Hjemmelavet is på få minutter

Helse Status

For filan hvor er der er sløvt, her på bloggen. Jeg kunne synge en sang om travlhed og stress og mange jern i ilden – dét gider jeg ikke. Vi har alle sammen mange ting, som skal gøres og jeg er ikke særlig på det område. Ideer, motivation og prioritering har nok ikke været der, på det seneste. Jeg stopper ikke med at blogge. Men du er vel også ude og nyde solen de fleste vågne timer, tænker jeg? Så kan bloglæsning vente. Men nu får du lige en hurtig status på mit liv:

Jeg havde egentlig tænkt mig at sommeren skulle forløbe roligt. Jeg har knoklet i mange måneder i træk og jeg trænger til, at lave mindre, fordybe mig i ord og tanker (som jeg allerbedst kan lide) og være mere nærværende. Se mine forældre, noget mere. Jeg savner dem. De bliver nedprioriteret, hvilket jeg er rigtig ked af. Jeg kører lidt af et karriereræs disse år. Jeg ender på en eller anden måde altid med, at få booket min kalender op. Med dejlige ting og dejlige piger og træning (dog mindre end jeg plejer) og jeg er sjældent hjemme i min lejlighed. Det er også sommeren som gør, at jeg er meget mere udenfor. Det er ganske naturligt. Men sommeren er i fuld gang og der er knald på i min kalender.

I næste uge skal jeg på Folkemødet, hvilket jeg lige fortæller mere indgående om i et andet indlæg. Jeg skal nemlig være reporter og jeg er faktisk ret spændt og lidt nervøs. Udover Folkemødet, så har jeg lanceret mit eget træningsprogram sammen med min træner Rasmus og det er blevet taget så godt imod – tak for det! Jeg har i mange år gerne ville dele mit træningsprogram med dig, det er en drøm som er gået i opfyldelse. Programmet består af 38 øvelser fordelt over 4 uger og vi har filmet og forklaret alle øvelserne, så det er nemt at gå til. Udover det har jeg lavet en facebook gruppe for alle som køber programmet, så der er et forum at hente hjælp, støtte og opmuntring i OG så kan du også finde en at træne sammen med. Du kan finde mere information lige her!

Og. Kærligheden. Jeg har ikke fået en kæreste og jeg er ikke forelsket – selvom at nogle af jer synes at det ser sådan ud. Jeg er bare glad, rigtig glad. Det er faktisk rart at være glad, uden at det har med en mand at gøre. Dét har jeg vitterligt aldrig prøvet før. Det kan jeg godt anbefale. Jeg tror at det er sundt.

Jeg holder ikke så meget ferie henover sommeren. Jeg tager til Musik i Lejet med pigerne, hvilket jeg glæder mig voldsomt til. Skal du afsted? Derudover har jeg bestilt en ferie med Vibe til Sicilien. Har du været der, så send endelig tips afsted i kommentarfeltet! Vi satser på at drikke vin, spise brød og pølse, tanne og leje en bil og udforske. Jeg glæder mig helt vildt!

Så status er at jeg har det godt. Jeg er single, jeg bor i København, jeg griner hver eneste dag, jeg er sund og rask. Jeg har tænkt mig at nyde det og lade som om, at dét aldrig ændrer sig.

Hvad er dine sommerplaner?

3 kommentarer

 • Ditte

  Mine forældre har været på Sicilien og de talte længe efter om deres lækre pizzaer! Især min mor, som ikke normalt ikke var helt vild efter pizza herhjemme, var vild med de pizzaer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min til dato bedste sommerplan er at blive gift med den skønneste mand den 21 juli 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  ÅÅH hvor er det for det første skønt at høre at du er oprigtig glad uden at det er afhængigt af en mand!! Når det så er sagt er jeg skide misundelig på at du skal til Sicilien, men kæft hvor jeg under dig det. Har været på Sicilien én gang, men det er klart blandt mine yndlings steder i verden – og jeg har været en del steder.. Den lille by Cefalú er den mest fantastiske lille perle!! Det er en by, hvor italienerne selv tager på ferie og der er derfor næsten ingen turister udefra overhovedet. Sicilien i sin reneste form! Kan ikke huske navn eller noget, men vi var på den hyggeligste gård som var en familieejet restaurant oppe på en klippe, hvor vi fik lækre stærke burgers kaldet ‘etna’ fordi de var ‘så stærke som vulkanen’ – de lavede ALT selv og groede ingredienser etc. – en hel familie af tjenere og kokke og de var SÅ søde! God tur til jer, når det kommer så vidt ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet is på få minutter