Nemt, nemmere, Simple Feast

Hver eneste måned

Annonce for Libresse

30265040_10214031712919374_6007093027149971456_o 30415169_10214031712399361_5001686177233764352_o

Jeg har før skrevet om tabuet menstruation. Læs indlægget her. Jeg er træt af, at der er ting som vi ikke kan tale om. Jeg vil gerne kunne tale om det hele – uden at skamme mig. Ikke at jeg som sådan har et behov for, at udbasumere hele mit liv, men der skal ikke være ting, som vi ikke taler om. Ensomhed, sorg, menstruation. Alle emnerne er ikke noget at skamme sig over. Alle kvinder har menstruation i en del af deres liv, så er dén ikke længere.

Og jeg vil gerne tale om natbind. Som jeg skrev i det tidligere indlæg, så er natbind vigtige for mig – fordi de sørger for, at jeg får en god nats søvn.

Og hvad kan jeg så bruge den gode søvn til? Træning. Selvfølgelig også andre ting, end træning. Men træning er, en vigtig del af mit liv. Jeg tænker ikke så meget over kalorieforbrænding, store guns eller hvor meget jeg kan løfte (længere, nuvel), men træning er mit frirum, min pause. Jeg træner altid sammen med andre, gerne pigerne fra Banden. Mit hoved får ro, tankerne bliver sat på pause for en stund og jeg kan mose igennem. Det er svært, hvis jeg ikke får sovet nok. Lige for øjeblikket har jeg brug for, at træne. Og jeg har brug for, at træne tit. Det hænger sammen med mit humør, som lige for tiden ikke er prangende. Jeg har mange ting der tumler rundt oppe i hatten, derfor er træning nødvendigt for mig. Så jeg kan få mine pauser.

Grundene til at sove dårligt, når vi har menstruation kan være mange. Bange for at bløde igennem, mavekramper, oppustethed og irritation. Derfor er jeg glad for Libresse Ultra Goodnight, fordi bindene er store! Bagsiden er væsentlig bredere end dens forgænger og det beskytter i op til 10 timer. Goodnight extra er også længere bagtil, så du undgår lækage. Måske det værste mareridt, særligt hvis du ikke sover i din egen seng!

img_7431 img_7432

Natbind bliver nok aldrig et lækkert emne, men jeg synes at vi skal blive bedre til, at tale om bind og menstruation og alt dét der. Måske vi endda kan hjælpe hinanden og give gode råd. Mit gode råd er det nye natbind fra Libresse – det sidder som det skal, bliver siddende og sørger for, at jeg ikke bløder igennem og kan få sovet igennem, så jeg kan få det bedste ud af mine dage, selvom at jeg har menstruation.

Annonce for Libresse

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemt, nemmere, Simple Feast