Top 30 kærestesorgs numre + én

En cykeltur i København med en du holder af

I sidste uge havde jeg Far dag. Det skrev jeg også lidt om, lige her. Mange af jer har efterspurgt en liste, over de ting, man kan lave i København, med sin far. Eller med en anden, som man elsker eller holder af. Jeg spurgte nemlig jer – på min insta story, om I havde ideer til, hvad vi kunne finde på – og min indbakke gik amok. Derfor deler jeg lige de tips her på bloggen – så kan du måske finde inspiration til, hvad du kan lave i København. Du er, som altid, velkommen til at kommentere og skriv gerne hvis du har andre ideer. Også meget gerne udenfor København!

Min far og jeg var forbi:

 • Christiansborg Tårnet – som er gratis og virkelig fint. Du kan se hele byen og helt over til Malmö! Der var cirka 20 minutters kø og bestemt ventetiden værd!
 • Kanal Caféen – byens bedste smørrebrød. I hvert fald én af dem. Jeg elsker smørrebrød og lige nu kan du sidde i solen, ved vandet og få lækre smørrebrød og god stemning.
 • Islands Brygge – som er så hyggelig lige nu, når solen altså skinner. Da min far var ung, var det et havneområde og altså ikke særlig hyggeligt, men nu er der liv og mange mennesker og mulighed for, at slikke solskin.
 • Cykelslangen, som du kan fange ved Islands Brygge. Jeg synes at den er så flot og min far, havde ikke set den.
 • Nørrebro og Blågårdsgade. Min fars gamle hood, som var obligatorisk på turen. Vi drak kaffe i gaden og kiggede på mennesker. Jeg synes at området er blevet enormt hyggeligt og jeg kan godt lide, at der mange forskellige typer mennesker.
 • Søerne, fordi det er en hyggelig cykelrute.
 • Den grønne sti – som min far heller ikke kendte og som jeg benytter, mange gange om ugen. Jeg ville gerne vise ham, hvor jeg cykler så han kan få et billede på, næste gang, at jeg fortæller ham om det.
 • Universitets parken, som er en perle jeg først for nylig har stiftet bekendtskab med.
 • Frederiksberg Have, hvor vi spiste is og nød eftermiddags solen.

Jeres forslag:

 • Ismageriet, DR Byen. Jeg fik nok 50 beskeder med dette forslag – vi nåede det desværre ikke. Men jeg kan fornemme, at det er cykelturen værd!
 • Jægersborggade – hvor du kan spise god mad og god is, f.eks. Istid!
 • Ofelias plads,
 • Rasjimo is,
 • Nordhavn, hvor der jo i den grad er sket noget, indenfor de sidste par år!
 • Konditaget, udsigt og træning. What’s not to like!
 • Stefansgade, gode madsteder!
 • Zaggies, ved søerne. Alt koster efter sigende 15 kroner!
 • Det Kongelige Biblioteks Have, jeg været der én gang, men skal klart igen. Gerne inden sommeren er helt slut!
 • Refshaleøen,
 • La Banchina,

Dem vi ikke nåede:

 • Gammel Kongevej, nok én af mine favoritgader i hele byen.
 • Grød, min favorit er den på Vesterbrogade. Deres all-in er legendarisk!
 • Amager Strand, som jeg er blevet særdeles glad for, denne sommer. Nok mest fordi, at der bor en sød mand derude, men også fordi at stranden er lækker og der er godt med plads og god kaffe!
 • Dagmar biograf. Nu var vejret ikke lige til en biograftur, men jeg elsker Dagmar.

Har du flere bud?

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 30 kærestesorgs numre + én