Et allersidste om Hånden.

Single?

matilde-glargaard-trobeck_mit-liv_dr_251

I dag skal jeg fejre min dejlige veninde Josefine, som har fødselsdag. Jeg glæder mig. Nogen af de bedste veninder jeg har, kommer i dag – og de har deres børn med. Jeg skal kysse og kramme og nusse dem, til de bliver trætte af mig. Snart skal jeg til barnedåb, hos min anden gode veninde. I år har jeg været til barnedåb, fejret bryllupsdage, givet barselsgaver (hedder det barselsgave?) og jeg har givet gaver til børnefødselsdage.

Jeg elsker det – dét skal der ikke herske tvivl om. Jeg kan godt lide at give gaver – og jeg kan godt lide, at der f.eks. findes Mors Dag, for så kan mødre få lidt opmærksomhed. Og blomsterhandlerne kan tjene penge, nuvel. Men hvornår fanden bliver vi singler fejret? Jeg vil have en international singledag. Ikke fordi at jeg vil have en gave, men fordi, at jeg vil fejres. Dét skal fandeme fejres, at jeg har frihed, at jeg kan kysse på dem jeg vil og at jeg kan rejse, gå i byen til klokken 8 om morgenen og at jeg kan bruge alle de penge jeg tjener, på mig selv. Jeg har googlet. Der findes vist en singledag i Kina d.11/11, men det er vist efterhånden, mere en international e-handel dag. Så dén køber jeg ikke.

Hvornår skal vi have en singledag? Kom med datoer, så fejrer vi den sammen. Jeg tænker at give blomster til mine singleveninder den dag (og mig selv), måske tage ud og spise sammen, danse på en bar et sted eller cykle en tur i Fælledparken, drikke dåsebajere og tisse i buskene. Et eller andet, som fejrer friheden, som vi singler har så uendelig meget af. Det er dén jeg elsker mest ved, at jeg er alene. Den skal nydes, inden børn, mand, madpakker og amning tager over. Vil du være med? Og hvilken dato? Jeg tænker noget sommer-værk. En fredag eller lørdag, så man drikke lidt cocktails og være længe vågen. Måske i august? Lad os finde en dag sammen!

12 kommentarer

 • Fie

  Hver dag er single-dag! 💃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  15. februar! Så kan vi gå og glæde os til årets vildeste scorebytur hele valentinesday i stedet for at sørge over vores skæbne og spise hvad end der er i køleskabet🕺🏻💃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Ja, bare ja! Jeg er vild med dig og med frihed 💃🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Google valentines Day – det er i bund og grund ikke en dag for kærestepar, men en dag for singler, hvor de tager ud for at møde andre singler ☺️ Men ellers tænker jeg den fast skal ligge den sidste lørdag i august ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Clausen

  Kineserne har vist nok allerede opfundet singlernes dag, den 11.11! Den dag kræver mere fejring end de 20% mange fysiske- og onlinebutikker giver (selvom det også er ganske ok 😉). 🎉🎊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  En dag hvor alle singler bliver fejret! – Den er jeg med på😍😆😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg tænker ikke det skal være en bestemt dato, men mere d. Første lørdag i juni. Singler fortjener at det altid er på en fridag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Fantastisk idé! Og god idé, hvis det kan blive en sommerdag istedet for d. 11/11.
  (11/11 er jo iøvrigt en dato, der var taget.. Vi ved jo alle, at det er bagerens fødselsdag, og det har den været lige så længe der er eksisteret far-humor 😂🙈)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  JAAAAAH – jeg stemmer også for August mdr! 🎉🔥☀️🍷🎉💪🏼 Sol, sommer, og en masse frihed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Fremragende idé, jeg er frisk 😊
  Hvad med første lørdag i august, altså 4/8?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Her kommer lige nogle tanker i forbindelse med at være single.
  Det kunne være mega fedt, hvis der blev gjort lidt mere ud af at singler ikke kun kan finde hinanden på tinder.
  Jodel er fyldt med fortvivlede mennesker der spørg om hvordan man finder en kæreste og/eller opsøger et andet menneske uden at være creepy.
  Elsker 7 elevens tiltag med single kaffekopper, og synes der burde laves ligne. Måske på restauranter, hvor man kunne booke et single bord og på den måde kom på blind date. Eller hvad med en t-shirt kampagne med et logo og en tekst om at være single.
  Når det så er sagt, så burde der på arbejdspladser også tages hensyn til singler som der tages hensyn til folk med børn – og det kunne fx være med en officiel single celebration day 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg stemmer også for starten af august 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et allersidste om Hånden.