LINKS til kjoler

Jeg havde tænkt mig at det ikke skulle handle om mænd.

Annonce for Mette Rygaard

Sommetider skriver jeg om bind, andre gange om elektriske tandbørster eller bukser og denne gang: terapi. At leve af en blog er finurligt og jeg får tilbud om det meste. Meget siger jeg nej til og måske havde jeg også sagt nej til terapi, hvis det ikke lige var fordi at jeg faktisk har brug for det.

Jeg synes at det er ærgerligt at terapi ofte forbindes med, at du er i en form for krise. For mig er terapi/snak med et andet menneske, som er uddannet og som ingen aktier har i dig, er lige så vigtigt som fysisk træning. Jeg føler et større behov med alderen og måske også fordi at jeg bor alene og ofte vender tingene med mig selv – ting som aldrig “når” videre, fordi jeg får talt dem igennem for mig selv, om man så må sige. Jeg har det seneste halve år gået og overvejet, at få snakket med en psykoterapeut. Fordi jeg sidder fast i nogle vaner og mønstre, som jeg ikke formår at komme ud af selv. Da jeg blev spurgt om denne kampagne, var jeg allerede ret hooked på ideen, men jeg ville gerne lige se hvem jeg skulle tale om mit inderste med, først. Da jeg så billedet af Mette blev jeg overbevist og jeg sagde ja derefter.

I sidste uge besøgte jeg Mette for første gang. Og hun er lige som jeg forestillede mig hende: rolig, imødekommende og i den grad uden fordomme. Jeg havde tænkt mig at det ikke skulle handle om mænd. Jeg gider ikke tæske rundt i mere med mænd. Jeg har ikke så mange gode oplevelser med det kærlighed, dating eller random sex – og jeg orker ikke at bruge energi på det. Jeg vil gerne nyde min singletilværelse, min enorme frihed og at mit job går så godt. Jeg havde planlagt at jeg ville tale med Mette om stresshåndtering, om at blive bedre til at være nærværende og skrue ned for behovet for, at lave noget hele tiden (læs: for ikke at mærke sig selv). Men ak. Efter få minutter handlede vores samtale om mænd og kærlighed. Fordi jeg selv bragte det på banen.

Nok vil jeg ikke bruge min energi på mænd etc. Men altså. Jeg vil jo gerne det kærlighed, men jeg er så satans lukket, hård og utilnærmelig. Fordi jeg ikke kan andet. Jeg kan vitterligt ikke huske, hvordan man er blød, åben og tilgængelig. Så det skal Mette og jeg tale om. Og finde nogle svar på. For jeg selvom at jeg nyder min frihed og min tilværelse (mere end nogensinde), så er drømmen jo stadig en mand. Og et par børn. Og et hus og alt det dér. Når den rigtige står der. Men lige nu kan han stå der og jeg ville ikke vide det, fordi jeg ikke tør. Og det skal jeg have hjælp til. Og jeg glæder mig enormt meget til at komme tættere på. Og jeg glæder mig til at tale med Mette. Hun er klog og hun er sød og jeg føler allerede, at hun kender mig.

Læs mere om Mette her!

Annonce for Mette Rygaard

3 kommentarer

 • Ina

  Jeg synes, du er hård ved dig selv. Da du datede ‘Hånden’ virkede du ikke hård og utilnærmelig. Set udefra virkede det til, at du åbnede dit hjerte og satsede. Faktisk så meget at jeg blev misundelig på din forelskelse, selvom jeg selv var midt i en. Selvfølgelig er man hård – og bange -, når man er single. Men jeg synes, du var vist, at du godt tør satse, når forelskelsen rammer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Må tilslutte mig Ina’s fine og rammende kommentar. Du turde og satsede og det er så stærkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   TAK! I har på sin vis ret, men husk at ikke alt kommer på bloggen. Men det er rigtigt, men Hånden turde jeg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINKS til kjoler