6 ting jeg ikke vidste

Storbyferie + beskyttelse

Annonce for P20372e20b6-425d-4e0e-b9e5-044806335ba9

Lige nu befinder jeg mig i Budapest, hvor jeg skal tilbringe de næste fire dage, sammen med min elskede mor. Min mor og jeg har rejst sammen, siden at jeg var 14 år gammel, hvor den første tur gik til Paris. Nu er vi 16 år længere henne og er endt i Budapest, hvor vi ikke har været før. Byen er så smuk og jeg er så glad for, at jeg kan dele denne oplevelse sammen med min mor. Vi har ikke de store planer, udover at vi skal spise god mad, drikke god vin, grine sammen og bare være. Det trænger vi begge to til. Jeg forærede hende turen i julegave – og vi har haft svært ved, at vente på at komme afsted.

75f4dc5b-fe94-4d0d-8456-52753d8a10ab

Solen skinner voldsomt her i Ungarn – derfor skal min mor og jeg selvfølgelig beskytte os. Jeg elsker solskin og jeg er én af dem, som ikke kan få nok. Jeg kan slikke sol dagen lang, hvis jeg ikke var blevet mere fornuftig, med alderen. Solbeskyttelse er nemlig noget, som jeg er begyndt at gå meget op i, de sidste par år. I mine teenageår og i starten af mine 20’ere gjaldt det for mig om, at blive så brun som muligt – på kortest tid. De sidste par år, har jeg været mere varsom. Jeg har brugt solcreme siden jeg var 26 år gammel og de sidste to år, har jeg brugt solcreme i mit ansigt nærmest hele året rundt. Det er vigtigt – ikke bare nu, men også på sigt. Og min mor, som jeg elsker allerhøjst i hele verdenen – hun skal også beskyttes. Derfor har jeg solcreme med i kufferten og med i håndtasken, når vi går rundt i byen. P20 har eksisteret siden 1970’erne og er dansk. Du behøver kun at påføre cremen én gang, da den dækker i op til 10 timer. Hvilket er nok, når vi går rundt i byen fra om formiddagen til sen eftermiddag, inden vi tager en lille lur på hotellet, for igen at begive os ud i byen.

ff073a7e-9928-42a5-a088-89ce91f9af00

P20 er vandresistent (hvilket er ret godt, for en svedgris som jeg) og den holder således også her på ferien, hvor jeg nærmest sveder ligeså meget, som jeg gør når jeg træner med pigerne. Det bedste ved P20 (udover at den holder i op til 10 timer) er, at den er nem at smøre ud og hurtigt trænger ind i huden. Solbeskyttelse som klistrer og som er lang tid om, at trænge ind i huden, er træls og gør, at morgenrutinen trækker ud. Når vi vågner, vil vi gerne hurtigt ud af døren, så vi kan se, smage og opleve Budapest. Derfor bruger både min mor og jeg P20 mens vi shopper, slikker sol og griner, hvilket i den grad har været tiltrængt.

Køb P20 i Matas og læs mere om produkterne her.

Annonce for P20

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting jeg ikke vidste