op i deres små, halvrustne biler med tonede ruder og høj dakkedak musik. Hvem har nogensinde faldet for dét? (kan eventuelt spices op med en arm ud af vinduet, solbriller og kasket. Mmm!)
 • Rent håndklæde ender på gulvet efter badet. Hvorfor?
 • Numse fascinationen. Eller, lad mig skrive det som det er: analsex. Hvornår blev dét noget, som var på menuen? Det er som om, at den afdeling skal være en del, af en helt almindelig akt nu om dage. Sådan var det altså ikke for 10 år siden venner! Og det er altså ikke altid at man vil, kan, har lyst, er til det. Det er ikke obligatorisk!
 • Sætningen “er den ny?” til beklædningsgenstand som er +6 måneder gammel. Og som du har haft på utallige gange foran ham.
 • Mændene som i grupper råber efter kvinder. “God røv“, “hej flotte” og “fisse” (ja, seriøst – det er sket irl). Hvem har det virket for?
 • Mænd der tager på dig, uden at spørge først. Jeg har oplevet det i toget for et års tid siden. Min røv blev befamlet, som var der ingen dag imorgen – det var så grænseoverskridende. Hvad havde han egentlig regnet med? At jeg sagde tak og gav ham mit nummer? Burde havde givet ham en lussing.

Har du flere? Ja du har så. Kom med med!

P.S. Hvis du sidder og føler dig stødt som mand – så vid at det er kærlig ment og mest for sjov. Og hvis du stadigvæk er stødt – så lav en tilsvarende liste. Jeg har mange punkter, så du skriver bare!

19 kommentarer

 • Cecilia

  Vi har opvaskemaskine, og alt det der ikke kan komme i sådan en (gryder, pander, bolle-skålen osv) men min mand skal sættes i blød! Ikke vaskes op, men sættes i blød! Jeg tror aldrig han har vasket en pande af, for han lader lortet stå med vand og sæbe i, indtil jeg ikk orker at se på det mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hahahahaha. Grinte højlydt af din kommentar – sådan foregår det også herhjemme. Der bliver lavet lækker “suppe”, som rigtig kan stå i vasken og trække.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Sådan foregår det også hos os – og ikke nok med det, så bliver opvask ofte også bare sat på bordet, som om de på magisk vis selv hopper ind i opvaskeren!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Hvis du spørger min kæreste, er det mig, der laver i-blød-finten. Jeg er ikke enig, så længe står det heller ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  shit….. udfra denne liste, med nogen undtagelser, så ér jeg en mand 🙈. (…særligt den med sygdom klarer jeg som en rigtig mand)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Elsker du har sat den på, hvor manden, der dropper dig følger alle din moves på sociale medier. Det er simpelthen så underligt 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth

  Rigtig sjov liste at læse som mand, især fordi mange af punkterne er noget jeg har set hos kammerater osv 😄 Heldigvis er vi også nogle mænd som faktisk rydder op efter os selv hver dag, ikke går og spytter, gasser rustbunken op eller er respektløs mod kvinder 😋 Dog er den med sygdom og “penispilleriet” nok ret spot on for de fleste mænd 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Præcis. HVORFOR gider han følge med i SoMe land, når han ikke gider i virkeligheden.
  Gør os den tjeneste at unfollow tak. Det forvirrer og irriterer den komplicerede kvindehjerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det seer penispilleri starter allerede når de er helt små.. Åh gud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Okay.. jeg er hermed gjort til den værste kvinde på denne jord.. måske hører jeg slet ikke ind under kategorien kvinde ifølge denne liste? For samtlige at disse røv irriterende punkter er sgu mig der udfører herhjemme.. men mand udfører nærmest ingen.. tilgengæld kan han surmule i flere dage over noget, som jeg ikke aner hvad er.. så rander jeg rundt som en små forvirret stoffer og spørger om han er sur…. Tror vi skal passe på med at sætte mænd og kvinder bås, eller belive sådanne stereotyper. Vi vil gerne frisætte os fra de stereotype kopsbilled som dominere, skal vi ikke også prøve at gøre det med kønsrollerne? Vi er alle forskellige, både af sind og krop. Og jeg er altså stadig en kvinde selvom jeg altid glemmer at skifte den tomme toiletrulle, overser opvask mm. 😉
  God dag ❤️ Alt er love!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Og stave kan jeg heller ikke – udueligheden vil ingen ende tage 😂😂 Håber min kommentar kan tydes på trods af de mange fejl 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha, Michelle! der er også flere ting på listen, som jeg også er skyldig i. Jeg synes det er ganske fint med den her liste, super sjovt, men må indrømme at alle de her ting på listen ikke er ting jeg har oplevet er noget mænd bare gør. Ser det som noget som bare enormt mange mennesker gør. Har i hvertfald lignende erfaringer med kvindelige roomies, der ikke forstår det med shampooen, toiletrullen, mælken, toiletbørsten osv. ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Elsker dine indlæg!!!
  Har læst, at det med at råbe efter kvinder på gaden mest handler om at manifestere sig som heteroseksuel over for sine venner 🙂 Så når de råber fisseeeeeeeeeee er det for at sige, at de ikke har planer om at bolle hinanden i røven og så er det lettere for dem at være tætte 😉
  Det der med at røre din røv kan have noget med at føle sig berettiget til det at gøre. Læste en artikel ifm MeToo, som handlede om, at det er når mænd føler sig berettigede til at gøre med kvinder, hvad de har lyst til, at de gør det. Nogen ændrer adfærd, når du bliver vred, andre gør ikke (fordi de i bund og grund føler at de har retten på deres side).
  Kh Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Oplevede på en bytur, at en gruppe på 4 mænd fulgte efter mig, imens de gik og snakkede højlydt om min numse… Det var ikke en specielt rar oplevelse. Ønskede de, at jeg vendte mig om og sagde “Tusind tak, og i lige måde!”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Den ene af dem fandt det i øvrigt passende at tage mig på røven i det de gik forbi mig🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  mæn der føler, at de har ret til sex, når de nu er så flinke at være din mand/kæreste.
  Mænd der synes Det er fedt at kæresten sidder mussestille ved siden af ham, mens han har en fest med gutterne.
  Mænd der tror at fødekanalen er et hul til dem.
  Mænd der ikke har klippet navlestrengen
  Mænd der skælder ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi er nok lige gode om “i-blød-finten” herhjemme 😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  blev så sent som i sidste uge taget på røven af en 13-årig.. hvornår er det lige, de lærer, at det er okay??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, at jeg er en mand…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beyonce fælden