Forelsket

6 ting jeg ikke vidste

p5100193

 1. Hvor lidt at jeg i grunden, kan lide hunde. Det gik op for mig, da jeg besøgte Ben & Jerrys’s fabrik i Burlington. Der må medarbejderne nemlig, have deres hunde med – og jeg skal love for, at der var hunde. Mindst 20, føler jeg. Alle (vitterligt ALLE!) gik i selvsving og klappede og aede og nussede og kyssede på hundene. Mens jeg stod, fuldstændig paralyseret og i chok over, hvor meget sådan en hund, egentlig kan og vil klappes. Jeg hader ikke hunde, det er ikke på dén måde. Jeg har bare ikke lyst til, at røre ved dem. Og du må gerne synes mindre godt om mig, efter denne afsløring. Du vil ikke være den eneste.
 2. Hvor vild jeg er, med Lis Sørensen. Jeg har skamlyttet til særligt “Verden i Farver” og jeg kan slet ikke få nok. Den er så fin og jeg føler lige præcis sådan, som hun synger. Jeg vil gerne høre den, til min begravelse. Så er dét noteret. Jeg har netop været i Svendborg, for at besøge min veninde Maja – og vi skrålede med på teksten til langt ud på natten. Den gør mig så glad, måske du også kan få samme oplevelse. Ellers så skriv gerne, hvilken sang som gør dig glad! Jeg kan altid bruge inspiration!
 3. At der var Royal Run i mandags. Det havde jeg intet hørt om! Og jeg anede ikke, hvad det var (altså navnet fik mig liidt på sporet). Jeg måtte lige google lidt og fik på den måde, lidt mere info. Jeg mistede i øvrigt omkring 200 følgere i mandags, fordi jeg skældte ud på løbet, på min story på instagram. Jeg hader ikke løbet og det sociale – jeg hader, at man ikke kan komme frem eller tilbage. Men nok om det. Nu er der snart Distorsion og dét elsker jeg, men det stopper jo også trafikken. Så ikke mere hate på Royal Run for nu. Jeg er i øvrigt så anti-royal, som man kan være. Jeg har aldrig forstået det dér show. Og NU ikke mere royal hate.
 4. At der findes en jobtitel, som hedder “Kanin Tandspecialist”. Min nabo har en kanin, som skal have fjernet en tand og det foregår åbenbart, hos en kanin tandspecialist. Fagre nye verden. Er det kun mig, eller er det blevet en ting, at få kanin? Jeg hører om flere og flere og i Svendborg så jeg en kvinde, som luftede sin (kæmpe) kanin. Og senere den dag, så jeg en kvinde sidde på sin altan, med sin kanin. Er kaniner det nye sort? Eller er det måske bare på Fyn, at kaniner er the shit?
 5. At jeg faktisk har det ret godt med, at være foran et kamera. Nu har jeg efterhånden en smule erfaring i dét, men igår skulle jeg spille decideret skuespil. Jeg var ret nervøs, men da kameraet blev tændt, faldt jeg ind i rollen og jeg syntes virkelig, at det var sjovt. Jeg er med i en episode, i sæson 2 af Julie & Jesper, som kommer til september og jeg glæder mig helt vildt, til at dele det med jer. Og til at se det selv, nuvel. Serien er virkelig skæg og du kan se traileren her!
 6. Hvor glad jeg er, for tiden. Jeg er bare så glad! Og jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst var så glad. Mine tætteste veninder siger, at de sidst så mig så glad, før jeg mistede min lillebror. Det er 5,5 år siden. Jeg er glad helt ud i knoglerne. Lykkelig, engang imellem. Jeg synes, at livet er skønt. Jeg har så mange, gode veninder, et dejligt job, gode forældre, en hyggelig lejlighed og et godt helbred og frihed. Min glæde er med på denne liste, fordi jeg virkelig ikke troede eller vidste, at jeg kunne blive glad igen. Sådan som jeg var før, at det tragiske skete. Men det kunne det og det gør mig så glad, giver mig håb og lysten til, at give det videre. For du er aldrig alene.

7 kommentarer

 • Åh, endelig en der er på team ‘jeg er ikke en hundeven’ – jeg synes det er super usympatisk, men jeg ér altså virkelig, virkelig ikke en kæledyrsfan 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  En sang du helt klart skal høre er “this is me” fra the greatest showman, den gør en hver kvinde til en stærk kriger når man høre den 😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kanintandsspecialist er ikke en titel😂 Men meget få dyrlæger har speciale for kaniner deraf “titlen” – fx min chef i kbh. K – og ja, kaniner er en ting💚. De er fanme søde og selskabelige og nemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den sang der altid kan få mig i godt humør og som er mega god at skråle med på er Bright af Echosmith

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Never give up af Sia. En dejlig sang og det bedste af alt ;Hun har mange flere fantastiske sange at velge i !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mht kanin som kæledyr, så er dee virkelig mange (!) der har kaniner som andre har hund.
  På facebook er der en gruppe som hedder “Frikanin”, denne gruppe henvender sig kun til kaninejere hvis kaniner ikke lever i bur!

  Hilsen en frikanin-ejer gennem 5år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Nr. 1 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forelsket