Stop playing

Something blue

Toppen er fra Lovechild, men jeg kan ikke længere finde den online.

Min tøjstil har ændret sig voldsomt, de sidste par år. Jeg gik altid i sportstøj. Så havde jeg livskrise og gik kun i sort. Uden sminke og med håret i hestehale. Så kom jeg ud af krisen – nu kan jeg ikke få nok af farver, mønstre, prikker og det skal helst ikke matche. Jeg ejer meget lidt sort – mest træningstøj og et par kjoler. Jeg køber det meste af mit tøj online. Det kan jeg bedst lide. Jeg hader prøverum, kø og varme butikker. Jeg kan godt lide at sidde hjemme, tage mig god tid og hente pakker i min kiosk. Min kioskmand spørger altid: “hvad er det?” og så fortæller jeg glad om min nye kjole eller nederdel eller hvad det nu er. Jeg har fundet fine, blå ting – som jeg enten selv ejer eller som jeg sukker lidt efter. Nederdelen fra Stine Goya er nyeste skud på stammen i mit skab. Og jeg elsker hende. Ja, elsker.

Stine Goya 1200 kroner, Mango 169 kroner, Becksøndergaard 499 kroner (læs hvordan jeg styler en badedragt i min hverdag)

Stine Goya 250 kroner, Gina Tricot 299 kroner, Gina Tricot 99 kroner.

1 kommentar

  • Jeg er vild med den fine prikkede kjole fra Mango, super sommerlig.
    Jeg fortrækker også klart at handle online, der er bare noget med de prøverum, der ikke gør noget som helst godt for mit selvværd.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop playing