Det skal du ikke sige til din veninde som er mor

Øl uden tømmermænd

Advertisement

Annonce for Carlsberg

Hvis du følger mig på instagram – og på sin vis også her på bloggen – så ved du, at jeg har udviklet mig til at være noget af en festabe. Hvilket i øvrigt er ét af mine favoritord. Det lyder bare så fedt, at være en festabe. Men man kan jo ikke være en festabe alle ugens dage – i hvert fald ikke hvis man vil passe et arbejde og få trænet. Men singlelivet byder nu alligevel på flere lejligheder, hvor øl indgår. Sommetider er jeg til noget socialt hver eneste aften, hvor der er alkohol. Og det går altså ikke.

Men jeg elsker øl. Jeg lærte at drikke øl, da jeg var 20 år gammel. Jeg lærte det en aften, hvor der ikke var andet end øl. De første par stykker smagte rædselsfuldt, men dét kom jeg over. Nu er jeg rigtig glad for at drikke øl, gerne forskellige og ikke kun de klassiske.

Vejret i år har budt på langt flere arrangementer og middagsaftaler, hvor øl og alkohol er en del af det. Sådan er vores kultur jo lidt, vi “hygger” os gerne med alkohol. Det skal der også være plads til, men jeg behøver ikke at drikke alkohol hver dag – det er alligevel i overkanten. Derfor er jeg glad for at kan drikke øl (også hver dag hvis jeg har lyst) – uden alkohol. Jeg har aldrig været så vild med alkoholfrie øl, ikke så meget på grund af den åbenlyse mangel på alkohol, men jeg har simpelthen ikke syntes at de har smagt godt. Den nye Nordic Ale er virkelig god. Min veninde Maja, som også er en festabe, fortalte mig at de smagte godt. Og når hun, som ølelsker, siger dét om en øl uden alkohol – så tror jeg hende. Og den smager rigtig godt.

Før jeg smagte den, havde jeg ofte lyst til en øl om aftenen, men lod være fordi jeg ikke vil have alkohol hver dag. Der findes også en gylden bryg, som også er rigtig god. Den er lidt stærkere end nordic ale, men helt sikkert en god øl. Favoritten er dog alen som er frisk og som virker bedst iskold på en varm, dansk sommerdag.

Nu skal jeg snart på Musik i Lejet og der tænker jeg, at det er smart at pakke lidt nordic ale med – så kroppen kan få lidt alkohol pause engang imellem..

Annonce for Carlsberg


1 kommentar

  • Nordic er nemmelig rigtig god og uden tømmermænd. Denne jul blev reddet af Nordic, plejer at have den hårdest jul med alt det alkohol.Tager dem selv med når jeg er gæst.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal du ikke sige til din veninde som er mor