Zero feel

Tøj leveret personligt lige til døren

Reklame for Me & The Met

29213973_10213805084173797_6456627501467697152_o 29213970_10213805085093820_7284031879932542976_o

Jeg elsker blomster og print og mønstre og farver og glimmer. Jeg ejer ikke særlig meget helt sort tøj – jeg bliver ked af det, når jeg har sort tøj på. Ja – ked af det, faktisk. Det påvirker mit humør. Jeg føler mig gennemsigtig og jeg føler at sort tøj gør, at jeg lægger en dæmper på mig selv. Mine nærmeste ville muligvis være uenige med dette udsagn, da jeg sjældent er en stille pige, men jeg kan virkelig ikke lide følelsen af, at iklæde mig sort. Jo større blomster – jo bedre. Kjolen fra Ganni er sort, men blomsterne gør udslaget for mig – den minder mig om min mormors kjoler, som hun bar i 1960’erne. Jeg bar den til min venindes barns barnedåb i weekenden og jeg følte mig så fin og elegant. Hvis jeg skulle leve i en anden tid end den jeg gør, så ville jeg vælge 60’erne. Tøjet, frisurerne, kvindeidealet – jeg elsker alt ved det årti.

Jeg bestilte kjolen torsdag formiddag og fik kjolen leveret til min dør – klokken 18 torsdag aften. Det må siges at være god service. Reddede i øvrigt også outfittet til weekenden, da jeg ikke anede hvad jeg skulle have på. Leveringen fra Me & The Met er gratis og det er returneringen også (gælder København, Hellerup og Charlottenlund). Der er desuden gratis levering og returnering i resten af landet. Så du kan sagtens gøre brug af konceptet, selvom at du bor ude for Hovedstaden.

Der er virkelig mange, lækre nyheder lige nu. Der er mange af de brands, som jeg rigtig godt kan lide. Tjek det ud her, her og her.

Reklame for Me & The Met

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zero feel