Se hvad du fucking gik glip af

BFF lår som er lidt for tætte i varmen

Godmorgen søde piger. Jeg har netop brugt det meste af to timer på at svare, på alle jeres beskeder på min instagram – jeg bliver igen og igen forbavset og taknemmelig over, at I altid er klar på at hjælpe mig og sende gode råd og tips. Jeg elsker virkelig at læse jeres beskeder. Jeg sender gerne et hjerte, når jeg har læst din besked – jeg kan ikke nå at skrive mere. Hvis du spørger mig om noget eller har brug for et råd – så svarer jeg altid og det er noget som betyder meget for mig.

Men lad os komme til sagen: Varme lår som slider på hinanden i denne dejlige varme. Hvad gør man? Jeg oplever faktisk ikke at få sår, men mine lår glider op og ned af hinanden dagen lang – og det er lidt træls og lidt for varmt. Derfor bad jeg om jeres tips – og jeg skal love for at jeg fik tips. I er fantastiske.

Jeg har ikke testet dem selv, men fik mange med samme svar, så jeg tror at der må være noget om det. Test selv og lad mig endelig vide hvad der virker:

Har du flere tips? Del endelig – der er brug for det!

7 kommentarer

 • Malene

  Jeg skrev det også til dig på ig, men efter ikke kommet med her på bloggen, så prøver luge igen. Et par selvsiddende strømper, nogle der måske alligevel er hul i, klip blonde stykket af og brug det på lårene. 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Bliver nød til at sætte det her link ind. Det er præcis det Malene beskriver. Der er helt industri for det. 🙂 Har ikke selv prøvet dem, men overvejer det 😉 https://www.bandelettes.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Jeg har dem, og de er så geniale! Smukke, rare at have på, laver ikke kanter under kjoler som shorts kan gøre og de virker også til at holde længe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange tips, deo og pudder er prøvet her i mine yngre dage. Jeg kan simpelthen ikke holde bare lår ud, har altid ‘cykelshorts-leggins’ på eller strømpebukser, jeg har klippet helt korte, fordi de bliver herre hudløse :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har prøvet intim barriere creme, og det virker så du ikke slider huden i stykker. Til gengæld føles det som om man sveder ekstra meget, og det bliver faktisk nærmest endnu mere ubehageligt.
  Så jeg er med på vognen med afklippede strømpebukser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Antiperspirant deo, f.eks. fra Dove er perfekt på mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Bandelettes lårbånd som Sabrina skriver! De er smukke, feminine og beskytter huden, hvor den er sartest. Forhandles i DK af http://www.lunascloset.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad du fucking gik glip af