Men hvordan?

Hvad er du værd?

Reklame for Lærerstandens Brandforsikring

Måske det mest kedelige, jeg kan komme i tanke om. Udover indberettelse af moms, selvangivelse og mine nullermænd på mine paneler. Men uanset hvor kedeligt det er, så er det brand vigtigt, at have en forsikring. Og det har jeg haft, siden at jeg pakkede mit 8 kvm værelse ned, som 17-årig og flyttede på kollegium. Fordi sådan gør man i min familie – og jeg sover bedre om natten. Hånden på hjertet.

Se videoen og find ud af, hvad jeg er værd. Eller i hvert fald, hvad 10 ret tilfældelige ting i min lejlighed, er værd. Det var en skæg udfordring og jeg blev meget overrasket!

Mine forældre har altid haft Lærerstandens Brandforsikring, så dem, har jeg også altid selv haft. Da jeg er uddannet pædagog, gav det rigtig god mening, da forsikringen er for blandt andet lærere og pædagoger. Lærerstandens Brandforsikring er også kåret som bedst i test af Forbrugerrådet – både indbo- og ulykkesforsikring. Og så er de altid søde at tale med, når jeg ringer. Og det er altså et plus i min bog. God service – dét skal man ikke kimse af. Og med denne holdning og ordet kimse ved jeg, at jeg hurtigt bevæger mig mod de 31 vintre.

Hvis du er studerende, findes der en studieforsikring med rabat. Den indeholder tre forsikringer i én pakke: en indboforsikring og rejseforsikring med 50 % rabat og en ulykkesforsikring med 25 % rabat. Så der er gode penge, at spare. Særligt som nyuddannet, hvor gæld og andet måske skal begynde at afvikles. Med sådan en forsikring, bliver dine ting dækket ind fra kun 5 kroner, om dagen. Når det bliver sat sådan op, så synes jeg ikke, at det er mange penge.

Da jeg blev single, gik det op for mig – hvor meget, jeg selv skulle tage stilling til. Noget, som min ekskæreste havde sørget for. Alt fra at jeg selv, skulle installere mit internet (det tog en rum tid, utallige vredesudbrud og lidt tårer, da det endelig lykkedes), til at sørge for forsikringer. Det havde jeg ikke tænkt på, siden jeg som 17 årig boede alene. Og efter 7 års parforhold, var jeg blevet noget rusten i, hvad man nu skal sørge for. Så ringede jeg til Lærerstandens Brandforsikring og fik god hjælp – og blev dækket med det samme. Jeg sover bedre om natten når jeg ved, at jeg har forsikringer. Både at tingene i mit hjem bliver dækket, men også hvis der sker mig noget – hvis jeg nu (7-9-13) falder på cykel og der sker noget med mine tænder, eller at jeg brækker benet. Det kunne også være at min opvaskemaskine gik i stykker og det flød med vand og jeg fik en vandskade. Alle de ting, som jeg kan ligge og forestille mig – ved jeg er dækket. Dét er rart! Derfor er jeg så glad for denne kampagne, fordi jeg selv har så stor glæde af, at jeg er forsikring fra top til tå

Reklame for Lærerstandens Brandforsikring

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Men hvordan?