Hver eneste måned

3 fine kjoler til 299 kroner

kjole

Kjole fra Vero Moda

Da jeg lavede ask-me på min instagram story, var der mange af jer som spurgte mig, hvor jeg køber min kjoler. Jeg køber ikke særlig dyrt tøj, det har jeg aldrig været god til. Til gengæld er jeg god til, at købe billigere kjoler. Derfor er mit skab fuld af kjoler – og jeg kan snart ikke vente, med at tage kjole, sandaler og intet andet på, og gå ud i sommeren.

Jeg har netop klikket den fine kjole ovenfor hjem, samt den røde nedenfor. Kjolen findes også i hvid, den var jeg lige ved at købe, men nok må være nok. Jeg er jo trods alt heller ikke, lavet af penge. Hvilken en kan du bedst lide?

kjole1 kjole2

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hver eneste måned