Ting du ikke skal sige til en singlekvinde

Natkjole hype

Ikke bare hver gang, men hver eneste gang jeg optræder i denne natkjole (primært på fakesnapchat), bliver jeg tæppebombet med beskeder omkring den. Dels at den er flot – og det giver jeg jer ret i. Den er virkelig fin. Jeg købte den i Budapest og den er max behagelig at tulle rundt i. Jeg har den i small. Den er kort men ikke så kort, at jeg ikke kan rende rundt i den foran andre. Det er et virkelig dejlig stykke tøj – som både kan være sexet og behageligt. Fan! Den koster 279 kroner og du kan finde den lige her!

Badedragten som jeg har på, på billedet nedenfor er også fra Oysho og koster 299 kroner og du kan finde den her. Jeg har den i en medium og den sidder til, men det skal den jo også. Jeg har brugt den under bukser og med en nederdel over – jeg elsker at bruge badedragte som almindeligt tøj. Og det er behageligt at have på samtidig.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting du ikke skal sige til en singlekvinde