Eksklusivt på Downtown

Nemt, nemmere, Simple Feast

Annonce for Simple Feast

img_7259 img_7269

Jeg har skrevet om det før – og nu igen. Jeg satte mig for at jeg ville lave mere mad, i 2018. Jeg er blevet lidt bedre, men det er vigtigt for mig at det er nemt og hurtigt. Jeg har travlt og jeg hverken gider eller kan prioritere særlig meget tid i køkkenet. Desuden interessere det mig ikke synderligt – jeg finder det en anelse kedeligt, i hvert fald når jeg bare skal lave mad til mig selv.

Simple Feast er hamrende nemt. Og hurtigt. Konceptet er set før, men Simple Feast er en kende nemmere og hurtigere, end andre udbydere. Det hele er økologisk og det er pakket i miljøvenlig emballage. Det varmer mit hjerte – for jeg vil ikke svine jorden til, bare fordi jeg ikke kan nosse mig sammen til at lave mad selv.

Få 25% rabat ved at bruge koden HELSE25

Der er en vegetarisk kasse (med måltider til 3 dage) og en vegansk kasse. Green Feast og Vegan Feast, hedder kasserne. Alle kasserne er altså plantebaserede. Jeg har testet den vegetariske – hvor jeg blandt andet lavede ramensuppe med svampe og tofu. Jeg kom hjem efter træning og jeg var hundesulten. Jeg tog tid og jeg lavede hele baduljen på 13 minutter. Det kan ikke være nemmere eller hurtigere. Og jeg er så vild med, at det hele er økologisk. Jeg havde faktisk glædet mig mindst til suppen, da jeg finder suppe ret kedeligt – men det var så velsmagende. Og så var der masser af koriander med – og jeg kan ikke få nok af koriander. Jeg kunne seriøst spise det som salat. img_7263

Kassen er til to personer, hvilket passede mig fint selvom at jeg er single – så havde jeg nemlig mad til frokost og til aftensmad. Jeg elsker tanken om, at jeg får så mange grøntsager og gode råvarer. Kassen bliver leveret til din dør, alt er pakket og klargjort og du skal egentlig bare følge en simpel opskrift, varme de forskellige ting og spise. Jeg kan virkelig anbefale konceptet – jeg er stor fan.

Få 25% på en kasse fra Simple Feast ved at bruge koden HELSE25

SimpleFeast from Bloggers Delight on Vimeo.

Annonce for Simple Feast

1 kommentar

  • Lisbeth

    Helt enig med din bedømmelse her. Jeg har selv prøvet Simple Feast og var yderst tilfreds.
    Det gør virkelig noget ud af det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksklusivt på Downtown