ILLUM + NIKE

Søndag behøver ikke, at være trist

Reklame for Bakken

31949573_10214234301143953_6527003280801792000_n

Jeanne og jeg har lavet en aftale – vi skal hænge ud, så mange søndage som muligt. Fordi søndage godt kan være lidt lange og måske også lidt triste, når nu vi begge to er single og bor alene. Derfor tog vi i søndags på Bakken. I episk vejr.

img_7587 img_7590 img_7595

Det er mange år siden, at jeg har været på Bakken. Da jeg var barn, tog min familie og jeg ofte til Dyrehaven, men sidst jeg var på Bakken, var vist til Blå Mandag. Og det er altså en fejl, for det er et hyggeligt sted. Det er gratis at gå ind og der er plads til alle. Dét kan jeg godt lide. Jeanne er ikke så stor fan af forlystelser, men jeg fik hende lokket med i Den Gamle Rutschebane, Spøgelsestoget, Svanebanen og Safari – og hun fik mig lokket i Polyppen, som var noget rædselsfuld, da jeg ikke er vild med, at blive drejet rundt som var der ingen dag imorgen. Men det gik.

img_7577

Vi spillede i flere forskellige boder – dog uden at vinde meget andet, end skuffelse. Humørkortet koster 199 kroner og indeholder 44 kuponer, som du kan spille for, i de forskellige boder. Jeanne fik lov til, at kaste med bolde (uden held, men sød ser hun ud) og så forsøgte vi forgæves, at vinde chokolade. Men vi har ganske enkelt ikke held i spil. Eller kærlighed, for den sags skyld.

img_7583

Det er vitterligt længe siden, at jeg har grint så meget. Særligt i rutschebanen, hvor Jeanne skreg HELE vejen, mens hun febrilsk slog mig på låret. Jeg græd af grin og fik ondt i ribbene, fordi jeg grinte så meget. Tiltrængt – og så på en søndag, som godt kan være lidt melankolsk.

Efter grin og skrig (mest skrig, faktisk) tog vi på ILÆ og spiste. Jeg må indrømme, at jeg ikke forventede det store. Jeg synes aldrig, at jeg er blevet beriget med en madoplevelse, når jeg har besøgt Bakken. Men de ord tager jeg i mig igen, for vi fik virkelig, virkelig gode burgere og sprøde, lækre fritter. Hvis du kender Jeanne og jeg, så ved du, at vi spiser rigtig mange fritter. Og de her, som vi fik på ILÆ, er i den grad godkendt. Der er kommet mange bedre restauranter, hvilket kun gør, at jeg i højere grad har lyst til, at besøge Bakken. Man er vel et madøre.

img_7609 img_7614

Du kan spare 50 kroner på turbånd, ved at melde dig ind i MitBakken! Du kan også sammensætte din egen pakke til en sjov dag på Bakken og så er der vældig mange gratis koncerter på Bakken, hvilket jeg ikke vidste!

img_7604

Reklame for Bakken

2 kommentarer

 • Julie

  Ej hvor er jeg glad for at høre du har fundet en måde at komme væk fra de melankolske dage og nyde livet med en god veninde – der fik jeg lige lidt tro på det hele igen!!

  Dog mistede jeg den lige lidt igen over den ene kommentar til det her MEGA optursindlæg der lå og ventede i bunden.. et komma kan da være FULDSTÆNDIG ligegyldigt i denne sammenhæng.. hvorfor skulle det kommenteres?? Kan vi ikke bare alle sammen lige hvile i at Mathilde er glad og giver os andre bare en smule håb på tilværelsen i stedet for altid at skulle rette på hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Tak Julie, jeg synes også det er fuldstændig ligegyldigt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ILLUM + NIKE