En cykeltur i København med en du holder af

Budget deo test

Langt om længe: Budget deo testen. Jeg har været lidt for længe om testen, det beklager jeg. Jeg har holdt lidt ferie og så skulle hver deo jo også lige have chancen. Så jeg har testet hver deodorant, i mindst 4 dage. Og nu er testen klar! Alle deodoranterne kan købes i Netto og koster alle under 30 kroner. Læs første deo-test, hvor jeg fandt to virkelig gode bud lige her!

Første kandidat er Rexona biorythm motionsense, som mange af jer, har anbefalet. Den lover 48 timer uden svedlugt. Jeg har testet den til crossfit, på cykelture, til møder (hvor jeg altid sveder lidt, jeg bliver sgu altid lidt nervøs) og så har jeg haft den på, på en date. Den dufter af en eller anden blomst, den er nem at dosere i armhulen, men den er længe om, at tørre. Jeg har flere gange måtte bruge min hårtørrer, hvilket faktisk er et godt tip, hvis du har travlt en dag. Men det er som om, at den aldrig rigtig tørrer. Hvilket gør at mine armhuler bliver nervøse, så jeg sveder mere. Jeg har ærlig talt ikke meget til overs, for denne deo. Den holder ikke de 48 timer, jeg dufter ikke af den mystiske blomst, når dagen er omme og jeg har haft våde armhuler. Den kan jeg ikke anbefale.

Anden kandidat i budget testen, er Palmolive aromatherapy, som også lover 48 timer uden sved og lugt. Den dufter langt bedre, end første kandidat og den tørrer hurtigt. Jeg synes dog, at den er lidt tyk i konsistensen. Jeg har testet den, på samme måde som foregående – og jeg er ikke begejstret. Jeg har igen haft våde armhuler, jeg har ikke duftet særlig godt, når dagen har været omme og jeg kan ikke anbefale den. Den dufter godt og den er billig, men udover dét, så er det ikke en deodorant, som jeg vil bruge igen.

Tredje og faktisk også fjerde kandidat, er Lovena, som vist er et mærke, som Netto har. Jeg har testet to varianter – den blå er til sensitive armhuler og den grønne er en basic og en anti-perspirant. Den grønne er også uden parabener. Begge koster under 30 kroner og er, så vidt jeg har forstået, en vare som Netto altid ligger inde med. Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne anbefale dem. Fordi jeg gerne vil anbefale deodoranter, som alle har råd til. Sådan skal det nemlig være – i min optik. Netop derfor, lavede jeg denne budget test.

Alt i alt er jeg langt fra begejstret – og jeg har flere gange, lugtet af sved under denne test, hvilket jeg sjældent gør. Øv. Men fortvivl ikke! Jeg er i fuld gang med at teste flere deodoranter! Våde armhuler og svedlugt skal ikke begrænse mig og jeg savner at kunne iføre mig en grå t-shirt og have en pink kjole på, hvor stoffet sidder helt oppe i armhulerne. Så jeg fortsætter! Testen kommer på bloggen, så snart jeg har svedt mig igennem den!

14 kommentarer

 • Emma

  Tak for et ærligt indlæg! Synes godt nok også det er svært at finde en god deo….😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ha ha ja sved dig gennem testen.
  Jeg er mest til en deo som ligger et lille støvlag og holder sveden tilbage.
  Men glæder mig til at høre hvad du kommer frem til så du kan have dit tætsiddende tøj på.
  God sensommer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvad siger du til at teste en hjemmelavet en af slagsen?
  To skefuld økologisk kokosolie og en lille teske natron.
  Den er ikke antipersperant, så den stopper ikke sveden (hvilket også er mega usundt for kroppen), men er til gengæld super billig og uden alt muligt fis i ingredienslisten og så tager den svedlugten 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du skal teste Derma Family Deo Roll On. Den er genial, koster ikke ret meget og fås i Kvickly eller på Nemlig.com 🙂 Og så er den uden alt muligt halløj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du kan evt. prøve at teste Matas Roll on med granatæble

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har også prøvet flere deo i tidens løb, men den eneste der nogensinde har virket for mig er Biotherm deo pure Roll-on! Kæmpe anbefaling👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er ret glad for Dove, go fresh med agurk. Prøv evt. Den? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kan ikke leve uden clinique deo roll on

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Mega fedt indlæg!

  Kunne være fedt hvis du ville teste deodoranter, som ikke indeholder aluminium også 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har oplevet stor effekt med ‘Safety 5 days’ Du bruger den en gang eller to om ugen, og gør at din sved ikke lugter. Og den virker altså. Den er måske ikke så budgetvenlig, men til gengæld holder den omkring et år for mig, fordi den netop bruges så sjældent. Og selvom den ikke burde mindske mængden af sved, oplever jeg alligevel at jeg sveder lidt mindre, simpelthen fordi jeg bekymrer mig mindre om lugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvad med Perspirex? Ja den er dyr, men den holder i 3!!! Dage. Man tager den på om aftenen inden man går i seng, og jeg sværger de næste par dage er ens armhuler dejligt tørre – jeg brugte den her i sommeren, hvor ens svedkirtler er på overarbejde men jeg svedte sjældent under armene 😍
  Perspirex Perspirex Perspirex!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Palmolive aromatherapy er jeg tilfreds med. Hvad med sanex deo?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En cykeltur i København med en du holder af