Er det dig eller mig der lugter af gnu (DEO TESTEN)

Kråsfit outfit

Der er blevet efterlyst mere træning på bloggen – gerne programmer og hvad jeg træner i og med og på og hvem. Træningsprogrammer deler jeg på instagram, både på min egen @helsematildedk, men også på min nye platform @matildestraening. Jeg deler træning her på bloggen i nu og i næ, men jeg holder det primært til instagram. Men jeg vil da gerne dele lidt udstyr med jer – for det bliver jeg ofte spurgt om. Crossfit, som er det eneste jeg dyrker for tiden, er hårdt for tøjet. Det slider og det bliver beskidt og faktisk decideret ulækkert. Jeg træner mest i sports bh, da jeg sveder som en bruser. Jeg træner altid i lange tights og så er skoene ret vigtige, da de skal sidde godt og kunne tåle slid.

Jeg er rigtig glad for Reebok, da det holder til crossfit. Det er pænt, det sidder altid som det skal og særligt skoene er virkelig gode at træne i. De duer både til intervalløb, squats og “nu kaster jeg mig ned på gulvet og forsøger at overleve væsketabet“.

Sports bh’er skal sidde til, de skal støtte mine små poletter og de skal klare sved og sommetider blod. Jeg ejer en del, men jeg er særlig glad for dem, fra Reebok. Der er mange flotte herinde (og udsalg lige nu!), blandt andet den her, denne og den her, som jeg netop har klikket hjem.

Tights skal sidde pænt, det er altså vigtigt for mig. Ikke kun for min egen skyld, men også fordi der virkelig er mange flotte mænd, som træner hvor jeg træner. Og altså.. jeg vil altså gerne forsøge at se nogenlunde ud, trods sved, savl og sommetider gråd. De skal desuden være squat-godkendt (altså ikke gennemsigtige) og så skal de have en høj talje, så jeg ikke skal gå og trække op i dem, hvert andet øjeblik. Der er mange at vælge imellem her, både korte, halvlange og helt lange. Jeg kan anbefale hende her, de her og disse. Jeg er dog også ret vild med de her (som koster 299 kroner!), så dem kommer jeg nok til at erhverve mig i den nærmeste fremtid.

Sko. Sko sko sko er vigtige. Ikke kun når du spadserer ned af fortorvet. Sko er altafgørende, hvis jeg skal have en god træning. Trusser er også ret vigtige, nuvel. Det er altså ikke sjovt at glemme trusser den dag, der skal squattes.. Reebok er mestre til, at lave sko til crossfit. Jeg squatter igen og skal til at have disse sko i brug igen. Det er de bedste vægtløftersko, jeg har prøvet. Når jeg ikke squatter, så træner jeg i de her, men jeg drømmer altså lidt om dem her, som jeg faldt over, i forbindelse med dette indlæg. Skoene jeg har på, på billedet kan jeg ikke længere finde online, da det er en gammel model. De kan simpelthen ikke slides ned!

Hvad træner du i? Har du tips, så del endelig i kommentarfeltet!

3 kommentarer

 • Dorthe

  Jeg træner med kettlebells på konkurrenceplan, og træner primært i t-shirt og korte tights (lange tights er no go til konkurrencer!) skoene er ufatteligt grimme og ligner en blanding mellem klovnekso og bowlingsko, men alm træningssko har ikke samme support!
  Er en sucker for træningstøj, og kan altid finde noget jeg gerne vil have – især Adidas og Nike 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg er vild med I•KAI•KAs lange tights. De er høje i taljen og har laange ben, hvilket er en fordel da jeg er 184 cm høj.
  Desværre laver de kun korte tights optil str L og jeg har brug for str xl så hit me gerne med fede korte tights med høj talje ☺💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er relativt ny i træningsverdnen, så har endnu ikke fundet MIT mærke, som jeg synes bare fungerer. Så jeg læser spændt med på jeres andres erfaringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det dig eller mig der lugter af gnu (DEO TESTEN)