Kråsfit outfit

Badedragter som du kan style med en nederdel

Billede: Emily Spiro

Jeg har aldrig ejet så mange badedragter, som jeg gør i år. Jeg bruger dem både når jeg dypper korpus (helst Bellvue eller stranden ved Helgo Land, hvor du må være nøgen!), men jeg bruger også badedragterne til hverdags-brug. Jeg styler dem gerne med en nederdel, shorts eller bukser. Jeg har sågar haft badedragt på, i byen. Med høje sandaler og stramme jeans er det et ret lækkert look, hvis jeg selv skal sige det.

Men hvor finder du fine badedragter, som duer til begge formål? H&M har faktisk rigtig mange fine i år, men ellers har jeg fundet et par stykker, som jeg selv enten ejer eller gerne vil eje:

Der er virkelig meget fint badetøj lige her og du får 10% her!

Boozt har i øvrigt gratis returnering – badedragter køber jeg altid i min “normale” størrelse, da de gerne må sidde tæt. Dog uden at du kan smage stoffet, om man så må sige.

4 kommentarer

 • Det er som om der er en kollektiv enighed i modebrancen i år om at lave dødlækre badedragter og bikinier. Kan godt se jeg næsten ikke kan nøjes med de 3 jeg allerede har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er også gået all om i år, og jeg ÆLSKER min hvide badedragt fra Ganni med store orange blomster 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Matilde
  Jeg læste på et tidspunkt at du selv har haft problemer med kørekort og køreprøve. Jeg har nu dumpet den praktiske køreprøve for 4. gang og ville derfor gerne have nogen råd til hvordan du tacklede det? Jeg oplever en masse skam, præstationsangst og afmagt. Jeg er så ked af det, så bare det at vide at andre også har haft problemer med det er virkelig rart, på en eller anden måde? Undskyld hvis min besked er upassende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Kæreste Emilie. Din besked er bestemt ikke upassende – dejligt at du skriver. Du er ikke alene. Jeg skammede mig totalt over at dumpe 2 gange. Jeg syntes at det var så pinligt! Alle vidste at jeg skulle op, så jeg var nødt til at fortælle til alle at jeg havde dumpet. IGEN! Bliver du meget nervøs, når du skal til prøve? Måske det hjælper at have en med i bilen, som du er tryg ved? Det fik jeg i hvert fald tilbudt. Tag det stille og roligt – det er jo “bare” et kørekort – det skal sgu da ikke definere om du er en fiasko som menneske eller ej. Du skal nok få det kørekort, du er bare lidt længere tid om det, end andre. Og hvad så? Så er du hurtigere til noget andet <3 Min veninde havde også svært ved at bestå, hun tog en pause på et par måneder og genoptog det. Det kunne måske også være en ide? Jeg håber det bedste for dig, uanset <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kråsfit outfit