Ting der ikke må ske, når du dater

Netflix for ørerne + 30 dages gratis adgang til Mofibo

Annonce for Mofibo

Jeg har før skrevet om Mofibo. Mofibo er en fantastisk app, som jeg altid benytter heftigt, når jeg rejser. Hvilket jeg gør meget, disse år. Jeg elsker det! Og jeg elsker lydbøger. Jeg kan nu også godt lide, at sidde med en rigtig bog – men jeg må indrømme at det sjældent sker. Jeg har krudt i røven – og jeg har svært ved, at sidde stille. Jeg kan godt lide at lave noget, mens jeg lytter til en god bog. F.eks. når jeg cykler, hvilket jeg gør hver eneste dag. Eller når jeg rydder op, går ture, handler, laver mad (okay, når jeg smører madder eller koger æg) og når jeg bruger offentligt transport. 

Få 30 dages gratis adgang til Mofibo for 0 kr ved brug af koden: HM2018

tilbuddet gælder til og med 1.oktober 2018 og der er ingen binding. Abonnementet fortsætter, hvis du ikke opsiger det inden de 30 dage. Tilbuddet gælder kun for nye brugere på tjenesten.

Jeg er netop hjemvendt fra Sicilien, hvor jeg har skamlyttet til lydbøger. Vibe (som jeg rejste med) og jeg har hørt “Papmarché reglen” af Hella Joof (hun læser selv op, og det kan virkelig anbefales!) og jeg har selv lyttet til “Båven om Gud” – også af Hella Joof og nu er jeg i gang med “Den, der lever stille” af Leonora Christine Skov. Begge kan jeg anbefale. Jeg er mest til bøger, som læses op på dansk. Og dem er der oceaner af, på Mofibo. Der er bøger i alle genrer og for en hver smag. Jeg kan også godt lide en god krimi og dem er der virkelig, virkelig mange at vælge imellem. Der kommer nye bøger på tjeneste, hver eneste dag og mofibo anbefaler bøger, der matcher dine interesser – baseret på tidligere valgte og lyttede bøger. Dét er smart! Der er voldsomt mange smarte ting, ved Mofibo app’en. Blandt andet sleeptimer på lydbøgerne, så hvis du har tildens til, at falde i søvn, kan du indstille tid, så du ikke går glip af noget, når du falder i søvn. Du skal bare nogenlunde vide, hvor længe der plejer at gå, før du går kold. Du kan have op til 10 bøger offline (det var jeg glad for på stranden, så jeg ikke brugte alt mit internet forbrug!) og så kan du selv bestemme afspilningshastigheden og lægge dine favoritter ind på din personlige boghylde. App’en er meget brugervenlig og selv mine forældre (sorry, mest dig far), kan finde rundt i den. Der findes lige nu over 40.000 bøger – så der er noget for alle, vil jeg mene.

Få 30 dages gratis adgang til Mofibo for 0 kr ved brug af koden: HM2018

Annonce for Mofibo

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der ikke må ske, når du dater