Badedragten

Hvorfor har jeg ikke en kæreste?

I fredags var jeg ude og spise med Tine og Julie. Eller Tinze og Julze, som de kalder sig selv og hinanden. Noget med at de var trætte af “zøde“, som herskede på sms beskederne i deres gymnasietid. De er skide zøde, zmukke og zkønne og vi havde en fed aften og nat, som endte på bodega på Gammel Kongevej. Men. Vi er alle singler. Så det er et emne, som vi beskæftiger os meget med. Hvem vi dater, hvem vi ikke dater, reglerne på Tinder, mænd som giver mærkelige signaler og andet i den genre. Dét kan vi godt lide at tale om. Vi taler nu også om andre ting, men de det er vores fælles tredje, om man vil, så er det altså noget vi taler ret meget om.

Tine har altid en podcast anbefaling. Hun lytter meget til podcast – jeg vil gerne være bedre. Denne fredag var ikke en undtagelse. Hun anbefalede podcasten “Hvorfor har jeg ikke en kæreste?” og jeg bliver nødt til, at anbefale den til dig også. Hvis du er single. Eller hvis du har en singleveninde. Der er 5 afsnit indtil videre – og da Vibe og jeg lyttede til 2.afsnit i lørdags på Helgoland fik vi begge gåsehud. Det er så spot on. Lyt før din singleveninde og anbefal den videre. Særligt 2.afsnit er genialt. Og spot on på mit liv lige nu. Og jeg garanterer dig for, at du også kan genkende dig selv i dét afsnit.

LYT! Det er næsten en ordre.

2 kommentarer

  • Monica

    Jeg er ikke single, men slugte alle afsnit råt. Virkelig god og interessant podcast.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MM

    Psykologer kan altså noget! Ord skaber følelser og følelser giver handlinger…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badedragten