Ting jeg ikke aner hvorfor at jeg siger

LINKS til kjoler

Slag på taske(rne) så bruger jeg nok 3 timer om ugen på, at svare på spørgsmål omkring mit tøj, sko, smykker, hår, skønhedsrutiner og alt derimellem. Det gør jeg gerne – for det må jo betyde at du kan lide det, som jeg har på. Derfor dette indlæg med links til der, hvor jeg primært køber mine kjoler. Jeg køber næsten alt mit tøj online. Selvom at jeg bor i byen og nemt kan cykle i de gode butikker. Jeg kan bare bedre lide at sidde hjemme og klikke kjoler hjem.

Favorit mærket er for tiden Neo Noir, som jeg har haft i mange år. De har dog virkelig steppet deres game op og jeg har i den grad udvidet min kjolesamling de seneste par måneder, fordi Neo Noir er legendarisk. Derfor dette indlæg med links til de kjoler, som jeg har (indtil videre….)

Udover Neo Noir har jeg også et godt øje til den her fine, lange kjole fra Vero Moda, denne rød, prikkede kjole (minder mig om Cirkeline og dét elsker jeg!), grøn, megafin kjole med tynde stropper og sidst men ikke mindst denne blomstrede maxi nederdel (den er SÅ fin!).

Send endelig links eller tips til online eller fysiske butikker, hvor jeg kan finde flere, fine kjoler. (Nej, man kan ikke få for mange kjoler).

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg ikke aner hvorfor at jeg siger