5 i dont give a fuck

#GivingByTaking

Reklame for DrugStars

34343740_10214437527144476_3531181390462713856_n

Kender du ikke hende din veninde, som har en app for og til alting? Sådan er jeg ikke, men jeg er begyndt at få flere og flere app’s, da det er gået op for mig, hvor meget de kan hjælpe i en travl hverdag. Seneste skud på stammen (og på min telefon) er DrugStars som husker mig på, at få taget mine kosttilskud og samtidig giver mig mulighed for, at støtte patientforeninger. Dét er smart.

Jeg tager ikke medicin og jeg tager ikke længere p-piller, men jeg tager kosttilskud hver eneste dag. Det har jeg gjort siden jeg var 18-19 år gammel og jeg kan vitterligt mærke, hvis jeg f.eks. ikke får jern eller magnesium. Men hvor fanden hvor jeg tit glemmer det. Og jeg har givet DrugStars lov til at minde mig om det, hvilket er rigtig rart. Hver gang jeg husker det optjener jeg stjerner, som jeg kan give til gode formål. Derfor har jeg tilmeldt mig. Fordi jeg gerne vil huske mine kosttilskud, fordi de er vigtige for mig – men også fordi jeg synes at app’en er genial, fordi jeg giver noget videre til andre. Det motiverer mig til, at huske mine kosttilskud.

img_7854 img_7856

HENT DIN APP HER!

DrugStars har i skrivende stund doneret knap 700.000 kroner til velgørende formål og patientforeninger. Jeg er ret vild med det. Jeg vil selv donere til Organdonation, da jeg selv er organdoner og jeg så gerne vil have at flere tager stilling. Du kan blandt andet donere til Dansk Hospitals Klovne, Parkinsonforeningen, diabetes foreningen og mange andre gode foreninger, som støtter vigtige sager.

drugstars1

App’en er nem at gå til, hent den og opret dig og registrér din medicin og donér dine DrugStars til det formål du ønsker – pengene kommer fra fonde og sponsorer. Simpelt og nemt og rart med en app som husker mig på ting, som godt kan glippe i en travl hverdag.

HENT DIN APP HER!

Reklame for DrugStars

2 kommentarer

  • Jeg har hentet denne app og tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige delt den på min facebook væg, for denne app er så genial. Jeg har brugt nogle af dine ord, og håber det er okay 🙂 Hvis ikke, så smid lige en kommentar.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 i dont give a fuck